משהו שעלה לי בראש...

Ignition

New member
משהו שעלה לי בראש...

רק שלא יקרה הדבר הכי מסריח בעולם ומשינה "יתמסחרו" , למרות שהם לא להקה מושפעת , אבל עדיין הכי גרוע אם עוד איזה חודש הם יוציאו שיר עם סאבלימינל או איזה מישהו בסגנון ואז זאת תהיה אכזבה.. או בכלל יתחילו לשיר ראפ... הסיכויים שדבר כזה יקרה הם 15% ככה , אבל עדיין מסוכן

בלע. לא רוצה לחשוב על זה.../images/Emo5.gif

אבל אני לא חושבת שיש מה לדאוג,גם ככה.

יתמסחרו ?!?!?!?!?!!?

אתה יודע על איזה להקה אתה מדבר נכון ?! משינה לא התמסחרה בכל תקופת קיומה ! אז למה שעכשיו זה יקרה ?!?!

Vdrums

New member
נו באמת, נראה לכם שהם

צריכים את השטויות האלה?

IndianBoy

New member
למה אתם קופצים...

מה אין סיכוי שלמשינה נגיד יצא להופיע ביחד עם סאבלימינל?.. מה לא יכול להיות שהם יתקרבו קצת יותר למוסיקה ששומעים היום??.. אפילו יש סיכוי שהם יוציאו איזה שיר במשותף עם סאבלימינל..למרות שזה סיכוי נמוך.. ועכשיו בכלליות, בלי לאכזב מישהו, אתם כל כך בטוחים שתישאר לכם המשינה של פעם עם אותם שירים?..ואותו סגנון?.. לא יודע מה הדעות של אנשים פה אבל אני כמעט יכול לחתום לכם ששירים בסגנון "אופטיקאי מדופלם" לא יהיו עכשיו אחרי האיחוד..

Vdrums

New member
זה ברור שאם משינה יעבדו על

חומר חדש זה יהיה רחוק מאוד ממשינה שאנחנו מכירים. אבל עדיף שיעשו דברים לבד מאשר יתחברו עם ריקבון כמו סאבלימינל ועוד כל מיני אומנים עלובים, לא חסר עם מי לעבוד כאן, יש את ברי סחרוף למשל... זה יכול להיות מעניין. אבל שוב, מה שהיה אז לא יחזור, לכן אני בעד הופעות בלבד. דיסק חדש יהיה נורא מוזר...

darksideonline

New member
לא רק לא הוא

הקול שלו יהרוס את הדיסק שלהם, שיעבדו לבד יהודית רביץ עשתה מספיק צרות

Vdrums

New member
אל תגזים, זה נחמד לראות חיבורים

והם עשו את זה רק בהופעה ולא בדיסק... יובל דוקא מארח את יורם חזן הסולן של הכנסיה בדיסק האחרון שלו... אבל אני לא מאמין שהם יעשו דברים כאלה כי הם באמת לא עשו את זה בכלל. וטוב שכך!

darksideonline

New member
אומנים נוספים זה הרס נוסטלגי

מה שהיה טוב במשינה זה שהם היו אי,מכל החרא של המוזיקה פה הם עשו לבד כאילו הם לא שייכים לכאן,כשהם יוסיפו מישהו הם יזכירו לנו כמה המצב קשה,האמת פורטיס יכול להיות נחמד אבל שוב,לא !!!

Vdrums

New member
אני איתך, שום תוספות...

אבל זה עדיין לא יהיה משינה של פעם...

נושי פז

יכול להוסיף להם הרבה. הוא מרביץ סולואים חבל על הזמן. ויובל שלומי ואיגי כבר רגילים אליו. אבל אי אפשר לדעת בנושא הזה. מה שאני כן בטוח שבהופעה/הופעות האלה משינה יחזרו למה שהם היו פעם. תשכחו מביקורים אקראים מאחורי הקלעים. רק בעלי תגים נכנסים לשם בלי לקבל מבטים מהקב"ט הגברתן ששומר עליהם כבר כמה שנים, ומעיף כל מיני מסתננים לבמה. לשכוח מהקרבה האינטימית של הבמה בקמלוט. המקסימום זה הגדר, או טבעת של שומרים. ואני לא אומר את זה בתור ביקורת. אני פשוט מעלה זיכרונות מהתקופה שהם היו גדולים ובלתי מושגים. והיה בזה איזה קסם מיוחד. זה לא הפריע רק אם אתה לבד

ידעתי שהשם שלו יקפוץ מתישהו...

אני נגד נושי פז זה שהוא עבד איתם אחרי הפירוק ולא מקשר אותו אליהם ואם כל הכבוד שאני חולק לו בתור אומן אני ממש לא רוצה אותו באיחוד

הממ נושי פז

בהחלט מדובר בנגן מעולה, יש לי שאלה, אתם חושבים שהרמה של הנגנים נשארה אותו דבר? או אולי עלתה? כעיקרון איגי דיין באמת מתופף כמעט וירטואוז, וגם מייקל בנסון, ואבנר חודרוב מנגן על הרבה כלים שונים, אבל לדתעכם שלומי ברכה השתפר? כי בינינו, הכותב הגדול ביותר בכל הזמנים הוא גיטריסט די בינוני (אפילו שהוא הוציא סאונד מעולה).

מה?!?!?!?!?!?!?!?!

איך אפשר להגיד על שלומי הרכה גיטריסט בינוני?!?!?!?! אני חושב שאתה צריך להתבייש לך לכתוב את זה כאן מסתבר שאתה לא מכיר את הביוגרפיה של שלומי חוץ מזה להזכיר לך שהוא בטוח השתפר כי הוא כן ניגן, יחד עם פורטיס והרכבים אחרים.

קשה לי להאמין שזה יקרה...

המוזיקה שונה לגמרי וזה לא מתאים, הם יודעים שהמעריצים רוצים לקבל משינה... חוץ מזה לעומת הרבה אנשים פה אני דווקא אוהבת לשמוע גם את סאבלימינל והצל (מקווה שלא תסקלו אותי עכשיו ותנדו אותי מהפורום
)... פשוט הסגנונות מאוד שונים, וגם אני לא חושבת שהייתי אוהבת את השילוב... ואם הם יתמסחרו.... חסר להם!!!

אני חושב שאת ראוייה לסקילה, מצטער

סאבלימינל זה זבל טהור, ולהזכיר את זה בפורום משינה זה כבר מעליב. אבל נגדך אישית אין לי שום דבר, חלילה.

LOL מצטערת פשוט רק עכשיו ראיתי את

זה... ראויה לסקילה? אבל רק אתמול וויתרתם לי על הגרדום (אהם... אני חושבת שוויתרתם
) מתחיל להיות לי מפחיד פה

למעלה