משהו שעלה לי בראש...

אני די בטוח שמשינה לא יוציאו שירים

חדשים, יותר משיר אחד לקראת האיחוד. האמת, אני גם לא ממש רוצה שיחזרו עם שירים חדשים, מספיק החומר שיש להם עכשיו, לפרוש בשיא זו חכמה, לעשות איחוד אחת לכמה שנים, לא להרקב. אותי זה יעצבן קצת אם הם יחזרו, קצת כמו החזרה של מייקל ג'ורדן, שעכשיו פרש עם סל עונשין מסכן ולפני 4-5 שנים פרש עם סל מדהים נגד יוטה שניות לסיום, אבל זה לא כ"כ רלוונטי בכל מקרה. יהיה לי מאוד מוזר שמשינה יוציאו חומר חדש, וזה עלול להיות חומר חלש יחסית (אל תצלבו אותי, אבל לדעתי כבר בלהתראות נעורים שלום אהבה רואים ירידה).

מה יש לך בנאדם????

איך אתה יכול להגיד שלהתראות נעורים אלבום חלש?!?! להתראות נעורים שלום אהבה אהבה שיר אדיר!!!!! אני כ"כ שמח שיר אדיר!!!!! את לא כמו כולם שיר אדיר!!!!! הוא מאמין שיר אדיר!!!!! רכבות שיר אדיר!!!!! מילים ועוד מילים שיר אדיר!!!!! צעד מחושב שיר אדיר!!!!! עכשיו את בוכה שיר אדיר!!!!! בן המלך שיר אדיר!!!!! תחזור תחזור שיר אדיר!!!!! איך אפשר להתעלם מהלירקס המצויינים והלחן המשובח?!?!

באתי לרשום שאני מסכים איתך

חוץ מהמשפט האחרון... אבל גם אני לא רוצה שהם יחזרו עם אלבום או משהו כזה, מספיק שיר או שתיים...

תסתכל על זה ככה...

הם יעשו דיסק נראה לי ואז הם יחליטו, אם הם יחשבו שזה ירידה ברמה הם לא ישחררו אותה. אבל אם הם יחשבו שזה ברמה של הקודמים שלהם אז למה לא לשחרר?

נכון...

אני לא אומר שהוא לא יכול להיות טוב, אבל לדעתי לא צריך לקחת את הסיכון הזה.. וכמו שאמר קודמי, אם הם יקליטו אז הם יציאו, בכל אופן, עדיף לפרוש בשיא ולפוצץ מקומות בהופעי איחוד מרגשים...

ChasingAmy

New member
אני מקווה כמוכם אבל..

להזכירכם את תקופת מפלצות התהילה שבה משינה ניסתנ לעשות רוק כבד(!?) בגלל שכל המדינה הייתה מושפעת ממטליק גנז אנד רוזס ועוד להקות כאלה אבל אתם צודקים בדבר אחד- דואט אם כל אמן "אין" אחר כמו הסאבלימינל או זמר מזרחית כלשהו וא סתם איזו זמרת של להיט אחד יהיה דבר נורא. אז שלא יעבדו עליכם...
כולם אומרים לי תזהר, אבל אני נמשך אלייה ....

Vdrums

New member
הם עשו רוק ולא רוק כבד

ולא קשור לשום השפעה, והם עשו את זה מעולה, זה התקליט הכי משובח שלהם!!!

נהפוכו

אין ספק שמפלצות התהילה מושפע ממטאליקה גאנז וכדומה (ויותר אפילו מנירוונה פיקסיז פרל ג'אם וגראנג'ואידים שונים) ומהרוק הכבד שפרח בעולם אז, אבל מפלצות התהילה זה לא דיסק מסחרי, תסלח לי. בנאדם שרוצה למכור דיסק לא יכתוב את הכל התחיל בנאצר, אהבת אותי, וכדומה. מפלצות התהילה זה הוצאת אגרסיות עם שנינות ואטץ' משינאי מעולה, שבא אחרי שסופסוף הם יצאו מהשפל המסחרי של משינה 2 3 בזכות מפלצות התהילה וגבירותי ורבותי, מפלצות התהילה זה הדיסק שבו הם הוכיחו שהם לא ממסוחרים, ולא חייבים לאף אחד נוסחאות של להיטים.

ChasingAmy

New member
לא אמרתי את זה

אני לא אמרתי שהדיסק היה ממוסחר. אמרתי שבדיסק הזה נטשו את הסגנון הישן שלהם ועברו לסטייל שהיה הדבר החם באותה תקופה ועשו את זה בצורה כל-כך מקצועית ואנטי מסחרית . לזכותם יאמר שכמו שהרבה מכם אמרתם-מפלצות התהילה הוא האלבום הכי טוב שמשינה הוציאה מה שמוכיח עד כמה הם גדולים.

AFK

New member
זה מה שחשבו על תיסלם

אבל הם הופיעו עם מוקי.... אגב באיזה שעה ביום רביעי המסיבת עיתונאים?!?!

pinky365

New member
זה יהיה נורא, כמובן

אבל אין סיכוי שזה יקרה. זאת אומרת, אנחנו מדברים על משינה, כן? חוץ מזה, מי מכם באמת חושב שיובל יכול לשיר ראפ? (שלא לדבר על זה שלשאר חברי הלהקה לא יהיה מה לעשות בגרוש...)

LB 182

New member
אפשר רק לקוות שזה לא יקרה....

ואפשר לנסות להשפיע אם זה יקרה....

N a V e

New member
קראתי את כל השירשור,ועלו בי תהיות..

יש בכך הרבה מן האמת. הרבה אומנים גדולים לא נשארו בארץ שלנו...וסיכויי המסחור דיי גדולים. ואכן,אם משינה יחליטו לעבוד על חומר מקורי,גם עם הוא יכלול רק מס' מועט של שירים,הם לא יהיו בסיגנון אופטיקאי מדופלם,היא התווכחה איתו שעות ודומיהם.ולא צריך להיות גאונים גדולים כדי להבין את זה-אפשר להעיף מבט/להאזין לדיסקים האחרונים של יובל וגם של שלומי(כבודם של הדיסקים במקומם מונח,ואישית אני מאוד אוהב אותם) אבל הסיגנון הוא לא אותו סקא-Fאנק-רוק יחודי(או איך שלא תקראו לז'אנר העשיר והלא-אחיד הזה)... אישית אני לא בטוח שיותר משיר אחד,שניים,משינה צריכה להמשיך ולעבוד.יובל ושלומי דיברו פעם על כך שבמשינה הם מימשו את כל מה שיש להם לתת...ולמרות שלא הסכמתי בהתחלה,אני חושב שיש בכך הרבה אמת.אולי כדאי שמשינה יתאחדו רק להופעות ורק לחומר הישן,המוכר,הפחות מוכר והכל כך אהוב. ולגבי הופעות עם אומנים אחרים-אני לא יודע אם מישהו ראה את אחד הראיונות הראשונים עם סאבלימינל בהם הוא אמר שהוא מושפע ממשינה(What Da Fuck?!) . קשה לי להאמין שאם למשל הוא יציע להם הם יסרבו...אבל אנשים כמו יובל ושלומי בוחנים טוב טוב לפני שיתוף פעולה.שימו לב לכך שהם בהחלט ניסו לשתף פעולה עם כמה שפחות אנשים,אולי בגלל הקו המוזיקלי הכל כך יחודי. לפי דעתי,יובל צריך לתת איזה שיר-שתיים שלו ביחד עם נושי פז..לאות הערכה על התקופה ביחד.נושי גיטריסט מעולה(וגם שמאלי,כמוני!
ובהחלט מגיע לו הכבוד הראוי.מעבר אליו וללהקת החימום שתופיע-כל המוסיף גורע.

אני חושב שהדרך היחידה למנוע תרחיש

אימים של איחוד משינאי-סאבלימינלי הוא להתנקש בסאבלימינל, ויפה שעה אחת קודם.

למעלה