משהו שנורא צורם לי......

• פותח הנושא orguy
  • פורסם בתאריך

TheMashMash

New member
קודם כל בתור צופים אתם קשורים..

יכול להיות שישנם אנשים שיזדהו עם מה שאני אומר. חוץ מזה , לא ביקרתי את כל הטלנובלות האחרות להיפך הצדעתי להם, פשוט זו לא יצאה כמו האחרות. ואני מניח שההפקה מתעדכנת איכשהו במה שקורה כאן בפורום, זה המקום המצויין ביותר לרשום את זה, אחרת איפה? איפה הצופים יגידו את מה שהם רוצים? הפורום הוא לא מקום שבו רק אומרים : "עופרררר... יהודהההה" הוא מקום שמדברים על הפרקים, ויש אנשים שיאמרו אחרת מ: "הפרק מהמם" וכו'.. יש דעות שונות, וכן כאן זה המקום להביע את זה! ואני בטוח שאנשים ישמעו את זה , ואני מניח שההפקה מציצה לפורום לא פעם אחת בשבוע.

danit1234

New member
כל מה שרשמת נכון אבל..

לא שרשרתי אלייך

danit1234

New member
את ../images/Emo3.gif, ובקטנה יש לך דרך פנייה

נעימה יותר מזה ילד רע וואטבר

סליחה סליחה מה שמעתי???

ומה ביס אין את כול זה????????????? מה רן ונינה לא היו צריכים להיות ביחד????? כאילו מה הקטע ועם כה אנחנו צילמו קודם הששיר שלנו תמיייייייד מתחיל בערך 3 4 שבעות אחרינו שהאלופה התחילו לצלם רק 3 שבעות אחרי הם עשו ישיבה על השיר שלנו והצילום אחלה!! זה שיש לך טלויזיה לא טובה זה לא אשמתינו

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהיי?!

קודם הכל הסוף של טלה לא נגנבב משום סידרה !! שיהיהברור וכן,אתה צודק בכמה דברים

אני חושבת

שכל טלנובלה היא בנאלית, זוג שאמור להיות ביחד וכל מיני דמויות שבמקרה הזה מוזרות- לדעתך. אני חושבת שהשיר שלנו היא הסדרה הכי בנאלית שאפשר, כי אני מלראות 2 פרקים כבר ידעתי מה יהיה בסוף. אולי האלופה היא צפויה, והכל.. אבל אני נהנת לראות אותה... והכי כיף לראות סדרה ולנחש מה יהיה בסוף.

ענבלל15

New member
תראה-

אף אחד לא אמר שהטלנובלות של הוט עמוקות, גם לא היוצרים עצמם. הם לא צריכות להיות כאלה.. אני נהנת רק מהבנאליות שהבטלנובלה. טלנבולה מטבעה, שיטחית. אזל מי אמר שאסור מדיי פעם להיות שיטחיים?!

ירדנדן

New member
לכן..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קוראים לזה טלנובלה. הכל לא מציאותי. הכל שטחי. הכל ירוד וזה מה שגורם לי להתאהב בטלנובלות כל פעם מחדש. מה,קטנטנות זה לא שטחי?פינת אור זה לא שטחי?פלוריסיינטה שלא שטחי? שטחי. אבל אנשים רואים..בגלל שזה שטחי.

למעלה