משהו שנורא צורם לי......

• פותח הנושא orguy
  • פורסם בתאריך

orguy

New member
משהו שנורא צורם לי......

טוב, לפניי כמה חודשים הייתי ב"יס" ועברתי ל"הוט", בכל מקרה, אני רוצה להגיד משהו שממש מפריע לי בטלנובלות של הוט, כמו זו, תמיד זה נורא שטחי, זוג אוהבים שצריך להיות ביחד, מאפיונר, זקנ/ה ועוד כל מיניי תוספות מוזרות, בכל אופן זה מאוד מפריע לי הבנאליות הזאת, זה כבר שטחי, גם האיכות צילום היא לדעתי ירודה מאוד, ממש כהות הסדרות של הוט, לא רק זה אלה גם שאם מישהו פעם אמר לי שזה אמור להיות אור ריאליסטי אז החיים שלי ממש מוארים לעומת הכהות שיש בסדרות של הוט, ואני חושב שהגיע הזמן לעשות ריענון ולחדש דברים, הבנו שגנבתם את הסיום של "טלנובלה בע"מ" מ"השיר שלנו" אני מדבר על המוות של אריאל שניסה לחקות את עצמו במוות של יעל בר זוהר שאין לי מושג איך קראו לה בסדרה, בכל אופן אני חושב שהסדרות של הוט צריכות שיפוץ בעלילה, בצילום ובתסריט, מקווה שמשהו ישתנה...... ושלא כתבתי את כל זה לחינם......... שבוע טוב, אור

אוקיי..../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif

דבר ראשון- אף סוף של טלנובלנה בע"מ לא נגנב מהשיר שלנו, סוף הטלנובלה נכתב הרבה לפני שידור הפרק האחרון של השיר שלנו, וגם צולם הרבה לפני, ככה שלא העתיקו אף סוף מאף טלנובלה. דבר שני- כהות המסף בטלנובלה "האלופה" היא כך מפני שרוצים לתת יותר אפלוליות, מתח, אקשן, דרמה ומסיתורין. וחוץ מזה איכות הצילום מעולה, וכאשר ישנן רעידות זה מפני שהרעידות תורמות לעומק הסצינה. מקווה שהבהרתי מספר דברים, עומרי

ילד רע 15

New member
לגבי הרעידות - ממש לא מסכים ../images/Emo31.gif

הרעידות מפריעות שזה עצוב ומטריד. הקטע ששברו לאבי (?) הקיצר גנגנה באלופה את האף, והיו רעידות מיותרות נראה כאילו הסצינה צולמה במצלמת וידאו ביתית והיד של הצלם רעדה ואז העבירו לאיכות גבוהה. ולגבי נוני, את לא רואה השיר שלנו באמת שממש אבל ממש לא כדאי לדבר, הבמאי בטב"ע לא צעק קאט, ולא גילו שהכל היה סדרה בתוך סדרה, זה בעצם לא היה טוויסט זו הייתה העלילה שליוותה את כל הטלנובלה (טב"ע), אבל בש"ש זו הייתה סצינת הפתיחה, ולא, יס לא צריכה לשנות את אורי גרוס הוא יוצר וכותב גאון, אולי את דרור נובלמן צריכים להחליף, כי באמת האלופה זה כ"כ בולשיט... סליחה, דעתי, מותר ? ולמעשה כל השנינות של העונה הראשונה של הש"ש, נלקחה הישר לטב"ע עם שינויים קלים שהפכו את הבדיחות ה"פנימיות" (אפשר לחשוב), לפתטאיות בצורה מוגזמת. וחוץ מזה, שבמהלך כל עבודותיו של אורי גרוס הוא שובח יותר מאשר כל יוצר או תסריטאי אחר. מכירים את "הכספת"? את "רק בישראל"? את "השיר שלנו"? ועוד שאר סדרות טובות? אורי גרוס היה שותף באופן חלקי ועד מלא ברוב ההפקות, וכולן דרמות איכותיות, כשחוץ מזה הוא עושה הרבה איכות (אהמ.. הש"ש אהמ) בלי לדבר על זה שהוא אחד הטוביחם של היצירה הישראלית המקורית בישראל, הוא יוצר שמסתכל על כולם מלמעלה לפי דעתי וחוץ מזה... כותבים עליו הרבה יותר מאשר נובלמן, הוא מתניע את היצירה הישראלית, ולא בכתיבת טלנובלות זבל.

danit1234

New member
מה אתה רוצה ? ../images/Emo4.gif

לא באמת מה אתה רוצה
אתה רוצה לרדת על דרור נובלמן ולהלל ולפאר את אורי גרוס אז למה בפורום הזה? כדי לעצבן ? אז הנה לא הלך לך עובדה שאני היחידה שהגיבה לך.. חבל לא הצלחת כאילו כל מה שאתה עושה זה לכתוב וואו אורי גרוס הוא אחד התסריטאים הטובים בעולם כולו והוא פשוט גאון שלא נוצר כמותו [סבבה, יש מצב] אבל אז כמובן איך אפשר שלא להוסיף דרור נובלמן הוא זבל הוא לא יודע לכתוב הוא לא מוכר הוא לא כלום הוא כותב חרא לפטר אותו . חמוד רק לעדכן אותך שאני ראיתי כתבות רבות על דרור בינהן הכתבה בו הוא זכה במקום בין אלו שעשו את הטלוויזיה בישראל ב2005 ברייטינג נדמה לי. מעבר לזה הוא קיבל המון הכרה , הוא אחלה בן אדם ותסריטאי גאון ואם אתה חושב שהוא זבל מסתמן שלא ראית טב"ע. זה די מטופש לכתוב את ההודעה הזאת בפורום הזה כאילו ההודעה הראשית מתקבלת כי זה בגדר ביקורת אבל לכתוב משפטים כמו : "כותבים עליו הרבה יותר מאשר נובלמן, הוא מתניע את היצירה הישראלית, ולא בכתיבת טלנובלות זבל." או "ולי את דרור נובלמן צריכים להחליף, כי באמת האלופה זה כ"כ בולשיט... סליחה, דעתי, מותר ?" זה סליחה על המילה אידיוטי דעתי מותר ?

זה מממש נכון../images/Emo70.gif

יס לא צריכה לשנות את אורי גרוס הוא יוצר וכותב גאון, אולי את דרור נובלמן צריכים להחליף, כי באמת האלופה זה כ"כ בולשיט... סליחה, דעתי, מותר ? אני לא חושבת שזה המקום בכלל.. אתה לא חיב לראות האלופה

אני חושבת שזה דעתך../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

אני דווקא אוהבת את הכתיבה של דרור נובלמן
בכל טלנובלה צריכה להיות אהבה שמתבססת על איזושהי בעיה זה בסיס כל טלנובלה

orguy

New member
לא ממש מסכים.......

אהבה.... נכון זה יפה וכל זה, אבל אי אפשר שכל טלנובלה תעסוק רק בזה.... זה לא צריך להיות מרכז התמונה בכל הטלנובלה, צריכים לחשוב יותר מקורי, יותר מעניין, סתם דוגמא, צפיתי בפרק הראשון של העונה החדשה של "השיר שלנו" ואני לא זוכר מתי התרגשתי כל כך מפרק אחד שממש נגע בי, אולי בגלל שהוא לא רק היה "אני אוהב אותך", "אתה בוגד בי" ו"אני רוצה להתגרש", אני חושב שהעלילה צריכה להיות ריאליסטית, הרי ביומיום, אני רוצה דדעת מי מזדהה באמת עם "האלופה", אבל כשראיתי את הפרק של "השיר שלנו" ממש התרגשתי ולמה כי מצאתי הזדהות עם כל מה שקורה בסדרה, נניח באותו פרק דיברו על ההתנתקות וכל זה ומה זה גרם לאנשים לעשות וזה ממש נגע בי, ואני חושב ש"האלופה" לא צריכה לנסות להיות כמו "השיר שלנו" זה לא מה שאני אומר אלה לנסות לעסוק בעוד עניינים יומיומיים מלבד אהבה, שהיא תעלה בכמה רמות ממה שהיא, והחושך המסתורי אגב סתם מקשה עליי אישית משום שאני לא רואה את כל הפרטים, והרעידות במצלמה למשל בקטע של דריה והחבר שלה, זה ממש היה נראה כאילו מאחורי המצלמה עומדים כמה חובבים ולא צלמים, זה לא היה צריך להיות רועד כל כך אלה רועד ברמת הסבירות...... אני מקווה ש"האלופה" תהיה אלופה........ וזה ברצינות

לדעתי בכלל..

זה לא כיף שהטלנובלה סובבת על ענייני היומיום. לדעתי הכי כיף לראות ת'סדרה ב8 בערב ולהתנתק מהם. לשבת על הספה ולהנות. וזה בכלל לא נכון שהכל סובב סביב אהבה ואני בוגד בך, יש הרבה דברים חוצמזה. ובעניין הרעידות של המצלמה, רגע אתה רואה 'סדרה בעקבות שאתה יודע את זה? אני לא הפסדתי פרק אחד ולא ראיתי רעידה אחת!

Nofar723

New member
בכל טלנובלה

הזוג אוהבים צריך להיות ביחד בסוף, ככה זה כל טלנובלה "הם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה"...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתראה...

אף אחד לא גנב שום סוף מאף אחד אחר...אגב,זה לא אנחנו גנבנו ולא אתם הבנתם...חתיכת בולשיט
לטלנובלות בהוט יש את הצורה שלהן ולטלנובלות ביס יש את הצורה שלהן[יותר נכון להגיד,לטלנובלות של דרסט יש צורה,ולשיר שלנו יש צורה..............] הקטע בש"ש הוא שאפשר לבוא בכל פרק,לראות אותו ואשכרה להבין מה הולך שם,וזה משהו שאין בטלנובלות של דרסט וזה מה שנותן את האווירה של המתח והדרמה - מה שלדעתי הכי טוב. אני חושבת ש"יס" צריכים תסריטאי חדש וסדרה חדשה. השיר שלנו מיצתה את עצמה בסוף העונה השניה כבר. ואני אומרת את זה כאחת שראתה גם השיר שלנו קבוע אצל חברות[ובאמת שלא פיספסתי פרק] וגם את הסדרות של דרסט קבוע כאחת שמשום מה יש לה הוט בבית... וד"א,תחילת העונה השלישית של השיר שלנו היה אמור להיות הסוף של טב"ע[שמגלים שכל העונות היו טלנובלה שמצלמים...],אז כדאי לחשוב שוב מי מעתיק ממי...

orguy

New member
טוב מותק,

בסוף העונה הראשונה של השיר שלנו כבר ידעו שמצלמים את זה כסידרה כי הייתה א6יזושהי סצינה שבה הראו שהתסריטאי מראה את כל התסריט וזו בעצם סידרה, דבר נוסף מה שעושה את זה יפה זה שסוף סוף רואים חיים נטו ולא עוד פנטזיות, רעים, טובים, מה מיוחד בשיר שלנו שהם מחוברים חזק למציאות ולאמת והטלנובלות של דרסט מחוברות חזק לקיטשיות, מיינסטרים, אבל אני מחפש משהו שיהיה קצת יותר אמיתי מאשר ליאן (למרות שהיא כוסית) מתחפשת לבחורה אחרת ועוקבת אחרי בעלה, זה כל כך ביזארי ומעטות הנשים שבאמת עושות את זה או מתחברות לזה....... באמת שזה כך........

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאף אחד לא הכריח אותך לראו

**לראות את הסדרה ואל תקרא לי מותק.

talshoosh

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

כל הזכויות שמורות לסיו
*סתם רציתי לרדת הרבה

talshoosh

New member
סיוו תעשי לי 2 גדודים ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

גם 3 זה יהי בסדר...

למעלה