משהו שנורא צורם לי......

• פותח הנושא orguy
  • פורסם בתאריך

orguy

New member
ניסיתי להיות נחמד.....

תסלחי לי, אני רק רוצה להגיד שאני מקווה ש"דרסט" יתפקחו ויפסיקו עם הדברים האלה, זה קיטשי ודביק, וגם כאן בפורום מתעסקים באהבה, זוגות סופיים, טוב בכל מקרה אני מקווה שתהנו לכם מהסדרה ואני יודע שאתם לא נחמדים כי אני אומר פה דברים נכונים ביותר! או שפשוט אתם סתם מנותקים מהמציאות וחיים ב"אלופה", תמשיכו לחיות בכיף שלכם ואני את שלי אמרתי, תסכימו או לא תסכימו.......... ושבוע טוב לכולכם, זה היה דיון תוסס לטעמי חבל שכולכם כפי שצפיתי מהתחלה ישר תהפכו את זה למלחמה כדיי להשתיק אותי אבל אני סבור שמה שנכון זה מה שאמרתי.... חוץ מזה יש לכל אחד עטד מה ללמוד והחיים הם לא רק אהבה.... הם עוד הרבה מאוד דברים.....

randu

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

talshoosh

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo107.gifכמה דברים

דבר ראשון טלנובלה בע"מ היא לא העתקה של השיר שלנו! ממש אבל ממש לא! ואם כבר השיר שלנו בעונה השלישית זאת העתקה מטלנובלה בע"מ... אבל עזוב לא משנה... אוקיי לדעתי השיר שלנו והטלנובלות של דרסט ממש יפות (ראיתי אצל חברות את השיר שלנו) וזה אולי נכון מה שאתה אומר, שהאלופה לא כל כך קשורה למציאות אבל לדעתי כל הרעיון בטלנובלה זה שהכל נעשה בצורה מוגזמת וזה היופי שבטלנובלה, היא מותחת ומעניינת! השיר שלנו זה סוג אחר לגמרי של טלנובלה... לדעתי אי אפשר להשוות ביניהם! תראה בדרסט הם לוקחים סיפור ומתחיל למתוח אותו ולעשות אותו מותח ומעניין וכמובן גם להקצין את כל הקטע... וזה הקטע שבטלנובלות האלה... לא כל התוכניות חייבות להיות קשורות למציאות, למצב וכו'. *אני רוצה לראות מישהו שלא מסכים איתי...
מואה אה אה!*

kuku woman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"יותר נכון להגיד,לטלנובלות של דרסט יש צורה,ולשיר שלנו יש צורה" אממ חברה שלי שיש לה יס התחילה לראות השיר שלנו עונה 3 והיא אמרה שזה ממש דפוק ... לפי מה שהיא ספרה זה קיטשי ודביק אם כבר ולא "האלופה" אבל חבל על הוויכוח כל אחד ומה שהוא רגיל אליו

Oshi love Tamir

New member
אתה לא חייב לראות...

אף אחד לא מכריח אותך. ראיתי השיר שלנו וזה היה ממש דפוק,האלופה אולי לא מציאותי במיוחד אבל זו טלנובלה אף טלנובלה לא מציאותית והיא מצחיקה ויפה,וחוץ מיזה אל תדבר על ליאן כי היא הדמות הכי טובה ועדי השחקנית הכי טובה!!!

danit1234

New member
מותק זה טלנובלה ככה זה

וגנבנו מכם את הסוף ? זה שהשיר שלנו הסתיים לפני טב"ע כי היה לה 100 פרקים ולטב"ע 120 לא אומר שהתסריט של טב"ע נכתב אחרי הש"ש או שהסצנה של המוות של דנה צולמה אחרי של אושרי מה זה השטות גנבנו אם כבר יס גנבו את רעיון הטלנובלה הבלעדית \:

danit1234

New member
חוץ מזה שעל טלנובלה בע"מ

שיבחו יותר את נובלמן מאשר את אורי גרוס והוא אפילו זכה במקום כלשהו ב50 אנשים שעשו את הטלוויזיה למה שהוא יגנוב מכם ? " בכל אופן אני חושב שהסדרות של הוט צריכות שיפוץ בעלילה, בצילום ובתסריט, מקווה שמשהו ישתנה...... ושלא כתבתי את כל זה לחינם........." למה אנחנו התסריטאים אנחנו אחראים לזה ? אז לא ווממ למה אתה רושם גנבתם לא שגנבו את הסוף כמו שאתה אומר אבל מה אנחנו הפורום זה התסריטאים \=

orguy

New member
טוב,

כל אחד יחיה איך שמתאים לו, אני בכל אופן יותר העדפתי את הסיגנון של "השיר שלנו" ואני רוצה להגיד שיכול להיות שהכל היה במקרה, לא העתקנו, לא העתקתם אתם, אני מניח שהבנתי את ההבדל בין טלנובלות לדרמות קומיות, ואני מעדיף דרמות קומיות כמו השיר שלנו שהיא גם אקטואלית ולא הקצנה כמו שאמור להיות בטלנובלות, אני רק רוצה להדגיש שאני מעריך ביותר את הטלנובלות של הוט ומעריך מאוד את הטלנובלות של יס, מעדיף יס אבל כשיש הוט אין ברירה וגם לפעמים זה כיף לראות סדרות מהצד, והאמת אני חושב שאני מבין למה אתם מתחברים לטלנובלות של הוט בגלל שהן לא נוגעות בכלום אז אתם יכולים לשפוט את הדמויות מהצד שלכם מבלי להתחבר ואני ממש מקווה שאולי יקרה משהו שישנה את דעתי בנוגע לצילום לפחות ואולי טיפה לתסריט וזהו, תהנו לכם!

danit1234

New member
נכון אני אמרתי ואני אמשיך לומר

כל אחד נהנה ממשהו אחר ... ולא יודעת אם ראית טלנובלה בע"מ אבל יש לך VOD עכשיו כשיש לך הוט זה מומלץ בחום אני אישית אהבתי יותר מאשר האלופה היה יותר שנון,עוקצני, מותח וממכר יותר אבל מה לעשות לא תמיד אפשר למחזר הצלחות. למרות שגם האלופה אחלה ואני מניחה שהשיר שלנו גם אם הרבה ראו את זה דברים לא חייבם להיות עמקוים כדי להתמכר אליהם אבל פסדר כל אחד בדעתו יחיה. ורק רציתי להבהיר ששום דבר לא נגנב ו לא הועתק הסדרות שונות לגמרי ואני חושבת שמה שאמרת בהודעה הראשית לא נכון בכלל לגבי טלנובלה בע"מ ומיכאלה למשל . מיכאלה לא הכי ריאלסטית אבל לא הייתה קיטשית בכלל , חוץ מהפרק האחרון
ואניי לא ואהבת להשוות בין טלנבולות כל אחת שונה טובה בדברים מסוימים גרועה בדברים אחרים לכל דבר יש מינוס ופלוס וממ זהו

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאוווווו!!!!!!!!!קבל!!!!!!

"אני יותר אהבתי את הסגנון של השיר שלנו...." אם אתה מעדיף את השיר שלנו אז למה לעזאזל אתה בא להתלונן על האלופה בפורום שלה?!הרי לא ברור לך שאנחנו נעדיף את האלופה על פני השיר שלנו? ועוד אתה מתפלא שמתנפלים עליך.... /:

danit1234

New member
../images/Emo45.gif

כאילו אתה צריך להבין שאתה בא לפורום אומר רב הפעמים רק שהסדרה שהם אוהבי[מן הסתם אחרת הם לא היו בפורום] לא טובה מכל בחינה שהיא : צילום עלילה ובלהבהל אתה לא יכול לצפות לתגובות נלהבות שתומכות בעדך אתה מעדיף את השיר שחנו סבבה אז מי שמתעניין בשיר שלנו מוזמן לראות את זה בערוץ 2 אין מישהו שעוצר בעדו נכון? ובכל זאת החליט לבוא לפה.

danit1234

New member
לא יודעת כמה כבד

מי שרוצה לראו ת שינסה בערוץ 2 העונה הראשטונה ובטח גם השאר אפשר להנות גם מזה גם מהאלופה גם טב"ע ב VOD אפשר הכל מי שאוהב אוהב מי שלא לא ..

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifתשובה!

נכון שאולי כל הסדרות של הוט באנליות אבל לפחות כל הזמן העלילה משתנה וזה על משהו אחר: תיאטרון, טלנובלה, תאומות, כדורגל וכו'. ועובדה שעדיין ממשיכים לאהוב הוט ובשנה שעברה טלנובלה בע"מ אכלה את השיר שלנו בלי מלח! אז הצופים הכריעו > הוט !! חוץ מזה בזמן הטלנובלה קורים דברים מעניינים שהם בעצם הסדרה, בסוף זה ה"הפי אנד"...

תמרוש5

New member
נממ כמה דברים..

בטלנובלה בע"מ לא היה בסופו של דבר שום סוף עם קאט ושזה כאילו סדרה בתוך סדרה זאת היתה רק שמועה. וגם לא היה משהו שמישהו מת ואז קם כי דנה(יעל בר זוהר) לא קמה אחרי שהיא מתה.. בכל מקרה בקשר להאלופה מה את\ה רוצה מאיתנו אנחנו לא ההפקה

orguy

New member
טוב חבר'ה...........

לא קראתי את כל הגידופים אבל אני לא רגיל לקבל מאה מחמאות ביום אחד..... בסה"כ הבעתי את דעתי! ולמה באתי לתת ביקורת על האלופה! כי זה מה יש בבית וזה מה שהחליטו ועם זה אני מנסה להתמודד כמו עם כל דבר בחיים!........... אני לא אגיב יותר, זה כבר מתחיל לעבור את הגבול של תגובות למה שרשמתי...... תהיו מאושרים! אל תגיבו! תודה! מת עליכם! ותהההההההנו!

TheMashMash

New member
נצל"ש גדול!! חשוב לקרוא!!

אני מנוי לכבלים ו HOT הרבה שנים, אני אהבתי את הטלנובלות שלהם , כי הם מעולות.. אבל, האלופה היא לא טלנובלה כשאר הטלנובלות. היא יחסית נורא לא זורמת , משהו תקוע. התפקידים הפעם לא יצאו משהו, ובאמת שלקחת את לירון וייסמן ולתת לה דמות כזו דפוקה , סליחה על הביטוי, זה עצוב. אני אמשיך לראות האלופה בין כה וכה , אבל אני יכול להגיד לכם, שאחרי שהצצתי לשיר שלנו - עונה 3 .. אני חושב שהפעם תהיה תחרות קשה ל HOT , כי הטלנובלה החדשה לא מגיע לקרסוליים של טלנובלה בע"מ או השיר שלנו. ואני חושב שאפשר להציל את האלופה, אבל בשביל זה צריך לזוז כבר! לשנות משהו בתסריט, לחזק את הדמויות המעולות שהפעם במקרה יצאו משניות. זה נורא משונה שדווקא הדמויות המשניות יוצרות לי את הרצון להמשיך לעכוב אחרי הסידרה, ולא הראשיות. שכן אני מעדיף את : סיגי, אוסקר , דריה, ריטה ורמי על: סער פדידה , טובה , מילי וג'וזף. לגבי מיטל ... גאונית! =] בקיצור , שפרו קצת את העלילה, משהו חסר. ואמרתי את זה כבר פעם.. יש ליהוק מוזר.. וה FUN האמיתי סביב הדמויות המשניות הפעם. נורא חבל לי שהשיר שלנו בפרק הפתיחה הצליח להפתיע אותי נורא. ומה הקטע של 35 דקות שבפועל רק 29 מהם זה הפרק עצמו שמתוכו 2 דק' על הפרק הקודם ועוד 2 דק' על פלאשים מהעבר? יום טוב, שוקי. נ.ב: אני לא בא בצורה רעה , אלא נותן ביקורת בונה, בתור מישהו שמעריץ את הטלנובלות של HOT אף אחד לא יכול לבוא ולאמר לי שאסור לי לבקר, ודווקא לבקר בצורה טובה.

TheMashMash

New member
>>> תיקון + תוספת קטנה <<<

**לעכוב = לעקוב. + מה נסגר עם ליאן? אם היא דמות ראשית תוסיפו לה טקסט!!! היא חמודה נורא.

danit1234

New member
תראה משהו

אמרתי ואני אגיד אתה בא לפורום של אנשים שאוהבים טלנובלה תוכנית כלשהי אתה מבקר אותה לשלילה, וגם את כל הטלנובלות שקדמו לה מכל בחינה שהיא ביקורת זה בסדר אבל אתה מעביר את זה לנושא של : התסריטאים שלכם גונבים מהטלנובלה המתחרה שעל הדרך הרבה יותר טובה [לדברייך] .. אתה ציפית שמישהו פה שאוהב את הסדרה ואחרת אני לא רואה סיבה אחרת שהוא נמצא בפורום כ"כ, יעוט עלייך בנישוקים חיבוקים ומחמאות? נכון גם לא צריך להגזים בסכ"ה רשמת בדרך כלשהי את דעתך אבל אני מניחה שלא ציפית למשהו מאוד חיובי ... מעבר לזה אתה מצפה שישתפר סבבה אבל אנחנו קשורים? בא לך דבר עם נובלמן או שי קפון או מי שבא לך אבל באמת מה אנחנו קשורים?

למעלה