משהו שמטריד אותי...

Ethan248

New member
משהו שמטריד אותי...

אני לא כתבתי פה בעבר אבל אני יודע שאתם מתעסקים בכל מה שקשור לדברים שאי אפשר להסביר... אני בא לפה כדי שאולי תוכלו להגיד לי מה קורה בבית שלי, אני רואה תנועה בזווית העין כשאין שום דבר, ולפני כמה דקות שמעתי לחישה באוזן שלי, לא לחישה שלמה אלא התחלה של לחישה, דיי חזקה, כאילו וזה היה ליד האוזן שלי... אני מודה, אני דיי מתעניין בדברים כמו מגיה ויכולות ניסתרים (כמו טלפטיה) ואפילו יש לי חבילת טארוט... וזה למה חשבתי עליכם... תוכלו לעזור לי? איתן...

beauty3

New member
גם לי זה קורה

אני לא חושבת שזה קרה לי בזמן האחרון אבל פעם הייתי בטוחה שאני רואה מישה, מעיין צל ותוך שנייה הייתי שמה לב שאין אף אחד

Ethan248

New member
עכשיו שאני קורה את זה...

אני זוכר שפעם אח שלי אמר שהוא רואה צל של אנשים (אנשים שחורים) בשירותים... קראתי פה שילדים בגיל קטן רואים הילות או משהו דומה.... זה יכול להיות קשור?

../images/Emo39.gif אוף עם הפלאשבקים האלה :(

מלפני יומיים מציפים אותי פלאשבקים מהגיל של הגן בערך... אז עכשיו הזכרת לי שפעם התעוררתי בשבת בבוקר, ומהמיטה שלי אפשר היה לראות את הדלת של המקלחת, שהיא לבנה. וראיתי צל של בן אדם, או שניים, הולכים להם לכיוון של המרפסת. אז קפצתי מהמיטה לראות אם הם במרפסת וכבר לא היה כלום. וגם לי כל הזמן ניראה שאני רואה דברים זזים ואז כשמנסים לראות הם נעלמים. בדר"כ זה ניראה לי כמו חרקים או החתולה שלי... הלחישות (עוד פלאשבק
) היו קורות לי יותר כשהייתי באמת קטנה, וממש ניסיתי להקשיב להם. עכשיו זה פחות.
אממ...טוב שכחתי מה הייתה הנקודה של ההודעה

Envenom

New member
רוחות.

פשוט מאוד רוחות. אבל לא בדיוק מה שאתה חושב. רוחות לא קיימות ממש במישור הפיזי. מה שראית הוא סביר להניח הבזק מהמישור בו הרוחות מסתובבות. זה קורה הרבה פעמים, אבל לרוב לא שמים לזה לב. ולרוחות בד"כ אין הילות (אלא אם כן הם מלאכים).

beauty3

New member
מה ז"א?!

מה ז"א רוחות? אתה מוכן יותר לפרט ולהסביר?

Envenom

New member
הממ..

טוב, רוחות בניגוד למה שנהוג להאמין, הן לא נשמות של אנשים מתים (למרות שחלקן לוקחות צורה של אנשים מתים, אבל אני לא אפרט על זה), אלא ישיויות בפני עצמן. אני מניח שאתה לא מתענין בזה ממש בהעמקה, אבל בכללי רוחות הן ישיויות, שלא ניתן להוכיח מדעית שהן קיימות, אך הן קיימות בד"כ בתור הופעה בתת-מודע של בנאדם. כשרואים אותן, זה קורה כי הן עושות משהו שקשור למישור שלנו (תיקשור עם בני אדם, השפעה על כל מיני דברים, וכו'). יש אנשים שיש להם יכולת מלידה לראות רוחות, אבל בכל מקרה ניתן לפתח את היכולת הזאת. הן לרוב מופיעות בצורה של בני אדם מעוותים, או ככתמים לא ברורים, או כמו "צל" שחולף לשום מקום.

beauty3

New member
פששש

זה ממש מפחיד... מה ... אז הייתה לי יכולת לראות רוחות? אני זוכרת רק פעם אחת את סבתא שלי בבית נכנסתי לחדר שבו המחשב וראיתי את ה"צל" הזה והייתי בטוחה שזאת אמא שלי.. אז התחלתי לדבר אליה אבל אז כעבור שנייה קלטתי שאין שם אף אחד ונבהלתי מאיפה אתה יודע את כל זה? נשמע כאילו עשית על זה תואר

Envenom

New member
אני לומד על זה כרגע

והיכולת לראות רוחות זה לא משהו שיום אחד יש לך את זה ויום אח"כ לא.. אין מה להבהל מהן. הן כולן ידידותיות, אלא אם כן נשלחו ע"י מישהו לעשות משהו זדוני. והסיכוי שמישהו בסביבה שלך יעשה את זה הוא די קלוש, כי אומנות זימון הרוחות והשליטה עליהן די נזנחה..

beauty3

New member
איזה דבר מעניין ללמוד....

אז למה רוחות מופיעות? ויש סיבה מיוחדת שרק אנשים מסוימים רואים אותן? זה אומר על האנשים האלה משהו? הן תמיד ישר נעלמות?

Envenom

New member
ככה:

רוחות יכולות להופיע מכמה סיבות: 1) כדי לתקשר עם מישהו 2) כדי להשפיע על משהו (לגרום למשהו ליפול, וכד') 3) כי הן בדיוק ממהרות לאנשהו 4) כמו שציינתי, כל דבר שקשור למישור שבו אנחנו חיים אין "סיבה מיוחדת" שאנשים מסוימים רואים אותן ואחרים לא.. זה יכולת נרכשת שאפשר לפתח. רק שאצל אנשים מסוימים היא מפותחת מלידה. כמו היכולת לרוץ מהר, או שיהיה לך זיכרון ענקי, או כל מיני תכונות. לא, זה לא אומר עליהם כלום. ולא, הן לא תמיד נעלמות. בד"כ כן, כשהן לא מתקשרות ישירות איתך.

beauty3

New member
די זה מפחיד

זה לא מפחיד מעצם העובדה שהן מפחידות... כי אני מבינה שלא זה מפחיד שיש כוחות כאלה שאנשים לא מודעים אליהם בעולם זה מפחיד שאני ראיתי דבר כזה זה מפחיד שאני מתחילה עכשיו לחשוב על כל מיני דברים מוזרים שקורים לי כמו דה ז'אוויים או כמו שלפעמים אני מנבה את מה שהולך לקרות בחלומות או כמו שרגע לפני שאני נרדמת פתאום יש לי זיכרן מעולה ולפעמים אני שומעת קולות מוזרים שלא באמת נשמעים ואיתם אני נרדמת זה מפחיד

Envenom

New member
Confusius say..

אנחנו מפחדים רק ממה שאנחנו לא מבינים.

Ethan248

New member
רוחות הה.......?

אפשר לצלם רוחות? ראיתי אתר שאנשים פשוט מצלמים אותם..... וגם איך אפשר לתקשר איתם (חוץ מסיינס, כי שמעתי שזה לא כל כך טוב לתקשר ככה עם רוחות)?

Envenom

New member
אי אפשר לצלם רוחות..

רוחות "מתהוות" בתת-מודע, לא במישור הפיזי. לכן גם חלק מהאנשים יכולים לראות רוח, ואחרים לא יבחינו בה גם אם היא עומדת להם מול הפרצוף. סיאנס זה לא בדיוק תקשור עם רוחות.. המטרה בסיאנס היא לתקשר עם אנשים מתים. אין כזה דבר רוח של מישהו מת. מה שקורה זה, שרוח יכולה לקחת צורה של מישהו מת, ואת האישיות שלו, בשביל להידמות לאיש הזה בעיני האנשים שאליהם היא נגלית ולקבל את אותה ההתיחסות.. מה שקורה בסיאנס, אתה בעצם מכריח רוח להכנס לדמות של מישהו מת מסוים, בלי להציע לרוח שום דבר בתמורה. לרוחות יש רגשות. בדרך-כלל, גם אין איזשהי "סגירה" לסיאנס, והרוח בעצם לא משוחררת. ככה נוצר מצב של מקום רדוף לכאורה. יש טקסים מיוחדים לתקשור עם רוחות, שזה כולל הצעת מנחה לרוח, לפעמים אפילו תפילה לרוח, קריאה לרוח ושחרור שלה. יש דרכים גם להשאר בקשר עם רוח מסוימת אחרי שמשחררים אותה. אבל היות שיש לי שורה אדומה בוהקת מעל הראש אני לא אפרט יתר-על-המידה.

Weirdi

New member
הערה

אנימבינה שיש הרבה ספרים בנושא, אבל מפריע לי שאתה מתאר תיאוריות כעובדות. אני היחידה שזה מפריע לה? כי פשוט הערתי על זה כמה פעמים בעבר, והייתי היחידה [למיטב זכרוני]. זאת אובססיה שלי שאתם לא מסכימים איתה, או שזאת הערה לגיטימית?

האפור

New member
אממ..

אולי יש מקום באמת במיוחד בנושא כזה לציין שרוב הדבירם שנאמרים כאן הם תאוריות, אבל זה רק פורום לא תורה מסיני כל אחד מציג את דעתו על פי הידע שלו.. וזה בסדר אם הוא מציג את זה כעובדות ולא כתאוריה הרי בכל מקרה ימצא האיש שיסתור אותו:)

Weirdi

New member
אבל

אנשים חדשים שבאים לפה כדי לשאול שאלות ומקבלים תשובה כזאת [כמו שקרה פה] לא בהכרך מבינים שזה לא האמת היחידה או התשובה היחידה. תראה מה קרה פה, לא היה פקפוק מצד השואל בכלל. הוא כן קיבל את זה כמו תורה מסיני, ואני חושבת שזה מזיק לענות ככה לטווח הארוך בנוסף לקצר [כל התופעה הזאת. אני לא מדברת רק על פורומים, אלא גם ספרים ואתרים (בעיקר וויקאנים) שמציגים את האמת שלהם כהיחידה ונכונה].

Envenom

New member
Well...

אני מניח שבאמת הייתי צריך להציג את זה כרק אחת מהתיאוריות בנושא.. אבל בכל מקרה זה לא שעירבבתי פה תיאוריות או שהמצאתי דברים. ברור שימצא מי שיסתור אותי, כמו בכל נושא במאגיה שאין רק תיאוריה אחת בנושא מסוים. אבל מאגיה זה ענין של אמונה. אם ההסבר שלי נשמע הגיוני מספיק (ואני חושב שהוא כן) אז למה לא לקבל אותו? ביקשו הסבר, נתתי הסבר.

למעלה