משהו שחשבתי עליו

Gunz N Mozes

New member
משהו שחשבתי עליו

אולי אם ננסה להחזיר הרבה פלשתינים בשאלה הם יפסיקו עם הג´יהאד?

Moledet972

New member
לא ניתן לחלן אוכלוסייה שלמה שמאמינה

בתנ"ך. כמות החוזרים בתשובה בישראל, למשל, היא פי עשרות מונים גדולה יותר מאשר זו שחוזרת בשאלה. אצל הערבים, הרוב ממילא דתיים.

Mellincolin

New member
חוץ ממה שמולדת אמר,

אני בספק אם רוב המחבלים המתאבדים באמת עושים את מה שהם עושים בשביל אללה ו-70 בתולות בגן עדן. כבר היו מקרים שהמחבלים היו מסוממים, או מטושטשים בצורה אחרת, לפני היציאה לפיגוע. מה גם שמשפחת המחבל מקבלת, לאחר מותו, כ-80,000 דולר מקרנות שונות.

Gunz N Mozes

New member
כמות החוזרים בתשובה יותר גדולה?

אם לא ידעת כמות החוזרים בשאלה גדולה פי 4 מהחוזרים בתשובה, פשוט אלה שחוזרים בתשובה עושים את זה ברעש גדול והחוזרים בשאלה יוצאים בשקט.

EverMan

New member
יש מיעוט מאוד מאוד גדול

שמאמין בדת בצורה קיצונית שם. כל אלו שצועקים אללה וואכבר - זה לא שונה מנישוק מזוזות אצלנו - פשוט מנהג. הם הולכים לדת - כי בשטחים הדת מביאה להם מזון וכסף - זו הסיבה היחידה. זה לא הופך אותם למאמינים. רוב האנשים מתאבדים כ"מחווה" נגד הכיבוש או מסיבות פננסיות.

MoOsHoN16

New member
הג´יאהד...

היום מה שמדרבן את צעירי הפלשטינים ללכת ולהתאבד זה לא הדת (שלא תטעה החברה הפלשטינית היא לא חברה דתית קיצונית) אלא זה שאין להם עבודה אין להם פרנסה היאוש מן המצב אותו תסכול מופנה כלפי ישראל בחסות האיסלאם והמנהיגים שלהם... ברגע שיחליפו להם את ההנהגה ויתחילו לעשות שם סדר ורפורמות כולל הענקת פרנסה לתושבים שם, היאוש יתחלף בתקווה ואז ייפתח שוב הפתח להסדר עתידי. אל תבין מדברי שאם יהיה הסדר לא יהיו פיגועים, כי תמיד יהיו וזה בגלל האיסלאם ובגלל שהם ערבים...שלום לעולם לא יהיה.

shay or eli

New member
זה מה שאני כל הזמן אומר!

אם הערבים לא יהיו תלויים בחמאס ושאר האירגונים האיסלמיים לכלכל אותם ולתת חינוך לילדיהם הדת האיסלמית לא הייתה כל כך מתחזקת שם! בפלסטין משגשגת בה אין צורך בדת לשרידה רוחנית (הרי בשעות משבר האדם פונה אל אלוהיו, והפלסטינאים בשעת משבר) לא תתעורר הפנאטיות והדת תיחלש כמו ברוב המדינות המתפתחות. לכן אני תומך בהפסקת הכיבוש, בהפעלת לחץ בינלאומי למען רפורמות ברשו הפלסטינית ובסיפוק סיוע חילוני לפלסטינאים. פלסטין משגשגת היא אינטרס של ישראלים ופלסטינאים גם יחד!

Moledet972

New member
הפיגועים התחילו ע"י "החילונים".

פלסטין משגשגת תהיה רק כשאשקלון תהפוך למג´דיל, וכשכל מי שהציונים גרשו מצפון תל-אביב יחזרו מבתיהם!

ממש לא נכון.

את רובם המכריע של הפיגועים מבצעות הזרועות השונות של האחים המוסלמים בשטחים: החמא"ס, הגי´האד, חללי אל אקצה, ועוד כמה שברח לי... אלו הם הפנאטים הקיצוניים! הם רוצים להפיל גם את השלטון המצרי והירדני בגלל שהם לא שיעים...

Moledet972

New member
ומי הם הפת"ח? הם ביצעו את פיגוע

הטרור הראשון(בשנת 1964 נדמה לי). גם החמאס אינו שיעי. "שיעי" לא שווה ל - "קיצוני".

shay or eli

New member
פיגוע טרור או התאבדות?

את פיגועי ההתאבדות מבצעים פנאטים דתיים מוסלמים, והם הצד המסוכן ביותר באינתיפאדה. החמאס והפת"ח הם אירגונים דתיים/מונעים ממניעים דתיים. אם אתה מדבר על פיגועים ללא התאבדות (כמו פיגועי ירי), אזי מדובר או על פנאטים דתיים בלי חומר נפץ (הרוב) או על לוחמי חירות לאומית חילוניים הדומים לאצ"ל וללח"י (המיעוט). על הדתיים כבר דיברתי, ורוב הסיכויים שבמצב של עצמאות לאומית או שיגשוג כלכלי/חברתי/תרבותי יפסיקו החילוניים לעשות פיגועים. ואז יישארו רק הלאומנים הקיצוניים ביותר אשר החברה יכולה לדכא בלי בעיה. והדתיים הרי ידוכאו במצב כזה אוטומטית - כשאף אחד כבר לא יזדקק להם או לאמונותיהם למען שרידה רוחנית ומוחשית. אבל כך גם בחברה הישראלית, עלינו לדכא את הלאומנים הקיצוניים, הפונדומנטליסטים הרוצים לכפות את הדת על כולנו ובעלי האמונות המשיחיות המוציאים אותנו למלחמת ברירה. עלינו להסיר אותם מעלינו עפ"י חוק בדרך של חוקים נגד גזענות, נגד טרור ולמען הפרדת הדת מהמדינה. אם שני העמים יעשו כן ישרור שלום. אנו יכולים לעשות זאת בכוחות עצמינו, הם במצב הרבה יותר קשה וזקוקים לעזרה. אין פיתרון במלחמה, הסיכוי היחיד להצלחה באזור זה הוא שלום.

בוא אני אעשה לך קצת סדר:

1. הפת"ח כיום לא מבצע פיגועים. 2. כל זרועות החמא"ס הן בעלות אמונה מוסלמית-שיעית וקשורות לאחים המוסלמים (הגי´האד האיסלאמי, גדודי חללי אל אקצה ועוד כמה).

Moledet972

New member
הפת"ח לא מבצע פיגועים???

הוא ביצע בערך שליש מהפיגועים, וגם נדמה לי שביצע את הפיגוע בבית שאן. גדודי חללי אל-אקצה זו הזרוע הצבאית החדשה של הפתח.

Moledet972

New member
דווקא יש עוד הרבה תמונות.

זה פשוט נראה לי נחמד. אם אתה אוהב את תמונותיי, הוספתי לך תמונה לתפארת. "הקפאת ההתנחלויות" בעיצומה.

אל תמציא עובדות!

הפת"ח אינו מבצע כיום פיגועים. גדודי חללי אל אקצא הם זרוע של החמא"ס (ואם אתה רוצה להתעמק - זרוע צבאית של זרוע של החמא"ס..)

iKilledKenny

New member
אהמ אהמ

זאת לא המצאה....זאת אכן עובדה.. גדודי חללי אל אקצא הם זרוע צבאית של הפתח ולא של החמאס

למעלה