משהו שאני שונא

SaberTooth

New member
אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה זה בלתי אפשרי למצוא רמיזות מיניות בטולקין
טולקין חיי בעולם אחר בלי סקס
מה הקטע...

תה במקום סקס, מה?

לא קונה את זה, בעניין הסקס הבריטים כמו שפנים- שקטים אך פעילים(מאוד).

GingerBread Man

New member
בטח שהיה סקס

וגם לא כל כך רחוק מהטרילוגיה שלו, אבל בצורה הכי מכובדת שיש. מורוגות רצה לאנוס את לותיין אפילו.

אלרוס

New member
הם לא הומואים

ידוע שסם התחתן עם רוזי קוטון אחרי שהתאהב בה והביא 7 ילדים לעולם אם אינני טועה. טולקין היה שמרן מדי בשביל זה. האנשם שכותבים את זה אלו אנשים שבכוונה מחפשים דברים כאלה וזה מוריד מערך היצירה. בקשר לזה שזה מסע רק של בנים, מה לעשות שרק בנים הגיעו לריבנדל. בקשר לכמה הם יכולי להיות חברים טובים, אין לך חברים טובים? לי יש ואתה כנראה מפרש כל חברות כלשהי ליחסים מיניים, סוטה!

SaberTooth

New member
*מגלגל עיניים*

זה נכון שבתקופתו של טולקין הומוסקסואליות הייתה טאבו, אבל אתה חושב שהוא לא ידע מה זה
בגלל שהוא היה שמרן
אני לא אומר הוא כתב את הדמויות הומוסקסואליות או משהו כזה, יתכן וכל הדמויות שלו ישרות כמו סרגל (נו... סטרייטיות...), אבל זה לא בלתי אפשרי שאחת מהדמויות לפחות לא לגמרי סטרייטית, רק יכול להיות. למה זה מוריד מערך היצירה כשאנשים מחפשים משמעויות "סוטות" ביצירות ספרותיות
איך זה עושה אותה לפחות טובה
ההערה על "כמה הם יכולים להיות חברים טובים" נכתבה בצחוק, בהומור, כהלצה. תפסיקו להיות כאלה רציניים...

בלין

New member
ברור שהוא ידע

אבל הוא היה קתולי אדוק. קתולים לא אוהבים דברים כאלה. ולמה זה מוריד את הערך? זה לא מוריד כל עוד הסלאשים (והפיקים) הם דבר אחד, והספר דבר אחר. כשזה מתערבב, כמו שקורה ברומח עם רייסט/דאלאמר, זה מעוות את הספר, ומוריד את הערך שלו. אנשים רואים שעל כל מילה שניה על רייסטלין כתוב "דאלמאר לא היה אוהב את זה" ומסתכלים על הספר בזלזול. חוץ מזה, אתה יודע שמי שמוצא סלאשים מחפש את זה בספרים. דבר שני. לא יודע איך זה ברומח, אבל טולקין התכוון לכתוב מיתולוגיה. לייחס לדמויות שלו כל מיני נטויות הומוסקסואליות, זה זלזול בו.

Uzumaki Naruto

New member
שטויות!

תראה. זה ספר נכון- אין בו תמונות, ויש פערים. אתה צריך לדמיין מה קורה שם, ויש שמדמיינים כסלאש (איזה מילה מטומטמת... אי אפשר להגיד משהו שהמעריצים המציאו במקום? כי זה הרבה יותר מתאים.) עכשיו- יש אנשים שמדמיינים כסלאש, או לא מדמיינים, ככה הם רוצים לחשוב, ואוהבים את זה! אבל מה הקשר לספר, מי יודע?? הרי זו זכותם של המעריצים. זה לא מוריד מהאיכות של הספר! ולא מהערך שלו. הספר נשאר אותו ספר לא משנה מה המעריצים חושבים. יש כאן משהו שהחמצתי להגיד, אבל שכחתי, אז תשלימו את הדברים שלי מי שחושב ככה.

GingerBread Man

New member
לדעתי הספר הוא לא רק הספר

תחשבי על התפסן בשדה השיפון - האם הוא היה מפורסם כל כך אלילוא היו מוצאים אותו בדירות כמה רוצחים מפורסמים? כעת אם תבואי לקרוא את הספר לא תחפשי את כל השמועות עליו? במקרים מסויימים המעריצים משפיעים על הספר.

Uzumaki Naruto

New member
XDD

אני לומד עליו בשיעורי ספרות השנה, אני אחזור אליך עם תשובה עוד חצי שנה... ^____^ לא נכון, ד"א, הרומח הוא ספר נעלה, שעובר את הרמות של הספרים הרגילים. אני לא חושב שהמעריצים קובעים משהו עליו.

GingerBread Man

New member
אוי, זה נורא ללמוד אותו

תקראי אותו לפני שאת לומדת אותו. כל עוד את יכולה!

GingerBread Man

New member
סליחה סליחה ושוב סליחה

הייתי צריך לבדוק בכרטיסישי לפני שפנית אליך. וללא שום ספק כן!

Uzumaki Naruto

New member
חח זה בסדר גמור..

הלינק שלי מעורפל גם ככה.... אם אתה אומר אז אני אקרא. אחרי הארי כמובן (שלושה ימים!!!!)

KagomeSama

New member
קראתי אותו.. ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ולא הבנתי כלום.. O_O. זה ספר נורא מעורפל... גם אני לומדת אותו..

למעלה