משהו שאני שונא

סנדרין

New member
איזה קשקוש. ../images/Emo142.gif../images/Emo182.gif

סלאש יכול להיות רציני וכתוב טוב בדיוק כמו כל שיפ אחר.

אלרוס

New member
לא אמרתי שלא

אמרתי שאין סלאשים רציניים של שה"ט כי אין אפשרות לכאלה. הכל מוזכר, אפשר לעשות משהו בעידנים הבאים, כמו רב הפיקים אבל לא סלאשים כמו שאמרו כאן (תנו דוג' לאפשרות שלא מתנגשת עם הספרים). ומה שאמרו כאן לגבי זה שסלאשים הם רק לכאלה מאות מין, זו טעות, סלאשים יש משני סוגים: הומוסקסואלים והטרוסקסואלים כשכיום יש נטייה לסוג הראשון.

SaberTooth

New member
אין כזה דבר סלאש הטרוסקסואלי.

אחד המאפיינים של סלאש הוא שהזוג עליו מסופר מאותו המין.

Time & Death

New member
מה זאת אומרת אין בספר אפשרות???

עם כל הכבוד, הם חבורות בנים, רק|סגדש| בנים... שרצה ברחבי היבשת במטרה לזרוק טבעת מסכנה אחת לתוך הר געש (וכן, קראתי את הספר.... גם אם זה לא נשמע ככה.). כל הקטע בספר השלישי עם מורדור, סם ופרודו... תעשה לי טובה... אם אין שם מערכת יחסים הומוסקואלית אני צנצנת. בכלל, כל תאורי החברות למניהם, עד כמה הם יכולים להיות חברים טובים אני שואלת אותך?? כאילו, פאק, בריוונדיל למשל, סם נכנס לחדר ולוקח את היד של פרודו, מלטף אותה ומסמיקהנה הציטוט: At the moment there was a knock on the door, and Sam came in. He ran to Frodo and took it awkwardly and shyly. He storked it gently and then he blushed and turned hastily away סורי, על זה שזה באנגלית... הספרים שלי באנגלתי... עמ' 219... ועכשיו תגיד לי שהם לא הומואים... רק תגיד... נראה אותך....

בלין

New member
כן כן

פרודו קורא לסם "אהוב ליבי". סם גם קורא לחמור שלו "אהוב ליבי". חוץ מזה, יש מליון פרודיות על הומואים בשרה"ט,אבל זה לא מגיע לתיאורים כחולים, שמנמיכים את הכל לרמה של טלנובלה.

KagomeSama

New member
אבל לא כל הסלאשים הם תיאורים כחולים

!
כנראה שאתה לא מתעסק הרבה עם סלאשים, אבל כמו שיש סלאשים שכוללים תיאורים כחולים, יש גם שיפים "רגילים" שכוללים תיאורים כחולים, וסלאשים שהם בקושי PG-13. הסוג של הפיקים עליו אתה מדבר מנמיך את הרמה בין אם זה סלאש או שיפ רגיל! ההכללה הזאת נגד הסלאשים היא מוטעית!

SaberTooth

New member
אוי באמת...

לא בכל סלאש יש תיאורים כחולים שמתאימים לטלנובלה, כדבריך. כנראה שאתה לא קורא מספיק סלאשים (לא, גם אני לא, אבל אני קורא מידי פעם), כי יש שם בחוץ סלאשים מאוד רציניים שבהחלט מגיע שיתיחסו אליהם ברצינות ולא לפי הסטיגמה שמשום מה הדביקו לסלאשים.

GingerBread Man

New member
בקלות

בתקופה של טולקין המושג הומוסקסואליות לא היה נפוץ וכמעט לא היה קיים. הוא היה קתולי אדוק ואפילו פנאט נראה לך ואלי אפילו קצת שהוא היה נותן לגיבור סיפורו איזשהו חשד או שמץ של הומוסקסואליות? היחסים בין סאם לפרודו הם יחסי אדון ומשרת. רק שפה המשרת מעריך ואוהב - ואני מדבר על אהבה תמימה ביותר - את משרתו. היום אנשים (לא חכמים במיוחד) מפרשים את זה בצורה שונה ממה שזה. היחסים ביניהם מגיעים לשיא במורדור - שיא התלות והריחוק של פרודו ושיא הדאגה של סאם.

GingerBread Man

New member
לא דיברתי על הרומח

בכל מקרה גם ברומח אני לא רואה את זה. אבל זה לא מפריע - כל עוד נשים נהנים מזה וזה לא מוגזם. ואני כן מאמין שזה מפספס במקרה הזה את מטרות הכותבים. אותי זה לא מעניין אישית.

SaberTooth

New member
אוי באמת...

בין אם טולקין התכוון או לא התכוון שהדמויות שלו ישמעו (או יקראו...) הומוסקסואליות לא קשור לעיניין בכלל. הרבה פעמים זה פשוט... יוצא, נו מה לעשות, והרבה פעמים אנשים פשוט בוחרים לשדך דמויות על פי מצב רוחם (כמו שמסתובב שם איזה סלאש דלאמאר/קרמון).

SaberTooth

New member
ומה עושה אותם לא חכמים../images/Emo35.gif

שהם במקרה קולטים מסרים כחולים בספרים

RaistGirl

New member
אפשר לפרש ספר בצורה שגויה?

היופי בספרים הוא שאפשר לפרש אותם איך שרוצים ולא איך שאומרים לנו לפרש אותם... ככה שאני יכולה לחשוב שהולכים שם סלאשים בכמויות ואתה יכול לחשוב שהם תמימים כמו נזירות...

RaistGirl

New member
ואיפה הגבול הזה?

אני לא רואה שום סיבה לזה שאתה או מישהו אחר ישים לי גבול בהבנת הספר... לכל אחד יש גבול משלו... ואצלי הגבול בא אחרי סלאשים!

GingerBread Man

New member
זה סובייקטיבי מן הסתם

מבחינתי רמיזות מיניות בטולקין הן כמו להגיד שהגיבור הוא ארנב שקוראים לו ביגויג שמחפש גבעה חדשה לגור בה.

למעלה