משהו שאני שונא

בלין

New member
משהו שאני שונא

אחד הדברים שאני הכי שונא בפנטזיה, זה שהופכים אותה לטלנבולה, או לסדרת נוער. לדעתי, זאת אחת הסיבות שמחשיבים את הרומח לזול. בגלל הסלאשים. מה זה קשור? אני אסביר. כשאתה לוקח גיבורי פנטזיה, ומלביש להם סלאשים זולים, אתה גורם לספר להראות לא רציני. בטולקין, מי שמתחיל סאלשים כאלה אף בבעיטה החוצה. זה גורם לערך לספר. כשהמעריצים ממלאים את אתרי הערצה בסיפורים על הדמויות שלהם כמהומואים, הספר מקבל ערך של טלנובלה מסריחה, או כשהמעריצים מעריכים את הדמויות כ "חתיך/כוסון" (*שיעול* אנוביס *שיעול*), מייד מתייחסים לספר ולקהילה בזלזול

לפעמים זה נכון...

ולפעמים לא!! למשל-המאבק של תניס בין אלף לאדם פשוט ריתק אותי לספרים!! זה ורייסטלין (וגם כל השאר אבל טיפל'ה פחות) הם הסיבות שהמשכתי לקרוא את הרשומות!! סיימתי את כל שלושת הרשומות בחודשיים!!!

SaberTooth

New member
יש מספיק סלאשים של טולקין...

והם לא מביאים לזילזול בסידרה.

KagomeSama

New member
הנה תמונה. וזה סלאש. ../images/Emo42.gif

אראגורן/לגולאס.

GingerBread Man

New member
זה כמו פאנפיק

רק לרוב קצר יותר וסוטה בתכלית מהעלילה ומכוונות הסופר. לרוב זה גם עוסק בתכנים 'כחולים'. הסלאש הנפוץ בעולם רומח הדרקון הוא "סיפור האהבה" בין רייסטלין לדאלאמר.

KagomeSama

New member
שטויות. שטויות שטויות שטויות.

כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת... סלאש הוא סוג של פאירינג, של זוג. רק שבסלאש, הזוג הוא מאותו המין. רומן של גבר עם גבר או אישה עם אישה. כל סלאש הוא פאנפיק, לא כולם קצרים, ובהחלט שלא סוטים, ולא סוטים מכוונת הסופר או וואטאבר. הם בהחלט לא עוסקים בתכנים כחולים. אני כתבתי לפחות חמישה סלאשים, והדירוג שלהם לא היה גבוה מPG-13, ולא חסרים סלאשים ארוכים, מאד, בדירוג PG. אויש, באמת.

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif

השם סלאש, אגב, בא מהנטיה להפריד את שמות המאהבים בקו נטוי - רייסטלין/דאלאמר, לדוגמה.

GingerBread Man

New member
מכיוון שהכירותי עם סלאש היא רק

דרך הפורום, וזה הרושם שקיבלתי, אולי תסבירו באמת ואנס אנד פוראול מה זה סלאש, מה המשמעות שלו, למה קוראים לו ככה ולמה לעזאזל את כל כך לא נחמדה?

GingerBread Man

New member
אוקיי לא ברור לי

אולי אפשר לרכז את זה. וגם להגיד את זה לא רק בצורה ששוללת את כל מה שאמרתי.

KagomeSama

New member
אוקיי... אז ככה. ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

קודם כל, מצטערת אם לא הייתי נחמדה... -"^^- עכשיו, מה זה סלאש? סלאש זה סוג של פאירינג, זיווג אם תרצה. יש כל מיני סוגים של שיפים, פאירים, וסלאש הוא סוג המזווג שני בני זוג מאותו המין. רומן של גבר עם גבר או אישה עם אישה. המושג נפוץ בפאנפיקים ופאנארטים, וזה זיווג כמו כל זיווג אחר, רק הומוסקסואלי. לדוגמא, סהר-פז/טיקה או רייסטלין/דלאמאר זה סלאשים. אני אישית לא חושבת שיש רמיזות על רייסטלין/דלאמאר בספרים, אבל בתור חובבת סלאשים מושבעת, אני נהנית מכל סלאש, במידה והוא כתוב טוב. לא כל סלאש הוא עיוות של רצון הכותב (מה גם שאין רק סלאשים של ספרים..). בהארי פוטר למשל, הסלאש רמוס/סיריוס הוא לא בלתי סביר. (לא כמו רייסטלין/דאלאמר..) יש גם הרבה סדרות אנימה שזוכות לסלאשים שונים ומשונים, סרטים, סדרות טלוויזיה, והיד עוד נטויה. מילת סיכום:
סלאש זה טוב.

בלין

New member
אין. אפילו לא אחד

יש רק סלאשים של מעריצי סרט. בקהילות טולקין רציניות אין.

KagomeSama

New member
אתה צודק, ולא צודק. ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סלאשים לא מורידים או מעלים ערך של סדרה, ואם אתה טוען שלשה"ט אין סלאשים.. האממ... טוב, כנראה שלא קראת עדיין כמה אראגורן/לגולאס טובים. אז נכון, לפעמים לסלאשים אין שום ביסוס. אני נתקלתי פעם בדאלאמר/קרמון. זה מטומטם, וטיפשי, כי אין שום קשר בין השניים. אבל אם אני, בתור מעריצה של סדרה מסויימת, בוחרת לכתוב פיק על סדרה, הוא לא חייב להיות קאנוני לחלוטין. נכון, שאף פעם אני לא אתאר את רייסטלין ככוסון מדהים, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה להאמין בסלאש מסויים, גם אם הוא קשור לרייסטלין. אם אתה לא אוהב סלאשים, זו דעתך, אני מכבדת אותה מאד. אתה צודק. לפעמים על ידי "הורדת הרמה" של הדיונים לכדי איזה חתיך רייסטלין, איזה חתיך קרמון, איזה כוסית קיטיארה, הרמה של הפורום/קהילה/ההערכה של הספר, יורדות גם. אבל לסלאשים או פיקים אין שוב קשר לזה. אני קראתי סלאשים מאד אמינים של רומח הדרקון, שרק העלו את הערך של הסדרה. כמה סלאשים של רומח הדרקון קראת?

אלרוס

New member
אין סלאשים של שה"ט

אני כבר כמה שנים טובות קורא כל פיסת מידע או פיק ואין! ואם יש אראגורן לגולס הרי זה של מעריצי סרט מטומטמים שממציאים עובדות כד לכתוב סיפור.

למעלה