משהו קטן......

משהו קטן......

כל מי שמהנהגת ירושלים שיכתוב מאיזה שבט הוא........... (אני בנאדם סקרן............)

super joby

New member
וואלה../images/Emo35.gif

למה עזבת? ואיפה את לומדת? רגע - עכשיו את בצופים???

../images/Emo4.gif

עבתי כי כשעשו לנו אחוות הגדודו שלנו היה ממש פצפון יחסית לשני ואז כל הגדוד שהיה איתי עזב וגם אני לא בבצפר של אף אחד משם ככה שנהיה לי די מגעיל

Mashina Girl

New member
מכירים את פייסי ממצדה? ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

חח איזה אדיששש. גאד דאמניט.

חרשנו על זה

ואחרי המחנה קיץ זה כבר לא נעשה מצחיק, אלא עלוב בצורה ממשית מאיזה שבט אתה?

אה היובל...

איך קיבלתם מורל לעזאזל שתבינו ביום הראשון של המחנה, שיצאתם לסיבוב מורל שכב"ג וכיתות ח' היו בכינוס, ורק כיתות ז' היו "פנוים" אז הם יצאו לעשות "מורל נגד" והשתיקו אותכם בצורה מדהימה.. אז במקום "זהר היובל דקר" למי שבאמת מגיע זה "זהר אריאל יונתן"...

מותק

מורל לא מקבלים על אם שומעים אותך או לא... כי אז השבטים הקטנים לא יזכו בחיים (נכון?!) מורל מקבלים על תדירות צבעוניות מקוריות שיתוף חניכים ועוד... ומה לעשות.. בתור אחת שראתה את המורל של המחזור השני מהצד... שבט יונתן היו על הפנים... אז תאכל קצת את הלב... אבל שבט היובל היו יותר טובים מכם... ושבט אריאל לא זכה בגלל שחיטויות... (מקור מוסמך) תהנה

super joby

New member
חה!

כמה דברים: זה שלשבט אריאל יש מסורת של קבלת מורל לא אומר שזה הגיע לו! (כמו שלנו לא הגיעה כ"כ צופיות למרות מסורת הרבה יותר ארוכה משל אריאל
) היו לנו סיבובי מורל מעולים! אין לי מושג על מה אתה מדבר בהשתיקו אותכם. אני רק יודע שהי אחלה! הפרס של המורל זה לא רק על הסיבובי מורל, זה גם על המורל במחנה, ואנחנו בצל של המרכזת הבוגרת (עוד מעט מחליפים אותה) שכל שכב"ג אבל כל שכב"ג לא סובל, והיא לא סובלת אותו. אני לא יודע בדיוק מה קרה (נסעתי לקחת חניכים) אבל הייתה שיחה שהיא הייתה ממש ממש מגעילה, וכל מה שחושבים עליה יצא בשיחה עם המרכ"ז הבוגר שלכם (ניראה לי שהוא היה שלכם קובי לא?) וזה היה הרבה. אז בצל שלה זמרנו על אחלה מורל במחנה. הגיע לנו ועוד איך מורל בגלל הסיבוב מורל האחרון שהיה לנו - זה היה אחרי השעה 11, מה שאמר שאסור היה להרעיש ולעשות מורל. לא התיאשנו, ולמרות זאת כל השבט נצבע והתלהב, ויצא לעשות סיבוב מורל שקט!. זה היה אחד הדברים החזקים! כל החניכים של השבט יוצאים, בלי להגיד מילה! שרים בלחישה ועושים את התנועות של המורל, וזה היה סיבוב ארוך! זה היה פשוט ענק. כשהגענו אילכם בסיבוב הזה אתם התחלתם לצעוק - מה שהיה אסור. למרות זאת נשארנו בשקט, ואולי בגלל זה לא קיבלתם מורל... ועוד משהו, בחלוץ אריאל יצאו לסיבוב מורל והחליטו שהם רוצים להיכנס לשבט שלנו לרמוס שבילים וללכלך קצת. זאת אחת הסיבות שהם גם הם לא קיבלו מורל.

בלללעעע

New member
זה ושהם מעכו חניך שלהם.....

אבל זה זניח... (בצחוק...) הגיע לנו ועוד איך מורל- כל השבט שלנו יצא כולו בכסף- אפילו חניכים קטנים השתתפו במורל האווירה הייתה אדירה ורק על הטראנס שהשמיניסטים שלנו עשו הגיע לנו מורל (תודו שזה היה טראנס אדיר!...)

בלללעעע

New member
לא בטוחה שזה טראנס

אני לא הכי מבינה במוזיקה... אבל הזה ששרנו כל הזמן: יו יו יו יו יו יו יו יו יונתן בלאגן X2 אורז שעועית וקלאמרי בספארי שלנו יש גם עוף בקארי אם אתה לא מאמין בוא לראות בספארי שלנו כל היום מסיבות משהו כזה..... חחח

למעלה