חה!
כמה דברים: זה שלשבט אריאל יש מסורת של קבלת מורל לא אומר שזה הגיע לו! (כמו שלנו לא הגיעה כ"כ צופיות למרות מסורת הרבה יותר ארוכה משל אריאל
) היו לנו סיבובי מורל מעולים! אין לי מושג על מה אתה מדבר בהשתיקו אותכם. אני רק יודע שהי אחלה! הפרס של המורל זה לא רק על הסיבובי מורל, זה גם על המורל במחנה, ואנחנו בצל של המרכזת הבוגרת (עוד מעט מחליפים אותה) שכל שכב"ג אבל
כל שכב"ג לא סובל, והיא לא סובלת אותו. אני לא יודע בדיוק מה קרה (נסעתי לקחת חניכים) אבל הייתה שיחה שהיא הייתה ממש ממש מגעילה, וכל מה שחושבים עליה יצא בשיחה עם המרכ"ז הבוגר שלכם (ניראה לי שהוא היה שלכם קובי לא?) וזה היה הרבה. אז בצל שלה זמרנו על אחלה מורל במחנה. הגיע לנו ועוד איך מורל בגלל הסיבוב מורל האחרון שהיה לנו - זה היה אחרי השעה 11, מה שאמר שאסור היה להרעיש ולעשות מורל. לא התיאשנו, ולמרות זאת כל השבט נצבע והתלהב, ויצא לעשות סיבוב
מורל שקט!. זה היה אחד הדברים החזקים! כל החניכים של השבט יוצאים, בלי להגיד מילה! שרים בלחישה ועושים את התנועות של המורל, וזה היה סיבוב ארוך! זה היה פשוט ענק. כשהגענו אילכם בסיבוב הזה אתם התחלתם לצעוק - מה שהיה אסור. למרות זאת נשארנו בשקט, ואולי בגלל זה לא קיבלתם מורל... ועוד משהו, בחלוץ אריאל יצאו לסיבוב מורל והחליטו שהם רוצים להיכנס לשבט שלנו לרמוס שבילים וללכלך קצת. זאת אחת הסיבות שהם גם הם לא קיבלו מורל.