משהו לנגן...

tamirn

New member
משהו לנגן...

מישהו יכול להמליץ לי על איזה סולו או משהו יחסית פשוט לנגן ? משהו ברמה של eric clapton-tears in heaven או אפילו קצת יותר קשה תודה...

tamirn

New member
אלה סולואים ברמה גבוהה מאד לא?

לפחות הם נשמעים לי ככה

erez801

New member
תלוי איך אתה מסתכל על זה

ברמה הטכנית חלקם פשוטים. ברמה השכלית זה כבר סיפור אחר.. אם אתה רוצה יותר אתגר (טכני) לך על הריפים של הרד הוט.

amitzangi

New member
תאמת אתה דיי צודק

בשירים של רד הוט אין להם סולואים בטכניקה טובה אבל תחשוב על הסולו ברמה שזה יפה ואיך הוא הגיע לזה, פרושיאנטה פשוט תותח! הוא מוזיקאי טוב מאוד.. גם רוב השירים של רד הוא המציא בערך..

golani12

New member
דווקא שלא הכי התלהבתי ממנו

רוב הסולואים שלו הם מאוד פשוטים כאילו הוא רוצה רק לצאת ידי חובה - הנה ניגנתי סולו. זה די מאכזב כי דווקא היו לו כמה יציאות טובות כמו כל הריפים ב- UNDER THE BRIDGE שהם פשוט גאוניים ועוד סולואים מדהימים עם סליידר ב- Scar Tissue. הוא יכול לתת הרבה יותר רק שפשוט הוא לא מתאמץ. זאת דעתי בכל אופן.

תקשיב לדיסק האחרון..

למרות שאומרים שהוא עוד חוליה בנפילה של ביי דה ווי,לדעתי הוא ממש ממש מעולה. בדיסק הזה הגאונות של פרושיאנטה מוחצנת ביותר.למשל,תשמע את השיר turn it again,אחד תפקידי הגיטרה המגניבים יותר,והסולו חזק ביותר. כל השירים בסטדיום ארקדיום נראים לי כמו הבייביז של פרושיאנטה,רואים שהוא השקיע בהם.

golani12

New member
לא שמעתי את האלבום החדש

אבל ב- Dani California יש סולו טוב, שמע באמת הוא יותר השקיע מהרגיל.

../images/Emo45.gif

אבל יש בסטדיום לפחות 8-10 שירים שהם על הפנים. אני לא יודע מה נסגר איתם שהם הוציאו את השירים האלה. אמממ.... לא זוכר את השמות שלהם, אני אחזור אליך עם השמות. ג'ון כאן מתעלה לגמרי עם הסולואים שלו. תכלס זה ה-אלבום של ג'ון מבחינת הצ'ילי פפרז. עזבו את בלוד שוגר הגאוני ואת קליפורניקיישן הפצצתי, פה יש לו תפקידים באמת אדירים. עזבתי את האלבום הזה להרבה זמן, וחזרתי אליו לפני איזה שבוע ואז שמעתי את slow cheetah וזה שיר ענק. אני ממש אוהב את מה שפרושיאנטה עושה שם. ובכלל, hump the pump השיר הכי אדיר בדיסק הזה.

hump de bump?!

לא...לא ממש,לא.סלואו צ'יטה ממש אחד החזקים.טורצ'ר מי גם שיר לא רע,עם סולו ממש ממש טוב. wet sand וdeath of a martian גם בכלל לא רעים. בתכלס,זה דיסק ענק,וגם השירים הפחות טובים-לומדים לאהוב אותם כשנתפסים בקטע שלהם. בהתחלה חשבתי שאם הם היו מוציאים את הדיסק כדיסק אחד מינוס כמה מהקטעים,הוא היה הדיסק הכי טוב שלהם,אבל עכשיו אני רואה שהדיסק הזה לא יכול להיות שלם בלי אף אחד מהקטעים האלו. בלאד שוגר עדיין הדיסק הכי טוב שלהם,בלי ספק.אבל סטדיום במקום השני אצלי,ישר אחריו.

מה לא?

האמפ אחד השירים הכי גרוביים בדיסק. אם לא הכי. מה קרה לך? מה שפלי עושה שם? פשוט אדיר התפקיד שלו. והריף הזה של ג'ון, פשוט, אבל פשוט אדיר. וזהו נזכרתי באחד שלא אהבתי, wet sand כמו שאמרת, לא יודע, לחן מעצבן. לא מת עליו בכלל. גם את אנימל באר אני לא אוהב כ"כ. סלואו צ'יטה בהחלט החזקים. בוא נראה, אני אגיד פשוט את מה שאהבתי בדיסק וזהו: דני קליפורניה סנואו צ'ארלי סטדיום ארקאדיום האמפ דה באמפ טל מי בייבי (למרות שהוא קצת קיצ'י כזה..) סלואו צ'יטה טורצ'ור מי טורן מי אגאין וורלוקס רדימי סו מאצ' איי ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר את השמות שלהם. תכלס מה-11 שירים האלה אתה בונה דיסק אדיר.

amitzangi

New member
נכון יש שירים מאכזבים

אני כוחבב רד הוט מושבע יכול להגיד לך שיש להם שירים באלבום הזה ובאלבומים הקודמים ממש ממש חרא.. אבל כמובן שיש תשירים היותר טובים והמוצלחים שלהם, ומה לסטאדיום ארקדיום יש אחלה סולו אני ממש אהבתי אותו.. ונכון יש לפרושיאטנה צורת נגינה שיכול להיות שהוא "יוצא לידי חובה" לא ביוד הייתי קורא לזה ככה האמת.. אבל לא ממש השקיע למשל בסולו של soul the squeeze מה זה הסולו הזה?!?!?? ובזפר סונג, הריפים טובים - חרא סולו.. יש ויש אבל הכוונה זה הצורת חשיבה שלו.. איך הוא מגיע לזה והסטייל המלוכלך שלו והכל.. הוא טוב דרך אג שמעתי שהם הגיעו מפרל ג'אם........ יש את even flow או ALIVE אני חושב שיש סולו ממש דומה לסטייל של פרושיאטנה בליכלוך והכל דווקא אהבתי מאוד..

אחי על מה אתה מדבר?

הסולו בסול טו סקוויזי אדיר! זה לא כמו סמלס לייק טין ספיריט, השיר הזה הוא מושלם ממש כמו שהוא. באמת. כל הליין של הגיטרה, התפקיד של הבס, והתופים, הכל ברכות כזה, לא להשתגע, זה אחד השירים שאני יותר אוהב של רד הוט. דה זפיר סונג, אממממ... אתה יודע מה? גם הסולואים הפשוטים של פרושיאנטה בביי דה וואי אדירים. תכלס, לא משנה מה ג'ון עושה, אני תמיד אוהב את זה. ב-90 אחוז מהמקרים. גם בשירים שאני פחות אוהב של רד הוט ובמיוחד בסטדיום, תמיד יש איזה קטע אדיר שפרושיאנטה מכניס, שאי אפשר פשוט להתעלם ממנו. תכלס 2- עם כמה שאני חסיד פלי, אני חולה על הבסיסט הזה, אבל רד הוט, זה פרושיאנטה, לא יעזור כלום כלום כלום. למרות שוואן הוט מינוט מעולה, ואני ממש אוהב אותו, זה לא רד הוט צ'ילי פפרס, ג'ון נותן להם את כל האופי שנקרא פשוט- "רד הוט צ'ילי פפרס", לא משנה באיזה תפקיד, בין אם הכי פשוט בין אם מורכב יותר. תמיד יש את הנגיעה הפרושיאנטית הזו שפשוט עושה את כל השיר. מת על הגיטריסט הזה.

amit190

New member
פרושיאנטה מעולה במיוחד בלייב גם אם הסולואים ש

שלו קלים מה שיפה ברד הוט זה שיש איזון מוחלט בין הבס לחשמלית ולתופים ברוב הלהקות החשמלית מכסה את כל הסאונד

amit190

New member
קשה להודות אבל הנפילה בלתי נמנעת

כמה שאני אוהב את רד הוט הם עברו כל גבול בקליפ הזה עם הslums בניו יורק פלי לובש אימונית מה זה אימונית לעזאזל??

אתה מדבר על האמפ דה באמפ?

אם כן, צודק. קליפ מגעיל. מזכיר לי את הקליפים של כל הראפרים השחורים. לא אוהב את זה.

GoNzZo

New member
מה אתם רואים MTV בכלל?

MTV did to music what KFC does to chicken. א. זה קליפ כזה כי זה בסרט של כריס רוק או משהו ב. זה אחלה שיר, אז למי אכפת?

אתה צודק.

אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שזה חרא קליפ

למעלה