אני מצאתי אותו משעשע :X
A amit190 New member 16/8/07 #27 לא יודע אני חושב שזאת תחילת הסוף אהבתי את הדיסק הזה כשהוא יצא אבל קשה לי לחזור אליו עכשיו
א אבירם לסרי1 New member 17/8/07 #28 אני חושב שעד כמה שזה עצוב אתה דיי צודק. אבל לפחות יש להם רפרטואר ענק של אלבומים מעולים להתרפק עליו אחרי שהם מניחים את הכלים בצד.
אני חושב שעד כמה שזה עצוב אתה דיי צודק. אבל לפחות יש להם רפרטואר ענק של אלבומים מעולים להתרפק עליו אחרי שהם מניחים את הכלים בצד.
A amit190 New member 14/8/07 #8 בכלל לא אלה הסולואים הראשונים שלמדתי californication under the bridge otherside ויש עוד מלא הם ממש פשוטים תוריד טאבים ותנסה אותם
בכלל לא אלה הסולואים הראשונים שלמדתי californication under the bridge otherside ויש עוד מלא הם ממש פשוטים תוריד טאבים ותנסה אותם
N naked in the rain New member 15/8/07 #13 שלום שלום צביקהO: ואני חושב שהוא התכוון לקטע המלודי,שהוא באמת דיי פשוט.
G golani12 New member 15/8/07 #9 guns & roses - knokin' on heavens door 2 סולואים, כמה פשוטים - ככה יפים.
E eVeR WiSH New member 15/8/07 #10 הנה כמה NOTHING ESLE METTERS-מטליקה הפתיחה של מריו...(סתם כי אני אוהב אותה) SWEED CHILED OF MINE GNR יכול להיות קצת קשה SMELLS LIKE TEEN SPIRIT_NIRVANA
הנה כמה NOTHING ESLE METTERS-מטליקה הפתיחה של מריו...(סתם כי אני אוהב אותה) SWEED CHILED OF MINE GNR יכול להיות קצת קשה SMELLS LIKE TEEN SPIRIT_NIRVANA