משהו לחשוב עליו

mayakol

New member
יפה אריאל!!

נחמד שהבנת... האמת היא שבאמת חששתי כשכתבתי את המשפט הזה, שמישהו יבין אותו לא כראוי... אבל קיויתי שהסמיילי המזועזע (או אתה
) תעשו את העבודה...

איילת כ

New member
למרות שכתבת את זה בציניות

אני רוצה להגיב על המשפט האחרון שלך יש אנשים שמקרה אחד מספיק להם לגבש דעה על חברה שלמה. עצוב אבל כך זה המציאות.

mayakol

New member
אילה...

לא, היא חילונית שלומדת בתיכון חילוני, ומלמדת שם מורה חרדית. ולא הבנתי מה כתבת שזכרתי...

lali37

New member
../images/Emo6.gif

זה פשוט מצחיק... כי את ממשיכה לזכור אבל לא יודעת.... כתבת אילה ולא איילה... זה מה שזכרת...

mayakol

New member
הזכרת לי משהו לא קשור

בגלל שכתבת את המילה יופי- הייתי מדריכה ליום אחד בקייטנה של ילדים בוגרים יותר (בי"ס יסודי) וכשנסענו איתם לבריכה
, ישבתי ליד איזו בלונדה אחת בת 10
באוטובוס
(התמונה היחידה שהתאימה...) אמרתי לה- "יוווו... איך אני עייפה!" (זה היה אחרי איזה לילה ארוך באיי סי עד שעה שלוש וחצי בלילה) ואז היא עונה לי בטון בלונדיני צפונבוני טיפוסי- "את עייפה, ואני יפה!"
הייתי בשוקקקק! איזו ילדה בת 10 מדברת ככה? כאילו, היא באמת הייתה יפה, אבל איזה מודעת לעצמה היא! הפרצוף שלי הראה שוק, ואז היא אמרה לי- "מהההה? זה חרוווווז... וחוץ מזה שזו גם האמת" רציתי לענות לה- מותק שלי, הלוואי על כולנו ביטחון עצמי כמו שלך!

lali37

New member
אויש באסה!

עשיתי פווווווווול כאלה ולא רואים כי לא עשיתי אנטר....

eviv

New member
רק לי זה נשמע מאוד צורם ../images/Emo35.gif

קראתי את השורה בתדהמה אבל אולי תסבירו לי "קניתי תפילים וגם אלוהים"

mayakol

New member
טוב, אני אנסה להסביר לך...

בשביל זה אני צריכה להיכנס לראש של הכותב ה"מחוכם" של השיר, אבל אני אנסה- הוא מתכוון בשורה הזו לומר בעצם שבדיוק כמו שהחרדי קונה תפילין, הוא קנה לו גם את האמונה... כאילו אין זו אמונת אמת, אלא כמו כל החרדים בעיניו (והפעם אדגיש שאני לא מסכימה איתו כלל!!!), שימוש בכסף למטרות לא כשרות... רק את השורה הזו קראת בתדהמה? כל השיר הזה מלא בשורות תדהמה כאלה... אולי עדיף לחפש שורות שלא מביאות את החלחלה הזו... ולא יודעת אם נמצא. השיר הזה מלא שנאה לטעמי.

tamarhp

New member
נכון

אבל השורה הזו לדעתי היא הכי נוראה. ממש העבירה בי חלחלה.

למעלה