משהו לחשוב עליו

lali37

New member
אני לא חושבת

שאת תמצאי ראפר (או אפילו סתם זמר) שאת תסכימי עם כל הדעות שלו את יכולה פשוט לשמוע רק את השירים שאין בהם קטעים שאת לא מסכימה איתם את יכולה ללכת לפי מה שיש בשיר עצמו ולא לפי הדעה של מי ששר...

איילת כ

New member
תקשיבי

הוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה, זה לא קשור לשירים שלי. את יודעת כמה אנשים שונאים את החרדים או כל קבוצה אחרת בחברה הישראלית. אני לא אומרת שזה טוב. אבל זה מה שיש.אם יש לך פיתרון את מוזמנת להציע אותו. אני לא יכולה להחרים כל דבר בגלל שאנשים לא חושבים כמוני או שהדעה לשהם לא מוצאת חן בעיני.

אני חולה על סאבלימינל...

אבל האמת לא הבנתי מה היה כל הקטע עם מוקי? אז לא תשמעו תשירים שלו בגלל שהוא שמאלני? אם אפשר אני רוצה לצטט שורה או שתיים מהשיר של מדונה- שיר שאני נורא אהבתי מהרבה בחינות וממש לא מהבחינה של המילים- American Life "I'm not Christian and I'm not a Jew I'm just living out the American dream" והיי זאת רק שורה אחת אם בא לכם יש עוד מלא! אז בשיר הזה היא מדברת על האמריקן לייף שלה ועל זה שהיא לא יהודיה וכו' וכו' וכו'... אבל אני כן, לא מסתדר לי מבחינת המילים, אני אוהבת את ישראל ואני לא חושבת בכלל על אמריקה אז מה? להפסיק לשמוע את השירים הזה רק בגלל שהמילים לא מתאימות לי? אני לא חושבת... אני אוהבת את השיר הזה מבחינת הקצב, אני אוהבת את מדונה (בזמן האחרון היא די נרגעה ואני אוהבת אותה ככה) ואני לא חושבת שאני אפסיק לשמוע את השירים שלה כי הם לא מדברים אליי, אז אם זה ככה אני לא אשמע בכלל שירים? אני לא אומרת לכם לשמוע את מוקי או מדונה, תשמעו מה שאתם רוצים, אבל לפעמים המילים זה אל הכל במוזיקה... יש גבול אני יודעת, אבל לא צריך להפסיק לשמוע שירים של אמנים מסוימים רק בגלל הדעות הפוליטיות שלהם, צריך לדעת להפריד בין הפוליטיקה למוזיקה ובגלל שלא שמתי אפילו אייקון אחד בהודעה- קבלו

mayakol

New member
אז זהו שלא אמרתי

להפסיק לשמוע את המוזיקה שלו בכלל (כמו שלא אמרתי להפסיק לשמוע שייגעצ- שזו הלהקה שכתבה את השיר ההוא על החרדים) אלא אמרתי לא לשמוע את אותה מוזיקה שנוגדת את האידיאולוגיה שלך... כלומר את אותם שירים מסוימים. כמובן שהיה מאוד אידיאלי גם לעשות יותר מזה, אבל זה באמת בלתי אפשרי. אני אמרתי לגליה להפסיק לשמוע את השיר ההוא, לא את כל שירי הלהקה, אז נא לא להתנפל. מה גם שיש סיבות שבגללן אפשר לחשוב יותר על החרמה מוחלטת, למרות שזה לא משהו קבוע, אלא נתון לשיקול פרטי של כל אדם- כמו במקרה של ניצולי השואה שמחרימים נניח את יצרניות הרכב הגרמניות דוגמת פורד. אבל שוב, זה עניין סובייקטיבי לגמרי.

yy16

New member
בעיה קטנה

בסוף ההודעה שלך, אני לא יודע אם זה חלק מהשיר, או סתם תוספת, או אולי החתימה שלך אבל כתוב ("אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עיניינים נקבל החלטות נחוקקה חוקה אבל קודם-תחזרו בתשובה") אני אשמח לדעת מה הרעיון פה של הלפני שתפרוץ מלחמת אחים.....תחזרו בתשובה, בשיר מבחינתי לא הראת שצריך לחזור בתשובה ואולי אפילו להפך, מצד שני אני יכול להתבייש בשיר, אני בעד לכבד דעות של אחרים, והשיר הזה רק יורד עליהם, אז תשמע, כדי שלא תפרוץ מלחמת אחים, אף אחד לא צריך לחזור בתשובה, אף אחד לא צריך לחזור בשאלה, פשוט צריכים להיות סובלניים, לקבל את האחר, ולהבין שאין צודק, פשוט כל אחד בוחר בדרך שלו, ואני כולי תקווה שהיא גורשמת לו אושר בחיים

lali37

New member
זה חלק מהשיר

וכמו שכל השיר יורד על חרדים גם הקטע הזה שחרדים מוכנים לדבר עם החילונים על הכל אבל אחרי שהחילונים יחזרו בתשובה.....

lali37

New member
זה חלק מהשיר

וכמו שכל השיר יורד על חרדים גם הקטע הזה שחרדים מוכנים לדבר עם החילונים על הכל אבל אחרי שהחילונים יחזרו בתשובה.....

lali37

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

שה violet הזאת רק נכנסה וכתבה את השיר בכלל לא עברה להגיב מדי פעם
כאילו מה היא מצאה בלהכנס ולכתוב שיר בשביל להרגיז
זה ממש לא ברור לי....

איילת כ

New member
יכול להיות

זה כמו האנשים שנכנסים בצא'ט לחדר דתיים מקללים מעצבנים ויוצאים. אבל יכול להיות שהיא לא יכולה להגיב או משהו כזה.

וואי אני מת אליהם!!!

אני אוהב בעיקר את השיר הפינאלי!!! שיר ענקי![ מחר אני יכתוב אותו פשוט אין לי כוח!

mayakol

New member
אילה

התעלומה (אם בכלל הייתה כזו) נפתרה. הבחורה הזו, נכנסה כמעט לכל פורומי הדתיים שיש בתפוז- דתיים, דתיים חילונים וגו, גם בנ"ע, וצירפה את השיר הזה... רק בפורום דתיים לאחר שכתבו לה ביקורת שלילית על השיר (לפני שהבינו שלא היה כתבה אותו) היא כתבה שהיא תלמידת תיכון או משהו כזה, ושהמורה שלה חרדית וכל הזמן כשהיא באה עם בגד חשוף היא שולחת אותה להחליף בגדים... (וכאילו שכל מורה חילונית לא הייתה עושה את זה... מדובר בנהלי בי"ס מן הסתם). אז תגידי לי את, לא סיבה מספקת לשנוא את החרדים??

beckham17

New member
ואצלנו מעיפים אנשים להחליף בגדים

למי שבא עם מכנסיים קצרים או עם כפכפים לחדר אוכל. אז מה?! בגלל זה אני אשנא את הרב ששולח אותי לחדר?! אני אשנא אותו בגלל הרבה דברים, לא בגלל זה!!! ובכלל, מה שהיא עשתה הייתה הכללה מגעילה ביותר!

beckham17

New member
היא שמה את האייקון כדי שתביני...

היא לא דיברה ברצינות...

למעלה