תודה לאל קרו לי הרבה דברים טובים...
במהלך החצי השנה האחרונה בערך, עברתי המון שינויים והרגשתי צעד גדול קדימה להתבגרותי:
בקושי רב ובליווי הרבה כאב, התחלתי דף חדש בחיי האישיים ומהמקום בו נפלתי חזק התחלתי לצמוח מחדש.
השלמתי עם אחד האנשים הכי קרובים אליי וחזרנו להיות בקשר. זה היה מאוד חסר לי והרגשתי לא שלם עם עצמי כשהיינו בנתק. אני מאוד אוהב, מעריך ומעריץ את האדם הזה ופשוט כייף לנו יחד, בכול מקום, בכול מצב וגם... בניהול הפורום המדהים הזה.
בכלל הכרתי הרבה אנשים חדשים ומעניינים, העזתי לעשות דברים שמעולם לא הייתי מעיז, קשרים מהעבר התחזקו ובכלל כול הנוגע לתקשורת אצלי, התחזק והתעצם.
התקרבתי עם מישהי שאני מכיר כבר ממזמן והתחלנו לצאת. נסחפנו לקשר מקסים, יפייפה וחופשי כמו הרוח. נו קיצר, התאהבתי
.
התווספו אצלי הרבה לקוחות חדשים לשירותי הטכנאי/ מורה מחשבים שאני מספק ואני ממשיך להתפרסם.
התחלתי סדנה להעצמה אישית שבמהלכה מרזים ולומדים איך לשמור על המשקל ולנהל אורח חיים בריא וטעים.
אני עומד להגשים חלום ולהתחיל יישור שיניים בלסת העליונה שלי, אז עוד מעט אדמה לחננה בכיתה ז'. ובכלל כול התקופה הזאת מרוכזת אצלי בהעצמה אישית, פיסית ורוחנית, התחזקות, התגברות והתבגרות. הכי חשוב שהדברים הטובים בחיים והפחות טובים מאוזנים ועל זה אני מודה לאלוהים. הדברים הפחות טובים מתרכזים, לצערי, בצה"ל שלנו וגם כאן אני מתפלל שבסופו של דבר, יצא לטובתי והשינויים הגדולים והקשים שאני עובר עכשיו, שווים את זה.