משהו טוב :)

DeAth ScrEaM

New member
משהו טוב :)

מה הדבר הכי שמח/ טוב/ מעניין/ מגניב שקרה לכם לאחרונה? :) תשתפו אותנו בכל מה שטוב לכם בחיים וכולנו נהיה אחים שאנטי באנטי לפנים
(אל תשימו לב לשריטות שלי שיוצאות לאוויר פה ושם. קצת התחרפנתי.. =] )

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הדבר הכי טוב שקרה לי זה שחברה שלי ממוסקבה באה אליי והיה כייף חיים!!!! אחרי זה ניפגשנו איתה בירושלים וחגגנו איתה ועם הקבוצה שלה לקבלה פסח והיה מושלם!!! חגגנו לפי המסורת והיה מעניין וטוב חוץ מזה שנידפק לי השכל מהיין אבל לא נורא חחחחחחחחחחחחח:) היה מדהים שלא רציתי לעזוב !! האנשים היו מדהימים טובים ומקסימים האאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! טיילנו בירושלים והיה טוב מאוד!!!!!! בניהם היה גם הסולן של טוקיו (Яарик) עם אביו ואישתו (שחקנית מוכרת- למרות שעד שהיא לא אמרה לא ידעתי שהיא שחקנית) אנשים צנועים וחמודים מאוד!!!!! האאאאאאאאאאאאאאאא!! ושוב פעם חנהנתי היה כייף חיים לא רציתי לעזוב ואני שמחה ומאושרת האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! אוהבת את האנשים שם הם מקסימים!!!! אלישבע חולה עלייך

AeroSlash

New member
טוב, אם את אומרת...

אני לא אכנס ל-למה הקבלה הורסת לחלק מהאנשים את החיים :/

הוא לומד קבלה איפה שחברה שלי לומדת

ואיפה שהבן זוג שלי למד:) וכמו שכתבתי הקבוצה שלהם באה לחגוג פסח בירושלים ... וחגגתי איתם ואיתו וכל זה:)

AeroSlash

New member
אמממ... טוב?

קשה להגיד. אבל אם כבר נפתח שרשור כזה, אני אקח תקופה אחרונה באופן מאוד כללי ואשתפך מעט. קודם כל, אני מרגישה שאני סוגרת תקופה בחיים. אחרי הרבה מאוד שקרים מצד אנשים שהיה לי מאוד אכפת מהם, ואחרי שזה נפתח והתגלה לפני, אני מצד אחד מרגישה מועמד לתואר הבן אדם הכי תמים ואידיוט בעולם, אבל מצד שני אני רואה את כל זה בתור ניסיון לא רע לחיים, למדתי לקחים מאוד מאוד חשובים מכל המצבים האלו, ואני עדיין לומדת, אז הכל לטובה. יש בן אדם יקר אחד, שאני מאוד אוהבת שבגלל סיבות אשר לא אפרט [כי הן מרובות ולא נעימות], היינו בנתק מתמשך. אני לא אגיד שלא הייתי צריכה את הנתק הזה כדי להבין כמה דברים, אבל אחרי סיום תקופה מסוימת בחיי שנינו [אפשר להגיד], הבנו שזו הנקודה בה אפשר לחדש את היחסים [זה נשמע מאוד מחושב, אבל הכל היה ספונטני]. אני שמחה שהגענו לזה, ואני שמחה שאין את ההפרעות הקודמות שהיו בין שנינו ואני שמחה שהבן אדם הזה, אחרי שהיה תקוע באותה תחנה רקובה שנתיים בחייו, התקדם הלאה וממשיך להתקדם בצעדי ענק. מגיע לו להתקדם הלאה ועם זאת אני שמחה שרכש את הניסיון אותו רכש במשך אותן השנתיים. אני באמת שמחה שלפני בערך לפני חצי שנה [או אני מגזימה, לא משנה] הסדרנו את כל החילוקי דעות שהיו בינינו. מגיע לנו. בעיקר אני אוהבת את הבן אדם הזה כי מנהל איתי את הפורום המקסים הזה
. אני שמחה שקרו שינויים מאוד גדולים בחיים שלי לפני כשנה, שעל פניו, הובילו רק לדברים השליליים, אבל הם ביגרו אותי לאין שעור. ואם לדבר על תקופה אחרונה בערך - אז אני שמחה שיכלתי למצוא עוד עבודה ולעזור לאמא האהובה שלי והאחת ויחידה בעולם. ואם לדבר על תקופה בכלל אחרונה אז הייתי במופע החלקה על הקרח, והחלקה על הקרח זה משהו שאני אוהבת מגיל 6 בערך והתגשם לי החלום כי זה היה דהים [ד"א, בקרוב תמונות]. והיכרתי את האמא של קיריל שם [אחרי שנתיים נישואין, הגיע הזמן
]. הלכתי להקיא

אוי הייתי במופע כוכבים על הקרח?

גם אני רציתי:( אבל זה עלה הרבה מידי ולא היה לי איך להגיע:(((( באסה!! במופע הזה מדהים במיוחד מארט ו טטיאנה כמובן!!! גם אני חולה על החלקה על הקרח:)

vk3

New member
../images/Emo51.gif אוהב ../images/Emo23.gif אותך ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

DeAth ScrEaM

New member
:)

הדבר הכי שמח זה שאני נהייתי שמחה :) נשמע אווילי למדי, אבל זה באמת ככה :) חוצמזה, סגרתי מעגל קטן, עשיתי פסיכו' (עזבו שתהיה גם פעם שלישית, אבל בינתיים לא איכפת), הייתי באילת בפסח- וזה אחד הדברים היותר טובים שיכלו לקרות לי לאחרונה, וחזרתי לחייך :) אה וגם! יש מחר שביתה, מה שאומר שלא למדתי למתכונת בתנך לא חשובה כלכך, ותהיה לי הזדמנות ללמוד לאחר כך :)

למעלה