אמממ... טוב?
קשה להגיד. אבל אם כבר נפתח שרשור כזה, אני אקח תקופה אחרונה באופן מאוד כללי ואשתפך מעט. קודם כל, אני מרגישה שאני סוגרת תקופה בחיים. אחרי הרבה מאוד שקרים מצד אנשים שהיה לי מאוד אכפת מהם, ואחרי שזה נפתח והתגלה לפני, אני מצד אחד מרגישה מועמד לתואר הבן אדם הכי תמים ואידיוט בעולם, אבל מצד שני אני רואה את כל זה בתור ניסיון לא רע לחיים, למדתי לקחים מאוד מאוד חשובים מכל המצבים האלו, ואני עדיין לומדת, אז הכל לטובה. יש בן אדם יקר אחד, שאני מאוד אוהבת שבגלל סיבות אשר לא אפרט [כי הן מרובות ולא נעימות], היינו בנתק מתמשך. אני לא אגיד שלא הייתי צריכה את הנתק הזה כדי להבין כמה דברים, אבל אחרי סיום תקופה מסוימת בחיי שנינו [אפשר להגיד], הבנו שזו הנקודה בה אפשר לחדש את היחסים [זה נשמע מאוד מחושב, אבל הכל היה ספונטני]. אני שמחה שהגענו לזה, ואני שמחה שאין את ההפרעות הקודמות שהיו בין שנינו ואני שמחה שהבן אדם הזה, אחרי שהיה תקוע באותה תחנה רקובה שנתיים בחייו, התקדם הלאה וממשיך להתקדם בצעדי ענק. מגיע לו להתקדם הלאה ועם זאת אני שמחה שרכש את הניסיון אותו רכש במשך אותן השנתיים. אני באמת שמחה שלפני בערך לפני חצי שנה [או אני מגזימה, לא משנה] הסדרנו את כל החילוקי דעות שהיו בינינו. מגיע לנו. בעיקר אני אוהבת את הבן אדם הזה כי מנהל איתי את הפורום המקסים הזה
. אני שמחה שקרו שינויים מאוד גדולים בחיים שלי לפני כשנה, שעל פניו, הובילו רק לדברים השליליים, אבל הם ביגרו אותי לאין שעור. ואם לדבר על תקופה אחרונה בערך - אז אני שמחה שיכלתי למצוא עוד עבודה ולעזור לאמא האהובה שלי והאחת ויחידה בעולם. ואם לדבר על תקופה בכלל אחרונה אז הייתי במופע החלקה על הקרח, והחלקה על הקרח זה משהו שאני אוהבת מגיל 6 בערך והתגשם לי החלום כי זה היה דהים [ד"א, בקרוב תמונות]. והיכרתי את האמא של קיריל שם [אחרי שנתיים נישואין, הגיע הזמן
]. הלכתי להקיא