משהו טוב :)

אבא שלך גנן?../images/Emo140.gif

g I L 20

New member
יאנה מחורפנת זה נפלדר.

Такая вот колыбельная утренняя Земная небесная Союз-Аполлон Венера и Мир Я признаюсь сегодня я не один

g I L 20

New member
zame4atel'no

פגשתי מישהי שניערה את האבק מתמונות ששכחתי את יופיין לאחרונה ביסודיות מרשימה . =שמח+טוב+מעניין+מגניב. כתבתי ארבעה שירים- אחד מעולה, אחד טוב מאוד מאוד , ושניים טובים++.=טוב. ראיתי את מסטר ומרגריטה .=שמח. כתבתי סיפור נחמד ומשעשע.=שמח+טוב. גיליתי את גוראן ברגוביץ'.=מגניב. שיחקתי כדורגל וכדורסל אחרי לא מעט זמן (ארבע ושנתיים,בהתאמה).=מעניין. חידשתי קשר עם מישהי מיוחדת.=מעניין.

E K O

New member
משהו טוב באמת

אז התעוררתי היום בתשע וחצי.... תשע וחצי?! אני אמור להיות בבסיס מזמן! מיהרתי לתחנת הרכבת ואיחרתי בדקה את הרכבת אז חיכיתי לרכבת הבאה.... הגעתי בשעה 12:00 למשרד וראיתי שם את הקצינה החדשה שלי [שתחליף את הקצין הנוכחי מתישהו] שאמרה לי שגם הקצין שלי וגם הרמ"ד לא הגיעו היום כי הם חולים [
].... זה אומר שאין עבודה לעשות.... הלכתי לאכול, חזרתי, עשיתי עבודה של חצי שעה, דיברתי עם אנשים והלכתי הבייתה בערך ב14:30.... מה אתם אומרים על זה?
אני אישית חושב שזה ביזיון שיכול להיווצר מצב כזה מצד אחד, אבל מצד שני - השכר החודשי שלי היה די הגיוני אם זו העבודה שבאמת הייתי עושה כל יום בשירות שלי, אז אחלה ^.^

DeAth ScrEaM

New member
נשמע טוב =]

אני גם גם גם רוצה שיהיה לי שירות כזה זה זה.. אבל בל בל ש לי עוד זמן מן מן אז בסדר =]

Janem

New member
הדבר הטוב האחרון שקרה לי

שזכיתי ב100 ש"ח ב"אס צוחק מלך בוכה". מרוב שעמום אנחנו משחקים קלפים ):

SpyKid

New member
לפני בערך חודשיים

החיים שלי הפכו להרבה יותר יפים ממקודם
(סליחה על הלקוניות).

SpyKid

New member
אוקיי, בלא הרבה פחות לקוניות,

קרה משהו ששינה את חיי והפך הכל להרבה יותר טוב, ובאותה הזדמנות שני אנשים הפכו להרבה יותר שמחים (ויש קשר למישהו שהיה - ועכשיו עוד יותר - קרוב אליי)
[גם אלה לא פירטה בצורה ברורה
]

M a r U s k A

New member
אמממ משהו טוב...

א. חזרתי לפורום - מאוד מחמם לי את הלב עצם ההשתתפות כאן כמו בימים עברו. ב. הייתה לי חופשת פסח נהדרת. ג. משהו נוסף שגורם לי להיות נורא מאושרת במישור האישי ... ולמעשה האופטימיות חזרה אליי, ובכל יום אני מוצאת סיבה לחייך, למשל היום אני מחייכת כי היום יום שישי!

vk3

New member
תודה לאל קרו לי הרבה דברים טובים...

במהלך החצי השנה האחרונה בערך, עברתי המון שינויים והרגשתי צעד גדול קדימה להתבגרותי:
בקושי רב ובליווי הרבה כאב, התחלתי דף חדש בחיי האישיים ומהמקום בו נפלתי חזק התחלתי לצמוח מחדש.
השלמתי עם אחד האנשים הכי קרובים אליי וחזרנו להיות בקשר. זה היה מאוד חסר לי והרגשתי לא שלם עם עצמי כשהיינו בנתק. אני מאוד אוהב, מעריך ומעריץ את האדם הזה ופשוט כייף לנו יחד, בכול מקום, בכול מצב וגם... בניהול הפורום המדהים הזה.
בכלל הכרתי הרבה אנשים חדשים ומעניינים, העזתי לעשות דברים שמעולם לא הייתי מעיז, קשרים מהעבר התחזקו ובכלל כול הנוגע לתקשורת אצלי, התחזק והתעצם.
התקרבתי עם מישהי שאני מכיר כבר ממזמן והתחלנו לצאת. נסחפנו לקשר מקסים, יפייפה וחופשי כמו הרוח. נו קיצר, התאהבתי
.
התווספו אצלי הרבה לקוחות חדשים לשירותי הטכנאי/ מורה מחשבים שאני מספק ואני ממשיך להתפרסם.
התחלתי סדנה להעצמה אישית שבמהלכה מרזים ולומדים איך לשמור על המשקל ולנהל אורח חיים בריא וטעים.
אני עומד להגשים חלום ולהתחיל יישור שיניים בלסת העליונה שלי, אז עוד מעט אדמה לחננה בכיתה ז'. ובכלל כול התקופה הזאת מרוכזת אצלי בהעצמה אישית, פיסית ורוחנית, התחזקות, התגברות והתבגרות. הכי חשוב שהדברים הטובים בחיים והפחות טובים מאוזנים ועל זה אני מודה לאלוהים. הדברים הפחות טובים מתרכזים, לצערי, בצה"ל שלנו וגם כאן אני מתפלל שבסופו של דבר, יצא לטובתי והשינויים הגדולים והקשים שאני עובר עכשיו, שווים את זה.

למעלה