משהוא מכיר את BattleStar Galactica

deathcaster

New member
טוב , העיקר שאני לא טועה ../images/Emo13.gif

אבל עם לנתר לעץ בגובה 10 מטר ( וזה אני זוכר מצויין ) זה ניתור קל , אז הלוואי עלי

Sefy

New member
לא, לא נראה לי מוכר...

דרך אגב, מעניים שאתה מצטט את טרק 5 ולא אף סרט אחר

tivol man

New member
תבחר שלושה מספרים בין 1-10,

וכולנו יודעים מה אתה חושב כבר על 10# האחרון
, HEAT IT

tivol man

New member
מה היה שמצאת בכולם ושגרם לך לאהוב

מה היה שמצאת בכולם ושגרם לך לאהוב

Sefy

New member
הרבה דברים, קשה לרשום הכל...

בעיקר את העלילה המתמשכת מסרט לסרט, ומי שגדל עם הדמויות, ממשיך לראות את ההתפתחות שלהם, את החברויות בין הדמויות ומה שהם יעשו אחד בשביל השני ואת ההומור האמיתי שבה מתוך הדמות עצמה, וגם את הסיפור של כל סרט בעצמו.

Sefy

New member
בדיוק את כל מה שאמרתי!

- אין המשכיות באף אחד מהסרטים של TNG, אף סרט לא קשור לקודם, זה כמעט שלא משנה באיזה סדר תראה אותם. - היחסים בין הדמויות לא השתנו בכלל מהסדרה, בדיוק אותו דבר. - הסיפורים פשוט אומללים אחד אחרי השני (וזו דעתי אז אין לך מה להתווכח)

tivol man

New member
אין ויכוח בשאלה..רציתי לשאול

לשאול, אותך וכל מי שקורא בכלל: אהבתם את הקטעים ששילבו סדרות שונות של מסע בין-כוכבים בסרטים? יש את הדוגמא האחת של הדפייאנט והאנטרפרייז ליד ספינת הבורג("ברגים") אבל זאתי אחת...

Sefy

New member
אין בעיה, אני רק רוצה למנוע ויכוחים

אני אוהב שיש הכנה מסדרה לסדרה ואפילו תפקידי אורח של דמויות מסדרות אחרות, אבל שהם לא יקחו חלק גדול מידי

tivol man

New member
אישית מה שמלהיב אותי בסדרה

אישית מה שמלהיב אותי שיוצאת זה קטעי האומץ שמצריכים אדרנלין, אני לא בקיא כל-כך באלו של קפטן קירק אבל פיקארד, זקן ומזיע בלי שיער היה די מצחיק לראות אותו ככה ולחשוב שאבא שלי עם אותה הקרחת ילך וילחם באיזה בורג... הקטעים עם הספינות קטעי הקרב ואני אישית חובב אסטרונומיה ואבולוציה
כך שזה יצא ממש מלהיב... ועכשיו הבנת למה אני מתכוון? מה אתה אהבת כל-כך..

Sefy

New member
אני לא מאנשי האקשן...

זה לא מזיז לי במיוחד, סטרא טרק לא אמור להיות על ה"אקשן" אלה על העלילה והצוות של הספינה. הם הסיפור לדעתי, ואיך שהם מתמודדים עם הדברים שהם נתקלים בהם, והיחסים בינהם. ואיך שהם יהיו מוכנים להקריב הכל בשביל הידידות שנבנתה במשך שנים...

tivol man

New member
סחטיין...ד"א, זה אני, או שהדרמה...

סחטיין...ד"א, זה אני, או שהדרמה משתלטת לנו על הטלוויזיה באחרונה? כלומר פתאום כל ערוצי הסרטים-קומדיות הפכו לדרמות וכל יס וערוץ22 ברוב שעותה יום נעלמו כל הקומדיות...עומק
עד לאן הגענו..

Sefy

New member
לא ראיתי טלויזיה הרבה זמן! ../images/Emo6.gif

אז אין לי מושג, אני קונה סדרות יפניות ורואה אותם כשיש לי זמן.

deathcaster

New member
אם אתה אוהב

תוצרת יפנית אני ממליץ לך על הסרט - vampire hunter סרט אנימציה גותי משובח ! ניתן להורידו באיכות מעולה בכמעט כל תוכנה שיתופית !

למעלה