משהוא מכיר את BattleStar Galactica

deathcaster

New member
אני חושב

שבתור מתחרה ל"מסע בין כוכבים - הסדרה המקורית" היא הייתה חיקוי עלוב שהלך ונהרס בעונה האחרונה שכביכול כוחותיו של גנרל אדאמה ז"ל ( לורן גרין הנפלא , בינתיים גם כן ז"ל ) הגיעו לכדוה"א הם קיבלו כוחות על ... מה זה סופרמן ?!

yes! it's was with face man from

A-team if you recall, in the start of the A-team, a robot passes the face man, and he is bewildered... Well, I don't remember much, but it was nice in its time... Now, it will probably look stupid. Although I've heard that there is an idea to do a new movie or new series. (read that on www.isf.co.il)

deathcaster

New member
אני שמעתי גם איזה רחשוש

על סרט שהולכים להפיק על זה , לא על סדרה .

Sefy

New member
Great TV Show, Atleast Season 1

Now, I don't remember they had any Super Powers on Earth, they did have weapons and that cloaking device, but the best thing about the show was Loren Green and Dirk Benedict (Face from the A-Team) which were great actors.​

deathcaster

New member
בטח שהיו להם כוחות

כל צוות הגלקטיקה היה מורגל לכח כבידה גבוה יותר ושהגיעו לכדוה"א הם יכלו לקפץ ולרחף כמו ספיידרמן או דרדביל או משהו בסגנון

Sefy

New member
?? You Sure About That

I Don't remember they had any powers on earth, defenetly not like Spiderman, i'll have to check it again, I didn't follow it a lot so I just remember vaguely some episodes

sysiphus

New member
אכן היו להם "כוחות"

בעונה השניה שנקראה "גלקטיקה 1980". לא מדובר על כוחות-על סגנון סופרמן, אלא יותר "כוחות" כמו שלוולקאנים ב-TREK יש כוחות עקב כך שגדלו בסביבה של כבידה גבוהה יותר מכדה"א. הם חזקים יותר ויכולים לקפוץ לגובה יותר גבוה וכד'... השרירים שלהם פשוט יותר חזקים.

Sefy

New member
זה מזכיר לי פרק בסטאר טרק במקורי..

שבוא קירק נכנס פעם ראשונה לחדר של ספוק על האנטרפרייס והוא מתרסק על הרצפה כי ספוק כיוון את הגרביטציה שתהיה זהה כמו על וולקן

Bones McCoy

New member
עשיתם לי נוסטלגיה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצחיק שבדיוק השבוע הורדתי מקאזה את הסרט שבעצם הוא שני או שלושת הפרקים הראשונים של הסדרה החמודה הזו... בקשר לויכוח שלכם, אז אמנם צודק ספי ו powerlifter, שלא היו לחבר'ה שהגיעו לכדוה"א כוחות מיוחדים, למעט יכולת ניתור טיפה יותר טובה משלנו בגלל הבדלי הגרביטציה בכוכב שבו הם נולדו. אבל זה לא הפך אותם לסופרמנים, משום סוג שהוא! ולספי ידידי - אני מתפלא עלייך ששכחת את ג'ון קוליקוס החביב ששיחק את ה"רע" בגלקטיקה וגם היה הקלינגון הכי מפורסם בתולדות star trek בתור Kor. הפרק בסדרה המקורית נקרא Errand of Mercy בו פגשו הקלינגונים וצוות האנטרפרייז את האורגנים שבסופו של דבר כפו על הפדרציה ועל הקלינגונים הפסקת אש שהחזיקה לא מעט שנים. אגב, ג'ון קוליקוס יחד עם עוד 2 שחקנים ששיחקו בסדרה המקורית בתור קלינגונים בפרקים שונים חזרו לדמויות ששיחקו בפרק מהעונה השנייה של DS9, שנקרא blood ohth....

Sefy

New member
I've Seen Galactica over 20 years

And i've only seen it once, so I remember some of it, mostly images and some of the faces. But I most defenetly don't remember all of the actors, only the main two, which became famous on their own. I'm sure if i'll see it again, i'll remember who you are talking about​

deathcaster

New member
חברים אני לא טועה

והזכרון שלכם משטה בכם תחטטו טוב , בעונה האחרונה של גלקטיקה היו לאורחים החדשים על כדוה"א , כוחות על , ואם אני זוכר נכון אז בעיקר לילדים !

Bones McCoy

New member
לא טועה אבל קצת מגזים ../images/Emo13.gif

ידידי, ה"כוחות" היחידים שהיו לילדים היו יכולת ניתור קצת יותר גדולה מזו שלנו. הם לא עפו, לא טיפסו על קירות ולא זומנו לביה"ס של האקס מן.

למעלה