משהוא מוזר...

Wake Up Trix

New member
משהוא מוזר...

אוקי,הכל מתחיל ממתי שהייתי קטן. לפני 3 שנים לפחות. סבלתי מסיוטים מתשמכים. ההורים שלי לא ידעו מה לעשות,ואמא שלי קנתה את הדברים האלו נגד סיוטים,ומאז אין לי בכלל סיוטים. ואני רציני 3 שנים לא היה לי סיוט,לפחות אחד שהפחיד אותי. אני צוחק להם בפנים לאלה שבאים בסיוטים שלי. עכשיו,יום אחד ראיתי טלויזיה,ופתאום הרגשתי כזה זרם בידיים של חשמל סטטי. אתם קוראים לזה צ'י. התחלתי לשחק עם זה,זה היה ממש כיף,ושלטתי בזה בלי בעיה,בלי תרגול,בלי כלום. העברתי אותו ממקום למקום בגוף,פשוט נפלא. מרגיע ומשחרר. באותו היום בלילה,התעוררתי באמצע הלילה כי שמעתי נקישות של תמונה על הקיר,וראיתי שהתמונה זזה ונוקשת על הקיר,ממש היה קר בחדר,והרגשתי שיש רוח נושבת בחדר,הדבר לא אפשרי כי החלון היה סגור,קצת פתוח אבל רובו סגור. בתוך החדר שררה רוח מדברית,הייתי בשוק. מה ייתכן הדבר הזה? סתם איזו רוח שבאה לעשות ביקור קטן? מאותו הלילה אני ישן בסלון,רק אתמול חזרתי לישון אצלי במיטה,הדבר הזה ממש הפחיד אותי... עצות? שיטות התגוננות? תודה.

אני הייתי מבעירה נרות נשמה בכל הבית

ומתפללת לעילוי הנשמה התועה. קונה ספרי זוהר, שהם הדבר הקדוש ביותר שאפשר לקנות ואליהם לא יכולות להתקרב רוחות. תעשה משהו, זה באמת קטע מטורף לאללא. פחד אימים.

מיבת

New member
WAKE

אל תתיחס לאלו שכותבים לך ישר פסיכיאטר וישר ספרי תורה אלו מנסים להסיט אותך ולומר לך שחוץ מאלוהים ואנחנו אין כלום.. בקשר למה שאירע לך אינני יודעת לכן לא אגיב.. אגב יפה שצריך לקנות תשמישי קדושה...

I am a freak

New member
חביב, תהיה חביב../images/Emo35.gif

התוכן שלך בסדר, אני מסכים- לחכות ולראות. אבל, בפעם הבאה אני אצטרך למחוק הודעות כאלה. הפריק.

ToryMaster

New member
../images/Emo31.gif

הסיבה היחידה ששווה למנוע ממנו לקנות ספרי תורה וכדומה היא חוסר אמונה.

LoveBeing

New member
יש לי משהו כייפי בשבילכם להוכיח...

תחזיקו את כפות הידיים זו מול זו. במרחק של 30 סנטימטרים. ואז תרימו אחת גבוה יותר. שימו לב לתחושה. שמתם לב?? אלו בעלי יכולת הריפוי מרגישים משהו.. אני מרגיש זה כמו חשמל סטטי! מדהים!! וכל כך פשוט! :0)!! ראיתי את זה אתמול בתוכנית בערוץ המקומי בשם הידברות. רב אחד סיפר את זה!

זה ממש מרתק!

הנחתי את 2 כפות הידיים זו מול זו וכשהזזתי את יד ימין הרגשתי משהו כמו כדור עדין עובר לי על כף יד שמאל לפי כיוון הזזת יד ימין. כניסיתי להזיז את יד שמאל עדיין הרגשתי את התזוזות על יד שמאל. עכשיו אני מרגישה קצת כאילו התחשמלתי בזרת ובשורש כף היד, אבל ממכשיר עם מתח נמוך.

Flame

New member
שלוםלום ../images/Emo13.gif

עצה ראשונה (שתעזור לך בכל תחום בחיים) : בבקשה אל תפחד
.. אין כל סיבה לחשוש.. זכור תמיד שהפחד הוא אשליה..המציאות היא מה שאתה יוצר.. כל מחשבה ומחשבה שלך עלולה ללבוש צורה ברבד הגישמי ובמציאות שלך
..ברגע שתשחרר את הפחד תשבור את כל המחסומים.. את כל הסתימות שמונעות ממך (ומעוד מליוני אנשים בכדור הארץ
) חיים מלאי אהבה וביטחון..
.. והאמן לי שאין לך ממה להתגונן, הישות לא מסוגלת לפגוע בך ולא יאונה לך כל רע.. הדבר היחידי שיכול לפגוע בך הוא אתה עצמך
. אין לי מושג מי קפץ לבקר אותך אבל אם העיניין מציק לך אתה יכול לברר בקלות.. אל לך לחפש את התשובות בחוץ.. כשהן נמצאות כבר בפנים.. כשאתה כבר יודע את המענה לכל שאלה שהיא.. כל שאתה צריך לעשות הוא לרצות לדעת וכפי שאמרתי, לא לפחד לדעת
..
.. מלאכים/מדריכים/בני אדם/חוצנים/חייזרים/רוחות רפאים ואלוהים הם כולם אחד..אנחנו זה הם והם זה אנחנו.. למה לנו לפחד מעצמנו..
? בכל פעם שאתה מפחד, מלא את עצמך באור ואהבה ללא תנאי.. מהר מאוד תראה איך הפחד נסוג.. הוא פשוט מתפוגג..
.. זכור תמיד! דבר לא מסוגל באמת לפגוע בך..הוא מסוגל להעניק לך אשליה שכן, אבל לא כך הם פני הדברים
.. אתה לא בוחר אילו מחשבות עוברות ושבות במוחך, אך אתה כן בוחר אילו מחשבות לסנן.. העוצמה היא ש-ל-ך.. כלומר- אתה יכול לבחור אם לפחד או להתגבר..
.. אני מניחה שזו לא בדיוק התשובה שציפית לקבל..
.. אולי העצות שלי לא נראות מעשיות במיוחד, אבל אם תבחן אותן לעומק תראה שהן מאוד מעשיות
... דבר אחרון שאני אומר הוא שאם הנוכחות של הישות ממש גורמת לך לאי נוחות אתה יכול פשוט לבקש ממנה שתניח לך.. ומצד שני.. אולי היא מנסה להעביר לך מסר? תפעל על פי התחושה הפנימית שלך- אינטואיציה היא הדבר שהכי יעזור לך
..

Wake Up Trix

New member
תודה לכל העצות הנפלאות!

אני אשתדל לא לפחד ממנו. אני מעדיף לא לדבר איתו,שישן לי בחדר בשלווה,רק שלא יעשה רוח כמו באותו הלילה. בקשר למה שמישהוא מכאן אמר,עם המרחק בין הידיים 30 סנטימטר,זה ממש נכון! זה ממש כיף,זה כאילו משהו מגנטי עובר לך על היד.

מזה השטויות האלה????

אלוקים זה אנחנו והם ?. תגיד לי איפה אתה חי??? אלוקים זה ישות בלתי מוגדרת ואין לך שום זכות להגיד מה זה כן מה זה לא!!! והמעמד שלנו יותר מידי נמוך שתגיד שאנחנו שווים לו!!! אן כזה דבר רוח רפאים לא היה ולא נברא והכל זה עובדתי.. להגיד לך שהגוף יכול להעביר זרם כי מדעי זה דיי נכון אדם יכול להפיק מעצמו זרם אבל לא עד כדי כך גבוהה. ועוד דבר כל העניין של מסטיקה וקשר לעולם הבא ( אני לא הגיד לך שלא עשו את זה מעולם יש הוכחה לכך בתנך שהעלו נשמה..) אבל כל העניין אסור ואין לשחק עם זה וחבל סתם להכניס דברים למוח.. ודיי להמציא שטויות... !

I am a freak

New member
בפורום הזה אנשים אומרים דברי טעם

בצורה נאותה ומכובדת. אם האמונה שלו היא שהוא שווה לאלוהים- so be it
אנחנו בדמוקרטיה- כל עוד הוא לא יפגע בצורה כלשהיא במישהו [ישירות], הוא יכול להגיד את מה שיש לו להגיד. מי נתן לך את הזכות לקבוע
תענה לשאלות של חביב הקסם. הפריק.

j i m m y

New member
אני אפילו לא מהפורום הזה

ויש לי טענות אליך.. אתה לא מנהל פורום, אתה פאשיסט..

Flame

New member
שלום לך... ../images/Emo13.gif..

איש איש באמונתו יחיה...
. אני כתבתי את דעתי.. אני משאירה בידי הקוראים את אפשרות הבחירה.. אני לא מכתיבה עובדות.. רק דעות. אתה שואל אותי איפה אני חיה רק בגלל שדעתי שונה משלך..? מצד שני.. אני חיה במציאות ש-ל-י.. אני לא אוכלת את כל מה שדחפו לי לפה כשהייתי בת 3-5...אני עדיין לא אוכלת את כל מה שדוחפים לי לפה..אני מבוגרת מספיק היום כדי להחליט אילו תאוריות מתאימות לי ואילו לא מתאימות
...! יש לי משפט נחמד עבורך: אם המסר פורט על מיתרי ליבך, קח אותו כשלך.. ואם לא הנח אותו שם מפני שהוא הונח שם עבור אחר ("משואות האור" מאת סטיב רות'ר והקבוצה) אנחנו בהחלט שווים לאלוהים בעיניי! וקצת חבל לי שאתה מעמיד את עצמך תחתיו..בסך הכל..היררכיה ומעמדות הם מושגים שבני אדם המציאו..מושגים ארציים מאוד, שאכן שירתו אותנו בעבר, בתקופות חשוכות יותר היטב.. אבל עכשיו יקירי
..אנחנו כבר לא צריכים את המושגים האלה.. למרות שקשה להשתחרר מהרגל, מהרגלים שכאלו עדיף לנו להשתחרר..הם לא מועילים לנו.. ועדיף להתחיל להשתחרר מדעות קדומות לגבי אלוהים
.. הבט במשפט שכתבת "המעמד שלנו יותר מדי נמוך שתגיד שאנחנו שווים לו!!!" אתה אכן חושב כך..? מה אתה חושב שאלוהים היה אומר על המשפט הזה..? איזה מין אלוהים יאמר שהוא נעלה ממך..? תחשוב על זה.. תבחן את פני הדברים ולמען עצמך אל תאטום את עצמך..
.. בקשר למה שאמרת בקשר לרוחות רפאים- עובדות? בעולם אין שחור לבן! לפני מאות שנים עובדה היתה שכדור הארץ שטוח.. האם הוא אכן שטוח? לא.. לאחר מספר שנים השתנתה העובדה הזו.. כלומר.. עובדות ניתן לכופף.. עובדות משתנות.. (ולכן אין בעיניי עובדות) פני הדברים הם כשם שאתה רואה אותם. אם אתה בוחר שלא להאמין זה כבר עיניין אחר
.. לגבי הזרם שבגוף- זה אכן מדעי באופן כלשהו, הזרם הזה הוא זרם צ'י.. (אנרגיית החיים)..
.. אני אביא לדוגמא את אופן הריפוי באנרגיית הרייקי (סיומת ה-קי=לצ'י) זה הוכח באמצעות צילומים קירילאניים. בתנ"ך כתוב שאסור להתעסק בעיניינים כאלה מכיוון שזו הייתה הדרך להגן עלינו מפני "הסכנה" שבעיסוק עם דברים כאלה ללא הידע הנחוץ..
.

למעלה