ל-Wake Up Trix
קראתי את מה שכתבת, ורציתי לומר לך שאין לך ממה לפחד!!! כל הנושא של העולם הבא נראה לנו מפחיד, כי זה נושא לא ידוע במיוחד ואנו הרי מפחדים מהלא נודע,ובהתבסס על מה שכתבת, יכול להיות שאתה מדיום-(בנאדם עם יכולות תקשור עם העולם הבא). אבל כל הרוחות שבאות לדבר איתנו, יש להן מטרה, אולי הן רוצות להעביר לך משהו חשוב, או כל דבר אחר. הן לא מזיקות! ניסית אי פעם להקשיב להן? והסיוטים שהיו לך כשהיית קטן, יכלו להיות הרוחות, כי זה ידוע שלילדים קטנים העין השלישית פתוחה יותר ממבוגרים, או שאלו היו באמת סתם סיוטים של ילד קטן... אך הדרך היחידה לפתור את הבעיה, זה להתייצב מול הפחדים שלך, שבעצם לא אמורים להיות מפחידים. גם לי הייתה חוויה דומה- לפני שנה בערך, סבא רבא שלי בא לבקר אותי בחלום. אני זוכרת שזו הייתה תקופה לא קלה בשבילי,והייתי מאוד מוטרדת. הוא בא, התיישב לי על המיטה, דיברנו, אני אפילו לא זוכרת על מה דיברנו, אני רק זוכרת שהרגשתי טוב, כאילו פרקתי עול מעל כתפיי. כשהפלאפון צלצל כדי להעיר אותי בבוקר,כיביתי אותו, ושמתי לב שהסבא שלי יצא מן מהחדר- זאת אומרת שזה לא היה חלום....... ונכון שבדקות בראשנות קפאתי במקום ולא יכולתי לקום מהמיטה מרוב בהלה, אבל בדיעבד, זה עזר לי מאוד הביקור שלו. הייתה לו מטרה-לעזור לי לשחרר מתחים, וזה מה שהוא עשה! לכן, אתה חייב לראות מה הם רוצים ממך, וזה טוב מאוד שחזרת לישון בחדר שלך ושהחלטת להתמודד עם זה (יש לציין שזה לא קל, וכל הכבוד לך!!!) ובכלל, אל תברח מבעיות שיש לך, תתמודד איתן! בהצלחה נ.ב. זה נכון שכתוב-אורי41 בשם שלי, אבל זה השם של אבא, לי קוראים ענבר.