משהוא מוזר...

Flame

New member
שלי..?../images/Emo12.gif

אם כן, תודה
..וגם לא.. תודה
..

Flame

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif

למען האמת.. אני התחלתי את דרכי בתפוז בכיתה ו'.. ואז הייתי בפורום מאגיה וכישוף.. ואיך אומרים.. I knew shit על שירשור
! לקח לי איזה שנההה..חחחח..

"צדיק באמונתו יחיה". ולא איש איש...

ואולי גם המשפט הזה מדעתך?
תראי ההבדל בין אדם לבהמה או חיה, הוא הכוח המדמה. חתול אם יגדל בין בני אדם, הוא ידע ליילל ולעשות את צרכיו בחול ולכסות, מבלי שאף אחד ילמד אותו או יסביר לו, יש לו כוח מדמה מלא... אותו דבר כלב, גם אם יגדל מבלי לראות כלב אחר, הוא ינבח, וירים את רגלו לעשות את צרכיו... וכן שאר החיות, והבהמות... אבל בין אדם לא כך. אם יגדל בין כלבים הוא ינבח... בין קופים הוא יתפס על עצים ויעשה כמותם... לא ידע לדבר, וספק אם ילך על ארבע... כמו טרזן... כוח המדמה של האדם ריק, והוא חייב להתמלא ע"י כוח מצטבר, מאב לבן... כמו שפעם המציאו מחשב בגודל של חדר, ופתחו אותו עד לגודל קטן ביותר, אילו היו אומרים המפתחים, אני לא אוכל את מה שדחפו לי הקודמים. ואני כבר מבוגר וחכם מספיק ואני יודע להחליט אלו תיאוריות מתאימות לי, לא היו מגיעים למה שהגיעו היום... לכן אנו מחוייבים ללמוד ולשמוע לקודמים לנו... אחרת לא נדע כלום... יום טוב

mahboba

New member
תביאו לבית רב שיטהר אותו !

כשהחלון סגור ואתה מרגיש רוח זאת אומרת שזאת באמת רוח רפפאים אם אתה רוצה לבדוק שפוך קמח מתחת למיטה שלך כשזה יקרה או סתם באקראי ואם בבוקר תראה עקבות של תרנגולות עליו .....תברחחח אחי !!

mocolit

New member
ניסיון

היי קראתי את מה שכתבת כמוני כמוך אני יודעת מה אתה מרגיש מה שיש לי להציע שאם ישנם ביקורים נוספים בדרך תדבר עם הרוח ותבקש ממנה ללכת תסביר לה שהיא מפריעה אם זה לא עוזר תקרא תהילים לא משנה איזה פרק רוב הזמן זה עוזר בהצלחה... נ.ב אל תפחד!!!

אורי41

New member
ל-Wake Up Trix

קראתי את מה שכתבת, ורציתי לומר לך שאין לך ממה לפחד!!! כל הנושא של העולם הבא נראה לנו מפחיד, כי זה נושא לא ידוע במיוחד ואנו הרי מפחדים מהלא נודע,ובהתבסס על מה שכתבת, יכול להיות שאתה מדיום-(בנאדם עם יכולות תקשור עם העולם הבא). אבל כל הרוחות שבאות לדבר איתנו, יש להן מטרה, אולי הן רוצות להעביר לך משהו חשוב, או כל דבר אחר. הן לא מזיקות! ניסית אי פעם להקשיב להן? והסיוטים שהיו לך כשהיית קטן, יכלו להיות הרוחות, כי זה ידוע שלילדים קטנים העין השלישית פתוחה יותר ממבוגרים, או שאלו היו באמת סתם סיוטים של ילד קטן... אך הדרך היחידה לפתור את הבעיה, זה להתייצב מול הפחדים שלך, שבעצם לא אמורים להיות מפחידים. גם לי הייתה חוויה דומה- לפני שנה בערך, סבא רבא שלי בא לבקר אותי בחלום. אני זוכרת שזו הייתה תקופה לא קלה בשבילי,והייתי מאוד מוטרדת. הוא בא, התיישב לי על המיטה, דיברנו, אני אפילו לא זוכרת על מה דיברנו, אני רק זוכרת שהרגשתי טוב, כאילו פרקתי עול מעל כתפיי. כשהפלאפון צלצל כדי להעיר אותי בבוקר,כיביתי אותו, ושמתי לב שהסבא שלי יצא מן מהחדר- זאת אומרת שזה לא היה חלום....... ונכון שבדקות בראשנות קפאתי במקום ולא יכולתי לקום מהמיטה מרוב בהלה, אבל בדיעבד, זה עזר לי מאוד הביקור שלו. הייתה לו מטרה-לעזור לי לשחרר מתחים, וזה מה שהוא עשה! לכן, אתה חייב לראות מה הם רוצים ממך, וזה טוב מאוד שחזרת לישון בחדר שלך ושהחלטת להתמודד עם זה (יש לציין שזה לא קל, וכל הכבוד לך!!!) ובכלל, אל תברח מבעיות שיש לך, תתמודד איתן! בהצלחה נ.ב. זה נכון שכתוב-אורי41 בשם שלי, אבל זה השם של אבא, לי קוראים ענבר.

m. man

New member
כנס תקרא...ותרגע.....

טוב.... מה שחווית... היה חלוםםםםםםםםםםםםםם... יודע איך אני יודע?.. כי דבר ראשון....צ'י... יש לכולם, עם קצת אימון וידע כולם יכולים לשלוט בו איל שבא להם! דבר שני, רוחות לא יכולות להכנס לישראל... כיוון שזוהי ארץ קדושה ע"י אלוהים, והן פשוט לא יכולות להכנס לכאן לארץ ישראל... לא רוחות ולא שדים(אגב שדים באמת קיימים...)... חוצמיזה, גם אם נ-ג-י-ד ובאה אליך רוח.... יכול להיות שזה מישהו שפעם הכיר אותך....! ואגב, מי שהכיר אותך ועכשיו הוא ז"ל.... הם באים רק בחלומות! באמת! מקווה שעזרתי לך, ~~זה שבמקרה הגיע לפה~~

m. man

New member
כנס תקרא...ותרגע.....

טוב.... מה שחווית... היה חלוםםםםםםםםםםםםםם... יודע איך אני יודע?.. כי דבר ראשון....צ'י... יש לכולם, עם קצת אימון וידע כולם יכולים לשלוט בו איל שבא להם! דבר שני, רוחות לא יכולות להכנס לישראל... כיוון שזוהי ארץ קדושה ע"י אלוהים, והן פשוט לא יכולות להכנס לכאן לארץ ישראל... לא רוחות ולא שדים(אגב שדים באמת קיימים...)... חוצמיזה, גם אם נ-ג-י-ד ובאה אליך רוח.... יכול להיות שזה מישהו שפעם הכיר אותך....! ואגב, מי שהכיר אותך ועכשיו הוא ז"ל.... הם באים רק בחלומות! באמת! מקווה שעזרתי לך, ~~זה שבמקרה הגיע לפה~~

lightflake

New member
לבחור עם הרוח בחדר...חשוב, תקרא.

שלום לך, זה נושא רציני אבל אין לך צורך לפחד קודם כל אנחנו חזקים יותר מרוחות נמוכות, ואם לא תתן לו להשתלט עליך אין לו סיכוי להצליח, לפעמים אנשים שמתים נשארים בתווך בין העולמות והם לא יודעים מה לעשות, כל מה שצריך זה לומר להם (אפשר בדימיון, כי זה עובר בטלפתיה) שילכו אל עבר האור הלבן...זה אמור להספיק, בכל מקרה אם קורה שאתה מפחד ורוצה לסלק אותו אתה תמיד יכול לומר "אני מבקש עזרה מההדרכה שלי לסלק את הרוח הזו" לכל אחד מאיתנו יש מדריך רוחני שנמצא כל הזמן לידינו, והמדריך הוא יישות גבוהה מאוד ויש לו יכולת גבוהה, וגם לבקש עזרה מאלוהים בכבודו ובעצמו וגם הוא יעזור לך...אל תדאג אבל בשום אופן אל תתן לו להשתלט עליך מתוך סקרנות...דרך אגב, יכול מאוד להיות שזה דווקא יישות טובה ששומרת עליך, אתה יכול לנסות לדבר איתו בדימיון אם אתה לא מפחד...ואין לך ממה לפחד! בשביל להגן על עצמך כל הזמן, תקיף את עצמך בבועה של אור לבן...זה עוזר!!!
תהיו חזקים נ.ב. אם יש לך בעיות איתו בכל זאת, אני אתן לך את הטלפון של המורה שלי להילינג והיא תעזור לך, היא מתקשרת עם רוחות כל הזמן...אתה יכול לפנות אליי במסר פרטי. כל טוב

שושי5514

New member
באמת משעמם לכם

אין לכם מה לעשות חוץ הלהתעסק בשטויות? בפעם הבאה אל תראה סרטים מפחידים לפני שאתה הולך לישון, אל תעשן שטויות , וכך לא יהיו לך חלומות!

yoo

New member
עצה שלי...ברצינות

קרא למכסחי השדים, זה הסימן המסחרי שלהם, בטוח תזהה. חפש בדפי זהב או משהו,חבר שלי אמר שיש להם איזה סניף קטן בישראל והם מעסיקים קומץ מומחים. אתר דפי זהב

למעלה