משהוא מוזר...

yoo

New member
ואל תחשבו שאני צוחק...

לא רבים יודעים על פתיחת הסניף הישראלי. אבל הנה תמונה ממסיבת העתונאים שהתקיימה בבנייני האומה בירושלים לרגל פתיחת הסניף.

../images/Emo176.gifתרגע

אני חושבת שאתה מערבב כאן כמה דברים- אני בספק אם הסיוטים שלך קשורים. הם קשורים אולי לתכנים שעולים מהתת מודע שלך, שמצליחים לעקוף את הצנזור שלנו שאחראי לכך שתכנים מהסוג הזה לא יעלו מעל פני השטח מאחר והם גורמים לחרדה רבה. בקשר לחשמל הסטטי. לא יודעת מה זה צי, אבל זה משהו שלא צריך לעלוז עליו. אני כל שנה בעיקר בחורף סובלת מזה. כבר קרה שמישהו נגע בי ופשוט עף מהזרם. הדבר היחיד ששובר את זה זה פשוט מקלחת. זה דבר מזיק. אז נכון שפעם גם הייתי משתעשעת עם זה, בעיקר עם מסך הטלוויזיה, הייתי מותחת את קצות האצבעות מולו ונהנית לשמוע את הצצצ הזה של החשמל שיוצא לי מהאצבעות ומתפרק על המסך. אבל עדיף להתפטר מזה. בקשר למפגש שלך- הממממ, זה נשמע כאילו איזו רוח איבדה את הכיוון אצלך בחדר... לא תאמין- אבל גם להם קורה התחלקויות פה ושם. :)) גם לי יצא, אמנם רק פעם אחת, אבל גם אני הרגשתי משב רוח פתאומי מול הפנים בחדר סגור, וזה באמת קצת לא נעים. אבל השאלה אם אתה בטוח שהתמונה שם זזה ואם באמת היה פתאום קר? כי כשאנחנו מפחדים הדמיון שלנו נוטה להשתולל. גם צא מתוך נקודת הנחה שלאף אחד אין עניין לשגע אותך, גם לא לרוחות... אלא רק אם הכרת מישהו שבחייו נהג לבצע מעשי קונדסות.... אז אולי....

../images/Emo176.gifתרגע

אני חושבת שאתה מערבב כאן כמה דברים- אני בספק אם הסיוטים שלך קשורים. הם קשורים אולי לתכנים שעולים מהתת מודע שלך, שמצליחים לעקוף את הצנזור שלנו שאחראי לכך שתכנים מהסוג הזה לא יעלו מעל פני השטח מאחר והם גורמים לחרדה רבה. בקשר לחשמל הסטטי. לא יודעת מה זה צי, אבל זה משהו שלא צריך לעלוז עליו. אני כל שנה בעיקר בחורף סובלת מזה. כבר קרה שמישהו נגע בי ופשוט עף מהזרם. הדבר היחיד ששובר את זה זה פשוט מקלחת. זה דבר מזיק. אז נכון שפעם גם הייתי משתעשעת עם זה, בעיקר עם מסך הטלוויזיה, הייתי מותחת את קצות האצבעות מולו ונהנית לשמוע את הצצצ הזה של החשמל שיוצא לי מהאצבעות ומתפרק על המסך. אבל עדיף להתפטר מזה. בקשר למפגש שלך- הממממ, זה נשמע כאילו איזו רוח איבדה את הכיוון אצלך בחדר... לא תאמין- אבל גם להם קורה התחלקויות פה ושם. :)) גם לי יצא, אמנם רק פעם אחת, אבל גם אני הרגשתי משב רוח פתאומי מול הפנים בחדר סגור, וזה באמת קצת לא נעים. אבל השאלה אם אתה בטוח שהתמונה שם זזה ואם באמת היה פתאום קר? כי כשאנחנו מפחדים הדמיון שלנו נוטה להשתולל. גם צא מתוך נקודת הנחה שלאף אחד אין עניין לשגע אותך, גם לא לרוחות... אלא רק אם הכרת מישהו שבחייו נהג לבצע מעשי קונדסות.... אז אולי....

סלינוש

New member
MY GOD

אני לא חוויתי דברים כאלה, אבל אני מאמינה בהם ואחרי שקראתי את זה אני הולכת לאכול סיוטים על זה!! אמאאאאאאא!!!!!!!! אני די משוכנעת שיש שפע של רוחות תקועות אצלי בחדר הרבה מאוד סיאנסים עשיתי ולא סגרתי אותם כמו שצריך. אמאאאאאאאאאאאא הפחדת אותי!!!!!!!!!!!!!!!

ויטמין A

New member
הולכים להתאשפז בבית חולים לחולי נפ

אתה מאמין בשטויות כאלו רוח רפאים מה נכנס בך? מי יודע איזה מטורף אתה שאתה פוחד מרוח רפאים יש לי פתרון ורק הוא יעזור אתה חייב טיפול פסיכיאטרי כי אתה פסיכי בראש לך לאשפוז בבית חולים לחולי מפש

j i m m y

New member
למה להתגונן? היא הרעה לך איכשהו???

למה קודם להתגונן תדבר איתה, תציע לה איזה עוגיה או כוס קפה, שב איתה קצת, תשחקו טאקי, אולי תצאו לסרט אולי זה קספר, רוח רפאים ידידותית? ואולי יצא לך משהו איתה, אולי היא כוסית? אל תהיה כל כך שלילי.. תפלרטט קצת, תן לה פידבק.. תהיה ג'נטלמן. תחבק אותה בלילה, אולי קר לה? אולי יצא לך משהו איתה

למעלה