משב"ח לגרין קארד?

JimmyGee

New member
איך אוהבים ליזרוע פה פניקה

בן אדם לא קם בבוקר וסתם לוקחים לו את ה Green Card ומגרשים אותו.
אפילו fascist כמו Trump לא יכול לעשות את זה.
כדי שזה יקרה בעל ה Green Card צריך לעבור על החוק (usually a felony but could be a midemeanor too sometimes), להישפט, לצאת אשם ואז לעבור תהליך גירוש.
חתונה וילדים אם אישה לא חוקית זה לא הילה לשום דבר שהזכרתי למעלה. אז למה סתם להפחיד לנשים?

vinney

Well-known member
זוכר את היפנית שטענה שהילד שלה נשכח בכדור פורח?

JimmyGee

New member
Bullshit

לא היה פה שום visa fraud מצד הבעל.
אישתו ניכנסה על tourist visa ולא יצאה לעולם. זה עבירה על החוק אבל זה לא visa fraud.
Visa fraud or willful misrepresentation זה לשקר להגירה או במעמד קבלת הויזה וזה דבר שלא סולחים עליו גם אחרי עשרות שנים (זוכר את האזרחות של דמאניוק שנילקחה כי לא סיפר שעבד במחנה נאצי?)
אין קשר פה לחתונה אם מישהי ב tourist visa overstay

vinney

Well-known member
זה בדיוק visa fraud

היא שיקרה להגירה בכניסה למדינה, והיא לא הייתה יכולה לעשות את זה אלמלא הבעל עם הגרין קארד.

JimmyGee

New member
היא לא שיקרה להגירה בכניסה

היא ניכנסה כתיירת ואחרי חצי שנה החליטה להישאר.
ההגירה צריכה להוכיח גם שׁהיא שיקרה במעמד הכניסה ליפני 11 שנים (ולא שינתה את ההחלטה אחרי חצי שנה) וגם שבעלה עזר לה לשקר. יש לך מיקרה אחד כזה להראות לי?

vinney

Well-known member
אתה באמת תמים?

כל jury ירשיע פה, איזה ספק אתה יכול להטיל בתסריט הזה?
&nbsp
אתה יכול להתמם כמה שאתה רוצה, אבל אין ספק שאם ההגירה ירצו לנעוץ את הבעל - לא תהיה להם שום בעיה לעשות את זה.

JimmyGee

New member
נכון, אין ספק שאם ההגירה ירצו לנעוץ את הבעל....

כמו שנעצו את דאמניוק.
זה לא יקרה בשום מיקרה נורמלי (הבעל לא פושע בלי שום קשר ל over stay של אישתו).

JimmyGee

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

ואיך היפנית והילד בכדור הפורח קשורים לפה.
אבל שוב, אין שום מצב נורמלי שיגרום גירוש לבעל Green Card כי אישתו שבח"ית ב tourist visa overstay.

vinney

Well-known member
על סמך מה אתה אומר את זה?

בטח שיש. הוא יורשע בעבירת סיוע ויגורש. מה הבעיה?

JimmyGee

New member
אין דבר כזה, עבירת סיוע בכללי

ושוב אתה מוזמן להראות לי מיקרה אחד כזה. יש מאות אלפים אם לא מיליוני אנשים שיש להם Green Card ונשואים לשב"חים (בהווה או בעבר). כך שלא אמורה ליהות לך בעיה למצוא בעל Green Card במצב הזה שגורש.

vinney

Well-known member
מה זאת אומרת אין עבירת סיוע? וודאי שיש.

״יש מאות אלפים אם לא מיליוני אנשים שיש להם Green Card ונשואים לשב"חים״ - האומנם? אתה מצצת עכשיו משהו מהאצבע ודורש ממני לאמת את זה.
&nbsp
הטיעון שלך ״אתה לא יכול להראות לי מקרה כזה אז הוא לא יכול להתקיים״ זה טיעון ילדותי. אני לא אלך לעשות מחקר משפטי על כל מקרה גירוש של בעל גרין קארד (ויש אלפי כאלה), הטיעון שלך היה שזה לא יכול לקרות - והוא לא מבוסס על כלום. חוקית זה בהחלט יכול לקרות, ובהחלט קורה שבעלי גרין קארד מגורשים בעקבות עבירות קלות בהרבה מסיוע לשב״ח.

JimmyGee

New member
אין לך מושג מהתחת ויני

עבירת סיוע איך? זכותך להיתחתן עם מי שאתה רוצה (מעל 18 ושניכם לא נשואים או בני מישפחה). אתה יכול גם להיתחתן עם רוצחת סידרתית שיושבת בכלא 10 מאסרי עולם, וזה חוקי לגמרי.
עבירת סיוע איך אדון ויני?

vinney

Well-known member
תלמד לתקשר עם אנשים, בחייך. מה אני נראה לך שתדבר אליי ככה?

JimmyGee

New member
מי אתה? חפרן בילתי נילאה

שלא מסוגל להודות בטעות.
בכול מיקרה שיהיה לך יום טוב, חמודי.

vinney

Well-known member
שמע, ראה...

נדיר שאני מסכים עם דנהקמה, אבל במקרה הזה אני חייב. זאת לא תרבות ניהול דיון שאני מוכן אליה.
&nbsp
אם אתה לא מסוגל לתקשר - אל תתקשר. אם אתה בוחר לתקשר איתי - תעשה את זה בצורה מכובדת.
&nbsp
אם אתה כותב משפטים כמו "אין לך מושג מהתחת" או "חמודי" - תחסוך מעצמך את החרפה ואל תלחץ "שלח".
&nbsp
אם אתה לא מסוגל - אל תתפלא שאתה מקבל יחס של זבל.
&nbsp
אם אתה טוען שאני טועה - זה בסדר, ואנחנו לא חייבים להסכים. אבל אם הדרך שלך לשכנע אותי בטעותי זה על ידי ירידות אישיות ושפה מבזה, אתה לא תשיג את מטרתך אלא להיפך.
&nbsp
פעם הבאה שאתה מבקש ממני לענות לך משהו - אתה תבקש את זה בנימוס, בכבוד ובשפה יפה, או שלא תזכה לתגובה בכלל.

JimmyGee

New member
ניראה לי שהיתבלבלתה קצת

אנחנו בפורום אנונימי בלי הרבה יותר מידי פעילות.
אני לא מכיר אותך ולא חייב לך כלום. עד היום לא שאלתי פה שאלה אחת. רק עניתי לאחרים.
לא ניראה לי שאשאל משהו בעתיד אבל אם כן תרגיש חופשי לא לענות לי אם אתה לא רוצה.

איי ל

New member
מנהל
למה לא?

בין אם לבעלה היה גרין קארד או לא, האישה בהחלט הייתה יכולה לשקר להגירה לגבי מטרת הכניסה בלי שום עזרה או סיוע מבעלה. בעצם, סביר מאד שהיא לא ציינה את הגרין קארד של בעלה כיוון שאז היא הייתה עולה על המטוס הראשון חזרה.
העובדה שלבעלה היה גרין קארד הייתה אולי מוטיבציה מבחינתה לעבור החוק כיוון שבעתיד יהיה ניתן "להלבין" את העניין.
אני קורא את הסעיף שציינת בצורה אחרת ממך. העניין היה מסתבך אם בני הזוג היו מגישים בקשה לאיחוד משפחות ע"ב הגרין קארד של הבעל, כי אז הוא (בפועל) היה מנסה לסייע לה. כל עוד זה לא קרה והבעל לא החל שום תהליך בפועל עבור אישתו- לא הייתה שום עבירה או סיוע לעבירה מהצד שלו.
אישתו הוציאה את ויזת התייר. אישתו שיקרה בעת הכניסה למדינה. אישתו עברה על חוקי הויזה והייתה בשהות יתר.
הבעל? סתם אדם שבגלל שניסה לעקם פינות עלול למצוא את המשפחה שלו חוזרת לארץ.

vinney

Well-known member
באמת?

הוא קנה לה את הכרטיס? הוא אסף אותה מהשדה? יש להם חשבון בנק משותף? שכרו או קנו בית ביחד? באיזה מהשלבים האלה הבעל ״גילה״ שאישתו לא באמת באה לתייר?
&nbsp
כאמור, בהחלט קל למרר לבעל כזה את החיים. אני מעריך שבתסריט הזה הבעל יעדיף להודות באשמה ולחזור לארץ מלנהל משפט במילא, הרי משפחתו תהיה שם. לא מן הנמנע שזה גם מה שICE יעריכו.

למעלה