אני מסכים עם נועם. כתבתי תגובה ארוכה שנמחקה
בגדול, אני מסכים גם איתך יובל ועם אקזקיושנר. צריך לתת הכנסת אורחים ולהיזהר מקיבעון מחשבתי.. עם זאת, אני חושב שאנחנו די פלורליסטים ולא באמת תוקפים את כל מי שבא. לגבי "כושי" - לא כתבתי את זה לפני שצ'י טאון כתב את זה ומאז כתבתי את זה פעמיים שלוש באירוניה. בהקשר שאני כתבתי אותו זה היה בד"כ שמדובר באתלטים מפלצתיים. בהקשר שלו - שהם בני אדם נחותים. וזה לא שכשעימתו אותו עם זה הוא הפסיק אלא התבצר..
בכל מקרה, במקרה הנוכחי, גם אם נגיד שצריך לתת הכנסת אורחים, עם כל הכבוד לא תצפה שאורח שמגיע אליך פעם ראשונה ישרוף לך את המטבח וישלח ידיים לאחותך. המשתמש הזה בא ועשה בלאגן מהרגע הראשון... מהניסיון שלי בפורומים - כמי שניהל רשת פורמים כאדמין כמה שנים וכמשתמש פה - אני כבר מזהה אותם די מהר, ופה די ברור שמדובר במשתמש שבא לעשות בום ואם יהיה לנו מזל ללכת...
תראה את התגובות שהבנאדם נתן בפעם הראשונה שהוא מציג את עצמו לפורום. הוא כתב פה שרשור לא קשור, מתסיס, ברמה נמוכה, ולמרות זאת המשתמשים הוותיקים ענו לו בנימוק, בענייניות וברצינות. התגובות שלו בלי יוצא מן הכלל היו סופר תוקפניות, ולמי שלא היה נחמד אליו אז אולטרא תוקפניות. הרבה הרבה מעבר למה שמקובל כדיון ענייני. אולי הוא חושב שפורום ספורט = עמוד התגובות בYnet/one, שאתה יכול להשתלח במי שאתה רוצה כי כולם אנונימיים. לא יודע, אבל זאת לא תרבות דיון, והעובדה שהוא פתח עכשיו עוד שרשור על אותו נושא, מראה לי שהוא מרוכז בעצמו (כן, כי הנושא שלך הכי חשוב בעולם כרגע באמצע הגמר אז בוא נפתח עוד אחד) ומחפש להמשיך לריב.
סתם תגובות אקראיות - מהשרשור הראשון אי פעם שהוא מגיב בו!
rapgamer -
יבלית -
"להגיב כמו אינפנטיל
מראה על חוסר בגרות או יכולת לבחון את המציאות. תתמודד עם הטיעון, תביא נימוקים למה לא וכו'.
אבל אני מניח שאין לך ואתה מעדיף לחזור להתכרבל בתנוחת עובר בתוך הבועה שלך. אז ההודעה הזו אינה מיועדת לך ולאנשים מסוגך. והיית צריך פשוט להתעלם כמו שאומר הפתגם " עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם מאשר שתפתח את הפה ויבינו שאתה טיפש"."
הדבר הבא שהוא עשה -
תקף אישית את יובל ושאל אותו אם הוא לא הכתיר את רונדו כאחד הרכזים הטובים בהיסטוריה, ואמר כמסקנה שאין מה להקשיב לו.
שנים שלושים - "בקיצור, אני לא שולל, כי באמת שאין לי מושג. אני פשוט אומר שההסברים האחרים מסתדרים לי טוב יותר עם ההגיון."
יבלית - "איזה הסבר ואיזה היגיון"? [נושא]
"זה לא עניין של הגיון כמו שאתה בוחר במה להאמין.מ בדיוק כמו אלה שמאמינים שאת העולם ברא אלוהים ב6 ימים בפרץ יצירתיות ושעמום על אף כל ההוכחות המדעיות והרמזים לתורתו של דארווין. ופעם לא ממזמן בחרו להאמין שהעולם שטוח."
Puskas - אני לא מאמין שנגררתם לכזה דיון בכזה שרשור מקושקש. תהיו בריאים חח [זאת תגובה שאפשר להגיד שהיא תוקפנית קלות]
יבלית - תקיפה אישית על פושקש על דברים שהוא לכאורה כתב לפני שנתיים.
לאחר מכן פושקש כותב לו שזה לא לרמתו והוא לא ידון עם מישהו שמעלה טיעונים הזויים. תגובה?
יבלית -
תחזור לשחק בכאילו עם טריידים הזויים
אם יש מישהו כאן שמתמחה בלשחק ב"נדמה לי" זה אתה. הזוי זאת מילה שאתה מכיר טוב ומאוד מקרוב.
יובל שוב כותב שהוא טוקבקיסט ומונע מהרצון לריב.
יבלית - נשמע לי כמו אוי אוי אוי
"מה קרה, נפגעת?! לא נורא חמוד... אבל עדיף שתעצור את זה כאן ותלמד לשחרר מאשר שתמשיך להתבזות ולגרור את עלבונך.
בינתיים הטקבקיסטים היחידים כאן שמנסים להגיב תגובות תת רמה תוך התעקשות שלא להגיב לגופם של דברים בלי טיעונים או תרומה אמתית לדיון (שלא לדבר על תרבות דיון) זה אתה ופושקאש. אז זה שלא נאה לכם שסותמים לכם את הפה זה כבר כנראה עניין לכם ולפסיכולוג שלכם."
אחרי זה בוטן מצטרף ואומר לו - יש משהו בטיעונים שלך, אבל אתה כותב בצורה שמעוררת אנטגוניזם. הוא רושם בסיום "ובוא תגיד לי עכשיו שאני טיפש
:
התגובה של יבלית? לא יצאת טיפש בכלל
"יצאת קצת מחבק עצים טבעוני/ מתמודדת לתחרות מלכת היופי. אבל כל אחד והאופי שלו - אני לא שופט... אבל אני מציע שתסתכל (כרונולוגית) לפי התגובות. מה עומק הדיון של התגובה הראשונה והשנייה והשלישית. מי שאני מרשה לעצמי לזלזל בתגובות שלהם קנו את זה בזכות. יש כאן חבורה של אנשים שרק יודעים להפנות את האצבע אבל המילים שלהם באות בקלות. בין אם זה לבקר אנשים, שחקנים, מאמנים, GM שיעשו בחיים שלהם מה שאותם מבקרים לא יעשו ב5 גלגולי חיים.
בין אם זה להאשים אנשים אחרים ולא לקחת אחריות על השטויות שהם פולטים מהמקלדת שלהם (ראה מקרה פושקאש).
כאילו זה פורום והכל סבבה. אבל יש גבול גם לכמות השטויות המגובה ברצינות תהומית שאפשר לרשום וכעבור זמן קצר להתנער ממנה לחלוטין כפי שנחש משיל את עורו ולהמשיך כאילו כלום. מה זה כאילו כלום? אפילו לא מערער טיפה את ביטחונו העצמי של מי שכתב את השטויות האלה.זה לא גורם לענווה מסוימת, להיפך! בפעם הבאה מתבטאים יותר חריף. [אירוניה - אפשר להגיד את זה עליו...]
בפעם הבאה יורדים על הפרינגלס ועל הGM ההוא שלא מבין מהחיים שלו והנהלת הNBA שפשוט מטומטמת שלא עושה עונה של רק 50 משחקים ועוד שטויות על גבי שטויות...
הררי טמטום טהור שלא לוקח בחשבון שום דבר פרט לחשיבות העצמית הנפוחה של הכותבים כאן. ואחרי שצולחים את זה מגיעים למעריצים הפאנטים של שחקנים. כמות ההומוארוטיות שמביעים כאן אנשים מסוימים לא היתה עוברת את הדירוג של צפייה בפורנו. מדובר במחזות קשים ממחוזות הקיטש והאבסורד.
ולאחר מכן הוא ממשיך, וממשיך, וממשיך, וממשיך... אבל נראה שמספיק לחזור שוב על איך הוא מסכם את הפורום שלנו בעיניו: "הררי טמטום טהור שלא לוקח בחשבון שום דבר פרט לחשיבות העצמית הנפוחה של הכותבים כאן. ואחרי שצולחים את זה מגיעים למעריצים הפאנטים של שחקנים. כמות ההומוארוטיות שמביעים כאן אנשים מסוימים לא היתה עוברת את הדירוג של צפייה בפורנו. מדובר במחזות קשים ממחוזות הקיטש והאבסורד."
לזה אני אמור לתת "צ'אנס שני"? למי שאיזה 3 תגובות רצופות חיפש את פושקש ונפל עליו עם כלמיני הודעות כמו "תן איזה טרייד הזוי - הטרייד משין מתגעגע אליך"? או שתוקף את יובל על דברים שהוא חשב שהוא כתב בעבר? אני אמור להגן על משתמש חדש שבא משום מקום ומעליב את הוותיקים ויורד עליהם, ולא על משתמשים שהרוויחו את המקום שלהם בפורום עם שנים של תגובות? על משתמש שחושב על כולנו את שתי השורות שצוטטו לעיל? שהצליח איכשהו לריב עם כל מי שמגיב בפורום הזה? לא תודה.