משאל

Ring Bearer

New member
אתה צודק. לא אגיב אליו יותר בנושא הזה.

אם רוצים לעשות דיון על לברון ג'יימס + שימוש בחומרים אסורים זה ממש ממש לא הזמן.
אם רוצים לעשות דיון רק על שימוש בחומרים אסורים זה בסדר, אבל עכשיו זה כבר לא הקונטקסט של השיחה.

Executioner

New member
אתה מגזים

אני לא חושב שהפורום הזה מלא בדיונים שנאבד את עצמינו ונשכח שכרגע זו סדרת הגמר. אני גם לא חושב שאנשים כאן חושבים "הגבתי על השרשור ההזוי על לברון, מאיפה אני אשאב את הכוחות להגיב לשרשור הגמר".

כן, לא צריך 2 שרשורים. לא, אין סיבה שאתה או כל משתמש אחר תחליט איזה שרשור יפתח עכשיו או אחרי הפלייאוף.
כתבתי פעם על העסקונה של הפורום, זה בדיוק זה, מאז שאני כותב פה אני חושב שבוטן ורינג ברר הם המשתמשים היחידים שהגיעו אחרי ונשארו לכתוב כאן. "הכנסת האורחים" בפורום הזה לוקח בחסר. מי שדעתו לא מקובלת לא מתאים לכאן, המרקיז כבר לא כותב כאן, אשתקד גם לא כותב כאן, כי פעם אחת דעתם לא ישבה עם שאר חברי הפורום ופשוט שרשור אחד שירד לפסים אישיים הספיק כדי להעלים אותם כליל.

באופן אישי אני לא אוהב מה שאתה עושה כאן, ראיתי בפורומים אחרים איך משתמש מגיע כטרול, הופך להיות משתמש מן המניין עם קצת סבלנות.

נושאי הפוסטים של יבלית לא מתאימים

הפוסטים של יבלית לא מתאימים לנושא הפורום.
אפשר לנצל"ש ולדחוף אותם לכל מיני שרשורים כמו שאני עושה כשאני סתם חופר.
אבל לפתוח שרשורי פלצת לנושאים שיותר מתאימים לפורומים של פיתוח גוף וסמים או לא יודע מה זה כבר ממש לא במקום לדעתי. השלב הבא יהיה שכל העמוד יהיה מוצף בפוסטים כאלו.
כשהייתי פה ב2002(בכינוי אחר) היה טרול חריף אחד בשם איגור. הוא אמנם היה טרול רציני אבל רמת הידע שלו בNBA וכדורסל עלתה על כל אחד אחר אז היה איזשהוא איזון.
אי אפשר לעשות פוסט כמה לברון חזק וגדול זה מחשיד מצד אחד, ומצד שני לא להתייחס בכלל לראיית משחק האדירה שיש לו ולכישרון שלו.

rapgamer4ever

New member
בגדול אני מסכים איתך

ובמיוחד במקרה הספציפי הזה.

עכשיו לגבי "העסקונה של הפורום" כי זו פעם שנייה שאתה מציין אותה- אני חושב שאתה קצת מוציא את זה מפרופורציה. האם אני שייך לעסקונה הזאת? האם אתה שייך לעסקונה הזאת? אני לא יודע לומר בדיוק מתי כל גולש הצטרף אבל אני חושב שחלק ניכר מהשמות פה לא כתבו פה לפני שנתיים-שלוש (או שכתבו ביוזרים אחרים). אני אוהב את fatnoam אז הוא יסלח לי- האם אתה מגדיר אותו כחלק מהעסקונה? לפי מיטב זכרוני הוא כותב פה כבר תקופה אבל הוא לא מהותיקים ביותר.

המרקיז התכסח פה עם הרבה אנשים, ככל הזכור לי רוב המעורבות שלו בפורום הייתה בנושאי קובי והלייקרס אז זה לא מפתיע. חוץ מזה שהוא דוקא מאוד ותיק ולא היה "חדש" שהגיע ונבהל מהעוינות.
אשתקד היה ממש אחלה של כותב ואני מצטער שהוא עזב... לא הייתי מודע לנסיבות.

בכל מקרה מבחינת תרבות הדיון אני דוקא חושב שאין פה אגרסיביות יתרה או נטייה לרדת לפסים אישיים. לפעמים הויכוחים טיפה מתלהטים (כולל כמה שלי ושלך) אבל הכל במסגרת הטבעית של הפורום. אני לא מרגיש שאנחנו סתם קוטלים אנשים בצורה אכזרית אם אנחנו לא מסכימים איתם.

Executioner

New member
אני מקבל את מה שאתה אומר

אני אתן לך דוגמא, צ'י טאון פתח על רגל שמאל כאן כשכתב את המילה כושי (יכול להיות שהוא ממשיך לקפוץ על רגל שמאל) והיה עליו עליהום (מוצדק או לא, בעיני המתבונן). רעם טרופי כתב את המילה כושי ולא הייתה תגובה אחת.
יש עוד דוגמא שמשתמש X מגיע לפורום עם דיעה שונה (הזויה ככל שתהיה) ואז יש משתמשים שמנסים לעשות תיקון ולשנות את דעתו. מה שקורה זה שהוא משנה את דעתו או שהוא מפסיק לכתוב כי זה פשוט לא נעים.

באופן אישי חסר לי קצת גיוון בדיעות כאן, לדעתי יש 2 גורמים:
1) העליהום שלפעמים נוצר מרחיק משתמשים לא אורתודוקסים
2) יש משתמשים שפשוט לא כותבים מספיק

אני גם מסכים איתך, תרבות הדיון כאן בפורום היא גבוהה, הכנסת האורחים קצת פחות. תחשוב שאתה כותב הודעה בתור משתמש חדש ו4 התגובות הראשונות אומרות שאתה טועה, זה לא נעים. לפעמים זה נעשה באופן מזלזל ואז בכלל אתה שואל למה בכלל נכנסת לפורום.

המרקיז כשלא כתב על הלייקרס גם היה נהדר. במקרה של אשתקד לדעתי אפילו הוא קיבל באן. השרשור עצמו נמחק אז אני לא יכול להפנות אותך לשם.

fatnoam

Active member
אני בעסקונה !!!

אצטרף לדיון של שניכם.
1. Executioner - זה מקובל שאנשים מאותו פורום יתחברו אחד לדיעות של השני, בטח שכאן יש מכנה משותף של אהדת קבוצה או אהבת כדורסל או משהו. יש אנשים כאן שאתה מעריך יותר ופחות, וכמובן מי שאתה מעריך יותר אתה גם תגיב לו ביותר סובלנות. נגיד את יבלית הזה אני לא מכיר ולא מעריך בכלל, אז אחרי שהוא טינף כאן חצי מהיוזרים בפורום לא היתה לי בעיה לכתוב לו שאין לו מושג בכדורסל, ולפלפל את זה במשהו סטייל "אתה יכול לשחק לי בביצים" או משהו כזה. גם עם ראפגיימר (שותפי לעסקונה) לא הסכמתי (אמר כשהיציאה של לברון לא השפיעה על המשחק), אבל לו מן הסתם הגבתי ביותר סובלנות. כי אני מעריך את הדיעה שלו.
או בקיצור - יש אנשים שאתה מכבד ויש אנשים שאתה לא. הקטע, שאתה מנסה לשייך את חוסר הכבוד לעובדה שיש אי הסכמה - וזה ממש, אבל ממש לא נכון. אני יכול לומר לך שהיו לי פה הרבה אי הסכמות עם אנשים, ואפילו אציין כאלה שזה קורה לעיתים קרובות יותר כמו דאמבי או פושקש, שמה לעשות בדר"כ אנחנו לא רואים עין לעין את הדברים, אבל אני מסביר להם את דעתי, ומנסה לשמוע את שלהם. הם מכבדים אותי ואני מכבד אותם, גם אם לא מסכימים.

2. גם מהתגובות של יבלית וגם מהתגובות של Chi Town בזמנו, היה לדעתי חלק של התבצרות (למה אתה בא לפתוח דיון אם במילא אתה לא הולך להסכים עם אף אחד?), והתגוננות באמצעות תקיפה חוזרת. זה מה שהרגשתי, לפי מיטב זכרוני. שניהם דיברו גם בסגנון לא יפה, וגם בנחרצות על נושאים שאין להם סיכוי להוכיח (שחיתות בשופטים, סמים של לברון). אז וואללה, בא לך מישהו לפורום שאתה מגיב בו שנתיים פלוס (במקרה שלי, מניח שיש פה אפילו ותיקים יותר), גם מתנהג כמו דביל, וגם מדבר בנחרצות על משהו שהוא לא יכול להוכיח? למה לי לסבול את זה? למה אני צריך בדיוק להיות סובלני למשתמש כזה.

3. אני חושב שאני תומך במה ש"רעם טרופי" עשה מבחינת "אל תאכילו את הטרול". אני לא חושב שיש לזה קשר לעסקונה. אני חושב שאנשים כאלה הורסים את הפורום. גם FAAFT הרס פה את הפורום, ובאמת שהשקעתי מאמצים כדי שהוא ילך. וואללק, אתה גולש באינטרנט קבוע בפורום, ומישהו הורס לך את החווייה. זה "עסקונה" מבחינתי לרצות שהאנשים האלה לא יגיבו פה? שיחפשו את חופש הביטוי שלהם במקום אחר.

מסקנות מההודעה הזאת?
1. כבד את הזולת
2. אל תפתח דיון (או תת דיון) אם אינך רוצה להתדיין (משמע להקשיב לצד השני). גם אל תגיב בדיון אם אינך רוצה להתדיין.
3. אם מישהו מפר את 1 או 2, באופן קונסיסטנטי, זכותך להילחם בו, כי עדיף לנסות ולגרש אותו מאשר שהתגובות שלו והסגנון שזה יגרור אחריו, יגרשו אותך.

עסקונה OUT.

Executioner

New member
אני מסכים איתך במידה רבה

"3. אם מישהו מפר את 1 או 2, באופן קונסיסטנטי, זכותך להילחם בו, כי עדיף לנסות ולגרש אותו מאשר שהתגובות שלו והסגנון שזה יגרור אחריו, יגרשו אותך."

אני אגיב לך רק על זה כי אני מסכים איתך בסך הכל. קונסיסטנטי זו נק' מפתח. זה היה שרשור אחד של יבלית, לא הייתה לו הזדמנות להוכיח את עצמו כטרול מן המניין. כל מה שאני הייתי רוצה לראות זה מעט יותר סבלנות כלפי משתמשים חדשים, גרועים ככל שיהיו בהתחלה.

אני מסכים עם נועם. כתבתי תגובה ארוכה שנמחקה

בגדול, אני מסכים גם איתך יובל ועם אקזקיושנר. צריך לתת הכנסת אורחים ולהיזהר מקיבעון מחשבתי.. עם זאת, אני חושב שאנחנו די פלורליסטים ולא באמת תוקפים את כל מי שבא. לגבי "כושי" - לא כתבתי את זה לפני שצ'י טאון כתב את זה ומאז כתבתי את זה פעמיים שלוש באירוניה. בהקשר שאני כתבתי אותו זה היה בד"כ שמדובר באתלטים מפלצתיים. בהקשר שלו - שהם בני אדם נחותים. וזה לא שכשעימתו אותו עם זה הוא הפסיק אלא התבצר..

בכל מקרה, במקרה הנוכחי, גם אם נגיד שצריך לתת הכנסת אורחים, עם כל הכבוד לא תצפה שאורח שמגיע אליך פעם ראשונה ישרוף לך את המטבח וישלח ידיים לאחותך. המשתמש הזה בא ועשה בלאגן מהרגע הראשון... מהניסיון שלי בפורומים - כמי שניהל רשת פורמים כאדמין כמה שנים וכמשתמש פה - אני כבר מזהה אותם די מהר, ופה די ברור שמדובר במשתמש שבא לעשות בום ואם יהיה לנו מזל ללכת...

תראה את התגובות שהבנאדם נתן בפעם הראשונה שהוא מציג את עצמו לפורום. הוא כתב פה שרשור לא קשור, מתסיס, ברמה נמוכה, ולמרות זאת המשתמשים הוותיקים ענו לו בנימוק, בענייניות וברצינות. התגובות שלו בלי יוצא מן הכלל היו סופר תוקפניות, ולמי שלא היה נחמד אליו אז אולטרא תוקפניות. הרבה הרבה מעבר למה שמקובל כדיון ענייני. אולי הוא חושב שפורום ספורט = עמוד התגובות בYnet/one, שאתה יכול להשתלח במי שאתה רוצה כי כולם אנונימיים. לא יודע, אבל זאת לא תרבות דיון, והעובדה שהוא פתח עכשיו עוד שרשור על אותו נושא, מראה לי שהוא מרוכז בעצמו (כן, כי הנושא שלך הכי חשוב בעולם כרגע באמצע הגמר אז בוא נפתח עוד אחד) ומחפש להמשיך לריב.

סתם תגובות אקראיות - מהשרשור הראשון אי פעם שהוא מגיב בו!
rapgamer -

יבלית - "להגיב כמו אינפנטיל
מראה על חוסר בגרות או יכולת לבחון את המציאות.
תתמודד עם הטיעון, תביא נימוקים למה לא וכו'. אבל אני מניח שאין לך ואתה מעדיף לחזור להתכרבל בתנוחת עובר בתוך הבועה שלך. אז ההודעה הזו אינה מיועדת לך ולאנשים מסוגך. והיית צריך פשוט להתעלם כמו שאומר הפתגם " עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם מאשר שתפתח את הפה ויבינו שאתה טיפש"."

הדבר הבא שהוא עשה - תקף אישית את יובל ושאל אותו אם הוא לא הכתיר את רונדו כאחד הרכזים הטובים בהיסטוריה, ואמר כמסקנה שאין מה להקשיב לו.

שנים שלושים - "בקיצור, אני לא שולל, כי באמת שאין לי מושג. אני פשוט אומר שההסברים האחרים מסתדרים לי טוב יותר עם ההגיון."
יבלית - "איזה הסבר ואיזה היגיון"? [נושא]
"זה לא עניין של הגיון כמו שאתה בוחר במה להאמין.מ בדיוק כמו אלה שמאמינים שאת העולם ברא אלוהים ב6 ימים בפרץ יצירתיות ושעמום על אף כל ההוכחות המדעיות והרמזים לתורתו של דארווין. ופעם לא ממזמן בחרו להאמין שהעולם שטוח."

Puskas - אני לא מאמין שנגררתם לכזה דיון בכזה שרשור מקושקש. תהיו בריאים חח [זאת תגובה שאפשר להגיד שהיא תוקפנית קלות]
יבלית - תקיפה אישית על פושקש על דברים שהוא לכאורה כתב לפני שנתיים.
לאחר מכן פושקש כותב לו שזה לא לרמתו והוא לא ידון עם מישהו שמעלה טיעונים הזויים. תגובה?
יבלית - תחזור לשחק בכאילו עם טריידים הזויים
אם יש מישהו כאן שמתמחה בלשחק ב"נדמה לי" זה אתה. הזוי זאת מילה שאתה מכיר טוב ומאוד מקרוב.

יובל שוב כותב שהוא טוקבקיסט ומונע מהרצון לריב.
יבלית - נשמע לי כמו אוי אוי אוי
"מה קרה, נפגעת?! לא נורא חמוד... אבל עדיף שתעצור את זה כאן ותלמד לשחרר מאשר שתמשיך להתבזות ולגרור את עלבונך.
בינתיים הטקבקיסטים היחידים כאן שמנסים להגיב תגובות תת רמה תוך התעקשות שלא להגיב לגופם של דברים בלי טיעונים או תרומה אמתית לדיון (שלא לדבר על תרבות דיון) זה אתה ופושקאש. אז זה שלא נאה לכם שסותמים לכם את הפה זה כבר כנראה עניין לכם ולפסיכולוג שלכם."

אחרי זה בוטן מצטרף ואומר לו - יש משהו בטיעונים שלך, אבל אתה כותב בצורה שמעוררת אנטגוניזם. הוא רושם בסיום "ובוא תגיד לי עכשיו שאני טיפש
:
התגובה של יבלית? לא יצאת טיפש בכלל
"יצאת קצת מחבק עצים טבעוני/ מתמודדת לתחרות מלכת היופי. אבל כל אחד והאופי שלו - אני לא שופט... אבל אני מציע שתסתכל (כרונולוגית) לפי התגובות. מה עומק הדיון של התגובה הראשונה והשנייה והשלישית. מי שאני מרשה לעצמי לזלזל בתגובות שלהם קנו את זה בזכות. יש כאן חבורה של אנשים שרק יודעים להפנות את האצבע אבל המילים שלהם באות בקלות. בין אם זה לבקר אנשים, שחקנים, מאמנים, GM שיעשו בחיים שלהם מה שאותם מבקרים לא יעשו ב5 גלגולי חיים. בין אם זה להאשים אנשים אחרים ולא לקחת אחריות על השטויות שהם פולטים מהמקלדת שלהם (ראה מקרה פושקאש).

כאילו זה פורום והכל סבבה. אבל יש גבול גם לכמות השטויות המגובה ברצינות תהומית שאפשר לרשום וכעבור זמן קצר להתנער ממנה לחלוטין כפי שנחש משיל את עורו ולהמשיך כאילו כלום. מה זה כאילו כלום? אפילו לא מערער טיפה את ביטחונו העצמי של מי שכתב את השטויות האלה.
זה לא גורם לענווה מסוימת, להיפך! בפעם הבאה מתבטאים יותר חריף. [אירוניה - אפשר להגיד את זה עליו...]
בפעם הבאה יורדים על הפרינגלס ועל הGM ההוא שלא מבין מהחיים שלו והנהלת הNBA שפשוט מטומטמת שלא עושה עונה של רק 50 משחקים ועוד שטויות על גבי שטויות...
הררי טמטום טהור שלא לוקח בחשבון שום דבר פרט לחשיבות העצמית הנפוחה של הכותבים כאן. ואחרי שצולחים את זה מגיעים למעריצים הפאנטים של שחקנים. כמות ההומוארוטיות שמביעים כאן אנשים מסוימים לא היתה עוברת את הדירוג של צפייה בפורנו. מדובר במחזות קשים ממחוזות הקיטש והאבסורד.

ולאחר מכן הוא ממשיך, וממשיך, וממשיך, וממשיך... אבל נראה שמספיק לחזור שוב על איך הוא מסכם את הפורום שלנו בעיניו: "הררי טמטום טהור שלא לוקח בחשבון שום דבר פרט לחשיבות העצמית הנפוחה של הכותבים כאן. ואחרי שצולחים את זה מגיעים למעריצים הפאנטים של שחקנים. כמות ההומוארוטיות שמביעים כאן אנשים מסוימים לא היתה עוברת את הדירוג של צפייה בפורנו. מדובר במחזות קשים ממחוזות הקיטש והאבסורד."

לזה אני אמור לתת "צ'אנס שני"? למי שאיזה 3 תגובות רצופות חיפש את פושקש ונפל עליו עם כלמיני הודעות כמו "תן איזה טרייד הזוי - הטרייד משין מתגעגע אליך"? או שתוקף את יובל על דברים שהוא חשב שהוא כתב בעבר? אני אמור להגן על משתמש חדש שבא משום מקום ומעליב את הוותיקים ויורד עליהם, ולא על משתמשים שהרוויחו את המקום שלהם בפורום עם שנים של תגובות? על משתמש שחושב על כולנו את שתי השורות שצוטטו לעיל? שהצליח איכשהו לריב עם כל מי שמגיב בפורום הזה? לא תודה.

rapgamer4ever

New member
אין ספק שהוא הגיע עם מנטליות לא ראויה

ולא סתם קראתי לו טוקבקיסט. ברגע שהוא ראה תגובה שלא לרוחו הוא התחיל לקלל את הגולש ואת אמא שלו ושלף את כל התחמושת בין אם היא רלוונטית לדיון ובין אם לא (פושקאש עם טריידים הזויים, אני עם כל מיני סיפורים הזויים על רונדו כי כנראה הוא התבלבל ביני לבין מישהו אחר).

בכל אופן כולנו מסכימים שתרבות הדיון שלו הייתה פגומה ולא התאימה לפורום הזה או לכל פורום נורמלי אחר. הציטוטים שלך מעידים על כך היטב.
מצד שני אני חייב להגיד שאחרי שהוא נשם כמה פעמים וניסה להסביר את ההתלהמות שלו בצורה הגיונית (בין אם הייתה הגיונית ובין אם לאו), צורת ההתבטאות שלו השתנתה. היא לא הייתה יוצאת דופן בנוף של הפורום. הוא ניהל איתי ועם אקזקיושנר דיון נורמלי ואמנם ענה באגרסיביות להתגרויות מצד כל מיני גולשים בפורום אבל לא הוא יזם את ההתכתשויות האלה.

אני לא מצדיק את ההתנהגות שלו אבל אני אחזור על הטיעון שלי פעם נוספת- אם על כל 10 טרולים יש גולש אחד נורמלי אני חושב שכדאי לתת צ'אנס לכל העשרה. הרי יבלית הוא לא ערס בן 12 או אדיוט מוחלט שלא מסוגל לחשוב בהגיון. הוא גולש שהגיע לפורום עם מנטליות לא מתאימה ולראייתי התחיל להפנים את הסטנדרט של הפורום.
האם הוא היה מגיב בצורה בוגרת בפעם הבאה שמישהו היה כותב משהו שלא לרוחו? סביר להניח שלא. מצד שני אני לא יכול לומר בודאות שלא ולכן אני לא חושב שהיה מזיק להאריך לו את "תקופת המבחן".עובדה שהוא כן הוכיח שהוא יכול לנהל דיון נורמלי.

האם הוא "ראוי" להזדמנות נוספת? יכול להיות שלא. השאלה שלי היא מה יש לנו להפסיד, אם נשבור את הכלים ונסלק אותו מתוכנו היום כשיש לנו ודאות של 90% שהוא טרול מיותר או שנחכה עוד שבוע ונסלק אותו כי יש לנו ודאות של 100%. לדעתי שווה לחכות לא בגלל שהוא הרוויח את זה ביושר אלא בגלל שאנחנו לא באמת נפגעים מהנוכחות שלו.

אני מסכים איתך לחלוטין שאם הוא היה ממשיך לנהוג בגישה איתה הוא התחיל סימן שאין לו מקום בפורום הזה. אני זיהיתי שיפור מסוים אצלו ולכן אני לא שלם לחלוטין עם סילוקו. זה לא שכואב לי עליו או שאני מרגיש שאנחנו מפסידים משהו אבל במקרים כאלה כדאי להיות יותר מהוגן. כדאי להיות בטוח ב-110% לפני שאתה מעיף מישהו כי כפי שאמרתי גם אם הוא יקבל הזדמנות נוספת ויפשל זה לא שמישהו או שהפורום באמת יפגע מכך.

אני מניח שרף הסבלנות שלי מתקצר בפלייאוף

ומתקצר עוד יותר כשמגיעים לגמר.

אם היינו עכשיו באוף-סיזן או באמצע העונה כנראה שלא היית רואה אותי כל כך נחרץ. אבל בשלב הנוכחי של העונה אין לי את שאר הרוח שלך, אם כי אני מסכים איתך ברמת העיקרון, שעדיף לנסות להרוויח משתמשים טובים (למרות שקשה לי לראות איך בדיוק אתה יורד מהעץ אחרי שרבת עם חצי פורום כבר בהודעה הראשונה שלך..)

rapgamer4ever

New member
אני חושב שכדאי לכולם לקרוא את זה

אפשר להסכים או לא להסכים אבל כדאי לותיקים לפחות לחשוב על זה לעומק. במקרה של יבלית אני בצד שלך (למרות שהייתי מהגולשים ש"ספגו" את השטויות שלו).

צ'י טאון כפי שכתבת ממשיך לקפוץ על רגל שמאל וזאת הייתה הבעיה. אין לי כוח לחפש את השרשור אבל הוא הזכיר את המילה כושי והעירו לו בנימוס שלא היה בכך צורך. הוא המשיך לומר את המילה הזאת בכוונה כדי להתריס וכמובן תיבל את ההודעות בדיבורי הזרע המקסימים שלו.
זה טבעי שתפרש משהו בצורה מסוימת ממישהו שאתה "מכיר" (כמו רעם לדוגמה) בעוד שתחשוד יותר באותה אמירה ממישהו שאתה לא מכיר. בוא נאמר שגם אחרי התקריות האלה המשכנו לקבל את כל הסיבות הטובות להתייחס לרעם כפי שהתייחסנו אליו ולהתייחס לצ'י טאון כפי שהתייחסנו אליו.

עם רוח הדברים שלך כפי שכבר אמרתי אני מסכים.

ונועם- לא אמרתי שהיציאה של לברון לא השפיעה על המשחק!#@!@#% אמרתי שזה לא תירוץ למיאמי לשחק כמו שהיא שיחקה. תשאל את עצמך למה אני מתייחס לזה בכלל כשברור שזה לא הנושא? אך ורק מתוך קטנוניות.
בכל אופן אני מכבד גם את דעתך וממליץ לשאר הותיקים לחשוב על זה. רעם טרופי לדעתי הלך צעד אחד רחוק מדי (וגם אותך רעם אני מרשה לעצמי לבקר כי אתה אח).

לסיכום אני מקווה שבפעם הבאה שיגיע מישהו חדש כולנו ננהג קצת יותר בסבלנות כלפי הדעות (גם אם המוזרות) שלו. זה גם יכול למנוע לפעמים ריבים מיותרים ורושם ראשוני רע יותר ממה שעשוי היה להתקבל.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שלא מקובל לפתוח שרשור נוסף

באותו הנושא. מצד שני זה גם לא איזה חטא שיהרג ובל יעבור, הבחור חדש פה ולא כולם מכירים מראש את הכללים הכתובים והלא כתובים. מה שהייתי עושה במקומך זה פשוט מתעלם כפי שאני עושה בדיונים שלא מעניינים אותי.

הרבה פעמים במקרים שבהם מגיע גולש לפורום ועושה רושם ראשוני לא טוב הוא גם ממשיך באותו הקו כמו שאתה אומר. מצד שני לא יקרה שום דבר אם ניתן לחבר'ה האלה להינות מחמת הספק. גם אם 9 גולשים כאלה יתבררו כלא רציניים ואחד כן אני חושב שחבל על האחד הזה יותר מאשר אנחנו נסבול מאיזה שרשור מיותר של ה-9 האחרים.

rapgamer4ever

New member
אגב מאז ה"שיחה" שהייתה לי איתו

אני רואה הרבה יותר התגרויות מצד אנשים בפורום כלפיו מאשר התנהגות בעייתית שלו. הוא התחיל ברגל שמאל, בוא ניתן הזדמנות שנייה. לשבור את הכלים תמיד אפשר.

N6W LBJ

New member
פופביץ נראה לי כמו אחד שמעשן קצת צ׳ינגלה

יש לו בדיחות טובות אגב אחלה ראש

Chi Town

New member
יאפ. איש מאד נחמד גם עם השחקנים שלו

מרקו-בילי שיבח אותו השבוע באחד העיתונים בשיקגו, כולו אושר מהשידוך עם פופ והסן אנטוניו ספרס. שאלו אותו על ההבדל בין לעבוד עם טום לפופ. אז הוא אומר שבשונה מתיבודו שהוא מאמן נהדר, פופ הוא יותר Cool guy, שידבר איתך על הכל, לא רק על כדורסל. ( טוב, תיבו רס"ר זה לא חדש חחח ..) זהו בגדול הוא משבח שם את פופ, ואומר שהוא מאמין בו, וכמה האירגון של הספרס מאמין בו, ושהעונה שלו בשיקגו עם תיבו עזרה לו הרבה עם המעבר הזה. ושהוא מרגיש טוב עכשיו.

אגב, אני שומע רעשים שהכסא של פורמן ופאקסון מתחיל קצת (טיפה) להתנדנד. ואני מזכיר לכם שלפני חודש וחצי בערך בזמן שכל העולם התעסקו: בהתפטרות/פיטורים/טריידים/ וואטאוור. של הרס"ר משיקגו לכמעט כל קבוצה בליגה הזאת. אני כתבתי שהוא שם בכדי להישאר. ולהמון זמן. ובגלל הקשר שהוא פיתח עם ג'רי ריינסדורף זה כמעט ובלתי אפשרי יהיה להזיז אותו. אז יכול להיות שאני טועה כאן ובגדול, אבל אני עדיין מחזיק בדעה שאם שתי הליצנים לא יתחילו להזיז את עצמם לכיוון יותר רציני הם ימצאו את עצמם בחוץ. ותיבו יקבל את כל המושכות.

יש להם המון עבודה בקיץ הזה. הבולס נמצאת בשפל שאני לא זוכר הרבה זמן ביחס לשאר הקבוצות בעיר. (הפערים עצומים) ואני לא מדבר על כסף. כי נכון להיום? אני מעדיף לקנות כרטיס לשיקגו סקיי ולראות את אלנה דלה דון מורידה 20PPG כל לילה ולא את הבולס האלה. אני מדבר בשיא הרצינות, הרוסטר של השיקגו סקיי יותר מרשים משל הבולס. חוץ מזה שאלנה זו אחת הנשים יפות. היא מדהימה (מכל הבחינות). וזהו, אני לא נכנס אפילו להשוואות לברס, ולהוקס. כי זה היה ממש מביך. במשחק פלייאוף האחרון של ההוקס העונה היה 24 אחוז רייטינג רק בשיקגו, שבעברית זה יוצא כמעט מיליון בתי אב צפו בהם (רק בשיקגו). וזרקתי את הנתון הזה רק בשביל להמחיש לכם מזה שוק גדול, >>>בשיקגו <<<. ועד כמה הבולס לא מנצלים עשירית ממנו כבר 15 שנה.

fatnoam

Active member
שאלה

כי אתה נראה כמו מישהו שקרא על זה.
יכול להיות ששיקגו שוק גדול, אבל בגלל שיש שם כבר מספר מועדוני ספורט (הוקס, ברס) אז אין מקום לאהדה אמיתית גם של כדורסל?

כי נגיד, לפי מה שאני יודע, באוקלהומה או ביוטה, זה מה שיש. קבוצת NBA.

אולי אני טועה.

Chi Town

New member
זה הכל אותו הקהל

אני לא יודע אם יצא לך להסתובב בעיר אבל אם כן בטח שמת לב של מה שמעניין את האנשים שם זה הקבוצות ספורט שלהם. אין עולם מסביב. חח. כל שיחות היום שם זה או על הברס, או על הבולס, או על ההוקס, או על הקאבס (זה תלוי בעונות השנה, ומי נופלת ראשונה) הם ממלאים את האיצטדיונים מפה לפה כל משחק. אבל אני כן יכול להגיד לך ששיקגו זה קודם כל העיר של הברס No Matter What. תמיד היתה, תמיד תהיה. אבל זה לא מתנגש עם האהדה לכדורסל, הכדורסל שם נמצא בכל פינה. אבל בוא ניקח רגע את הקייס של ההוקס הוא מעניין, למה הוא מעניין? כי אנחנו רוצים למדוד כאן שוק. בעיקרון הם היו הקבוצה הכי זנוחה בעיר עד 2005 בערך, הטווח גילאים של הקהל שלהם היה נע בערך מ 50, ל70. והיונייטד סנטר היה רחוק מאד מלהיות מלא במשחקים שלהם אלו לא הבולס. היו באים לראות אותם רק הותיקים שהיו שם מהתקופה שבובי האל עוד היה משחק בקבוצה. ואז הוחלט על שינוי, בחרו 2 תותחים בדראפט עשו רכש מרשים בהדרגה. הביאו ג'ואל קוונוויל. התחילו למתג את המועדון כמשהו צעיר. הורידו את המחירים של הכרטיסים לרצפה. עלו לפלייאוף, ובום! הפכו לדבר הכי חם בעיר. כשהם זכו בסטנלי קאפ ב 2010 הם הוציאו מיליון וחצי איש ל Parade - טוב, נו 49 השנה הם לא ראו את הגביע אולי הם התרגשו קצת? ב 2013 הם זכו שוב. והפעם הם הוציאו 2 וחצי מיליון איש ל Parade. (לצורך השוואה מיאמי היט הוציאו 350 אלף) ומ 2010 בערך הם שוברים כל שיא רייטינג אפשרי שקשור לליגה הזאת. אתה יודע מזה 24 אחוז רייטינג רק בעיר? NBC תלשו לעצמם את השיערות שהם הפסידו ולא עלו לגמר. אין משהו שאפילו מתקרב לזה. ניו יורק לצורך העניין הביאו 8 על משחק העליה שלהם, ולוס אנג'לס 4. זה אפילו לא קרוב. תראה רק כמה פוטנציאל יש לך שם. הם הפכו מכלום ושום דבר למעצמת הוקי. והם שם להישאר, כי הקהל של שיקגו זוכר ( ע"ע MJ)

עכשיו קח את כל מה שכתבתי. תארגן קבוצה נורמלית בבולס שהאהדה אליהם בעיר לעולם לא היתה מוטלת בספק כי מאז עידן MJ ועד היום כל שנה הם תופסים את המקום הראשון בדירוג האוהדים. ותראה איזה יופי זה יראה. מגיע לקהל הזה שישקיעו עליו קצת, זה פשוט לא יתכן ש 20 שנה הם לא הצליחו להביא כוכב דרך ה FA. זה לא הגיוני כי הם עמוסים בכסף, הם יכולים להרשות לעצמם אפילו לעבור את התקרה אם הם רוצים. ואם זה שווה את זה כמובן. שחקן כמו כרמלו אנתוני לדוגמא ירים את העיר על הרגליים. הם יסגדו לו שם אחי, ואם הוא יביא טבעת? וואי וואי. הוא יהפוך לאליל! אין מקום יותר שווה משיקגו בעולם הזה להיות פרצ'ייז פלייר. פשוט אין.

למעלה