משאל

משאל

כל מי שרוצה מוזמן להשתתף.

כתוצאה מהשרשור שעסק בכיווץ השריר של לברון עלו השאלות הבאות:

1. האם אתה חושב ששחקנים בNBA משתמשים בחומרים אסורים? ואם כן אז עד כמה התופעה נפוצה לפי דעתך?

2. אם התשובה לסעיף 1 היא כן אז לגבי איזה שחקנים אתה נוטה לחשוד ככאלה שמשתמשים בחומרים אסורים?

תודה.

rapgamer4ever

New member
התשובות שלי

1. כן, אני חושב שיש שחקני NBA שמשתמשים בחומרים אסורים. אני חושב שהתופעה הזאת קיימת בכל ספורט תחרותי. אני לא יודע להעריך עד כמה התופעה נפוצה.
2. אין שחקנים שאני חושד בהם באופן ספציפי.

אל תאכיל את הטרול.

שלי

1) להערכתי השימוש הפועל אינו נפוץ.
אני מניח שמכל השחקנים בכל הקבוצות, מערך 100 השתמשו בחומרים אסורים פרק זמן מסויים, ושלא יותר מ 20 משתמשים בפרק זמן נתון. אני לא מאמין שיש מישהו שמשתמש ללא הפסקה במשך שנים.
2) אין לי חשד ספציפי.

Ring Bearer

New member
דרושים יותר פרטים

מהו "חומר אסור", ומהי גבולות ההגדרה?
מדוע חומרים אלה אסורים?
באיזה אופן אוסרים עליהם?
ובאיזו דרך בכול זאת ניתן להשיג אותם?

עד שאדע את התשובות לשאלות האלה התשובות שלי הן
לא, איני מעריך ששחקני NBA משתמשים בחומרים שאסורים עליהם בשל פעילות ספורטיבית. אני משוכנע שרבים מהם משתמשים בחומרים אסורים מחמת דין פלילי, אבל אין בכך כדי לשפר את ביצועי הספורט שלהם ועל כן זהו עניינם הפרטי.

Executioner

New member
יש רשימה של חומרים אסורים ע"פ הNBA

אני יכול לענות רק על חלק מהשאלות שלך
החומרים כאמור נמצאים ברשימה שאפשר למצוא בגוגל
חל איסור על שימוש בהם
אני לא באמת יודע איך משיגים אותם, הנסיון שלי במקרה הזה לא קיים. אבל חלק מהחומרים האלה הם תרופות אז אצל הרופא המושחת התורן או משהו בסגנון אני מניח.

לכולם ברור שיש שימוש ב״חומרים אסורים״

כמו בכל ספורט תחרותי שמגלגל הרבה כסף.
מעבר לכך אף אחד לא יודע כלום, וה״דיון״ (ליתר דיוק, התנצחות) ספקולטיבי ומיותר.

אל תאכיל את הטרול.

ואתה עוד יודע שהוא טרול!

התגובה שלך טובה, אבל הקטע בטרולים שהכיף שלהם זה פשוט לראות שאנשים מגיבים - לא משנה אם בעדם או נגדם - העיקר לראות עוד תגובות, עוד צפיות... אז התגובה שלך רק מעודדת אותו לכתוב עוד.

איך גורמים לו להיעלם באמת ולא להציק לנו? לא להגיב בכלל!

GIOVANINI

New member
לברון גיימס ורפאל נדאל משתמשים בחומרים אסורים

בן אדם לא מגיע למימדים כאלו רק על זה שהוא מתאמן בחדר כושר (זה לא פיתוח גוף שאתה יכול להסתובב רק במכון ולוותר על אלמנטים חשובים של המשחק), הזעה המטורפת של שניהם , שניהם אגב סובלים מלא מהתכווציות שרירים בניגוד לשאר הספורטאים.

GIOVANINI

New member
צודק , פשוט רשמתי את דעתי

לצערי לאנס (שאני הגנתי עליו כל השנים אחרי שהיה סמל עבורי כי חליתי באותו סרטן כמו שלו היה) שיקר אז מאוד חשוב לי הניקיון בספורט מסמים.

חברים אתם מאכזבים אותי!

מה אתם מגיבים לו בכלל?? הוא מה שנקרא באינטרנט Flamer - מגביה להבות במטרה ליצור פרובוקציות. בישראלית נוהגים לקרוא לזה טרול.

מה אנחנו פורום של בני 12 בFXP שיש פה משאלים? לא הספיק שרשור של 100+ תגובות על הנושא הדבילי הזה, שכל החברים הקבועים בפורום מקיר לקיר אמרו שהוא דבילי?

חברים כל שנה בפלייאוף מגיעים יוזרים אקראיים לפורום ומן הסתם זה מתעצם בגמר, אין סיבה שנתעצבן אחד על השני ונתעצבן בכלל בגלל Flame-bait - פיתיון-עצבים - שמביא יוזר שבא משום מקום ונהנה לראות את התגובות נערמות.

אין מה ללמד אותו, אין מה לענות לו, הוא לא יקשיב ויחכים, זה לא יתרום לדיון או לפורום בשום צורה. הדרך האחת והיחידה להיפטר מטרול היא לא להגיב לו. לא בעד, לא בנגד, לא חושב, לא "ברור שזה טיפשי, אבל יכול להיות דיון מעניין" - פשוט להתעלם.
אל תאכילו את הטרול!

rapgamer4ever

New member
אני מאמין בהזדמנות שנייה

ולו רק כדי לדעת שהייתי בסדר גמור.
אין מה לפחד כל כך מלתת לו צ'אנס ועובדה שניהלתי איתו דיון עשיר ומעניין מאז.
אני לא מבין את מסע הצלב הזה. במקרה הכי גרוע הוא יחזור להרגליו הישנים ואז לא אני, לא צל ענן ולא האחרים שהגיבו פה ישתפו איתו פעולה פעם נוספת.

זה אותו דיון - מה זה קשור עכשיו באמצע הגמר?

בשביל מה צריך שני שרשורים סימולטניים בשביל לדון בשאלה הרת הגורל - לברון מסומם - כן / לא / מאוד ?
זאת שאלה שאפשר לשאול בקלות בסוף העונה, ולא בלב גמר הNBA... ומעבר להיטפלות הלא קשורה ללברון אין סיבה לפתוח עוד שרשור על זה ולמלא את כל הפורום בהודעות על השטות הזאת.

המשתמש הזה בבירור רוצה להלהיט את הפורום כדי לגרוף תגובות וכו', וזה תוכן שאפילו לא קשור לכדורסל או לגמר... לא מבין למה לשתף עם זה פעולה, כשזה תופס את המקום של דיונים רציניים.

זה אחד החסרונות של פורום כמו תפוז שאין בו דירוג של תגובות/שרשורים.. אם זה היה כמו רדיט הוא היה מקבל -40 והשרשור שלו היה נקבר בסוף עמוד 5. כיוון שאין לנו אפשרות לדרג, הדרך היחידה להתמודד עם זה היא לא להגיב.

בלי התגובה הזאת אז אחרי השרשור הזה יבוא עוד אחד שכנראה גם יסבוב את לברון או שאלה בסגנון "מי הגדול מכולם" או משהו כזה.

למעלה