תגובה לאנשים הטובים של הפורום.
מעביר קצת זמן עד למשחק.
מעניין, על אף התלונות של "רעם טרופי" כאילו שדיון כזה או אחר שעוסק בבעיית סמים בNBA כן או לא (הוא רעם טרופי השופט מה רלוונטי למי ומתי) לא מתאים לפורום NBA בזמן סדרת גמר אני חייב להודות שאני לא רואה כאן הרבה שרשורים או התעסקות אינטליגנטית במשחקי הגמר. היה שרשור שעסק במשחק עצמו והיה שרשור עם 3 תגובות על בלאט והNBA. אני לא חושב שהטיעון שהשרשורים שנפתחו גנבו פוקוס ממישהו או ממשהו.
אז זה השקר הראשון והוא כולו שייך לרעם טרופי.
דבר שני, איך אפשר לטעון שנושא הוא לא רלוונטי מצד אחד ומצד שני הוא מייצר כלכך הרבה עניין ותגובות? והאם יש וועדה מסדרת שצריך להעביר דרכה את הבקשה לפתיחת שרשור ואז היא מאשרת וקובעת לוחות זמנים?
האם זה מה שהופך יישות אינטרנטית לטרול? פתיחת 2 שרשורים? אתם אמתיים?!
האם שאלת השימוש בסמים בספורט בכלל ובNBA אז כפי שרעם טרופי כתב "וזה תוכן שאפילו לא קשור לכדורסל או לגמר... לא מבין למה לשתף עם זה פעולה, כשזה תופס את המקום של דיונים רציניים. "
זה לא קשור לכדורסל?! לא קשור לNBA? לא קשור לסדרת הגמר? זה הוועדה המסדרת קבעה? ושוב אני שואל לגבי איזה דיונים רציניים רעם טרופי מתייחס? מישהו יכול לנקוב בדיונים רציניים (ברבים) שהדיון הזה תפס את מקומם?
כי לי זה מתחיל להריח כמו התלהמות... סוג של שנאת זרים וירטואלית. מישהו זרק אותך לשנייה מהאזור הבטוח שלך ואתה מייד חש מאויים. אז אולי המישהו הזה הוא טמבל אידיוט וגם ערס אבל ההתנהלות שלך?! איך אתה מגדיר את ההתנהלות שלך רעם טרופי?
אני יכול להעיד שכל מי שהגיב לי בצורה מכובדת קיבל תגובה מכובדת. מי שהגיב בזילזול קיבל תגובה באותו המטבע.
אתם יכולים ומוזמנים לבדוק בשרשורים ולתקן אותי אם אני מתמם או מטעה.
אז זה היה בנוגע לתגובות של מנהיג ציד המכשפות המטיף לשנאת זרים והקורא לחרם רעם טרופי.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=175221755
Smooth CriminaI החליט ש: "הפוסטים של יבלית לא מתאימים לנושא הפורום.
אפשר לנצל"ש ולדחוף אותם לכל מיני שרשורים כמו שאני עושה כשאני סתם חופר.
אבל לפתוח שרשורי פלצת לנושאים שיותר מתאימים לפורומים של פיתוח גוף וסמים או לא יודע מה זה כבר ממש לא במקום לדעתי. השלב הבא יהיה שכל העמוד יהיה מוצף בפוסטים כאלו."
שוב, אני חושב שנושא כמו האם השחקן הכי טוב בליגת הNBA משתמש או לא בסמים משפרי הופעה הוא כן שייך לנושא של פורום שכותרתו פורום NBA ומכללות.
מה גם שהפורום הזה עוסק לא מעט במידע ספקולנטורי מעיקרו כמו כל מיני שמועות או הצעות לטריידים לפעמים על בסיס יומי.
אז השאלה האם לברון יעבור לשחק בשיקגו בעונה הבאה היא כן שייכת לפורום אבל אם הוא משתמש בחומרים אסורים היא לא שייכת?
אשמח אם הפושע החלקלק יפרסם את קווי הגזרה של הפורום שנדע איזה פוסטים מתאימים.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=175226435
fatnoam מאידך מתגאה בגישה שלו שגורסת שהוא לא מודד את הנאמר על פי התוכן אלא על מידת ההסכמה שלו לנכתב ואז על פי מי שכותב אותו ומידת ההכרות או הקרבה שלו.
זה כמובן מתיר לו לנהוג בברבריות וזלזול כלפי... זרים, שונים ויוצאי דופן ובעיקר חדשים. כפי שכתב: " יש אנשים כאן שאתה מעריך יותר ופחות, וכמובן מי שאתה מעריך יותר אתה גם תגיב לו ביותר סובלנות. נגיד את יבלית הזה אני לא מכיר ולא מעריך בכלל, אז אחרי שהוא טינף כאן חצי מהיוזרים בפורום לא היתה לי בעיה לכתוב לו שאין לו מושג בכדורסל, ולפלפל את זה במשהו סטייל "אתה יכול לשחק לי בביצים" או משהו כזה."
אז כאמור אני הגבתי מצידי בזלזול למי שבחר להגיב בזלזול. מי שהגיב ברצינות קיבל תגובה רצינית. אבל מסתבר שזה לא ממש משנה כי אם אתה חדש נקודת הפתיחה שלך היא כמו טירון בצבא הרוסי.
ואני טעיתי לחשוב שמדובר בפורום והדברים צריכים להמדד על פי התוכן.
וגם אם התוכן נראה לך מיותר ואולי הזוי (כמו לא מעט מהתוכן שהפורום הזה גם ככה מייצר וגם לזה כבר הבאתי דוגמאות כמו כאלה שהטיפו לפירוק של אוקלהומה עוד לפני הטרייד על הארדן ועם הכשלון הראשון של הקבוצה להגיע לגמר. והימים היפים שהיו כאן מי שטענו שראג'ון רונדו הוא בטופ 10 של הרכזים בכל הזמנים ומוביל על נאש בשיא כושרו - ותאמינו לי שהדברים הללו נכתבו שלא לדבר על חלק מהפוסטים של המעודדת של לברון) עדיין אפשר להתנהל בצורה מכובדת ולבחור לא להגיב או להגיב בצורה מנומקת. אבל זאת כנראה לא הדרך כאן בטריבונה.
לגבי הטיעון :"2. גם מהתגובות של יבלית וגם מהתגובות של Chi Town בזמנו, היה לדעתי חלק של התבצרות (למה אתה בא לפתוח דיון אם במילא אתה לא הולך להסכים עם אף אחד?), " אני מזמין את כולם לקרוא את השיחה שלי עם rapgamer4ever ולהיווכח האם באמת הגעתי עם דעות מבוצרות או לא והאם באתי עם ראש פתוח או התבצרתי. לא נראה לי שהטענות באמת נבחנו אבל זה מאוד נוח להאשים וגורם לחבורה בריונית להראות כמו שומרי החוק והסדר.
ולגבי זה "3. אני חושב שאני תומך במה ש"רעם טרופי" עשה מבחינת "אל תאכילו את הטרול". אני לא חושב שיש לזה קשר לעסקונה. אני חושב שאנשים כאלה הורסים את הפורום. גם FAAFT הרס פה את הפורום, ובאמת שהשקעתי מאמצים כדי שהוא ילך. וואללק, אתה גולש באינטרנט קבוע בפורום, ומישהו הורס לך את החווייה. זה "עסקונה" מבחינתי לרצות שהאנשים האלה לא יגיבו פה? שיחפשו את חופש הביטוי שלהם במקום אחר."
כל מה שנותר זה לרשום
זרים הביתה! נדמה שהעליה של הימין הקיצוני זה לא מנת חלקו הבלעדי של הקונגרס האירופי..
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=175228408
והתגובה הכי משעשעת היא של מישהו שהוא כנראה לא התקבל לוועדה שמחליטה מה מותר לפרסם איפה ומתי ואפילו לא לוועדה שמגדירה את גבולות הגזרה של הפורום.
אז הוא התמנה לוועדה שסופרת כמות תגובות.
ואז הוא מציג את הטיעון ש: " אחינו קיבלת דיון של 100+ תגובות
{וואו תודה! אני נורא מעריך את ההקרבה} וזה אחרי שבתגובות הראשונות הצלחת להכעיס בערך כל קורא בפורום בסגנון מתלהם ודי גועלי. הבאת תימוכין חלשים ביותר לטענה חמורה ביותר, ולמרות כל זאת קיבלת דיון רציני ולעניין. "
אז אני רוצה לברר למי עליי להודות על הטובה הענקית שחברי הפורום עשו בכך שהם
העניקו לי דיון ענייני.
אין ספק שכנראה מדובר במאמץ יוצא דופן שדרש השקעה רבה ותיאום.
כל זה כמובן בלי להזכיר את מסע הצלב (או הטיהור) האובססיבי שנעשה כאן כנגד מי שהעז לחשוב אחרת ולהגיב באותו המטבע כפי שהגיבו לו. כאילו שגורם זר פלש לכוורת של הדבורים. חברים, אתם צריכים לשנות את הסטטוס מפורום לקומונה.
ואז מקנח במשפט: "אחרי כל זה אתה עוד מרגיש שפגעו בך? יש מצב שדווקא אתה הגמל שלא רואה את הדבשת?"
אני לא מרגיש שפגעו בי.
אני מרגיש שהפורום הזה מקובע ולא יירחק היום והקליקה הסגורה שנוצרה כאן תשעמם את עצמה.
ואני גם מרגיש שלאנשים שמחפשים דיון מפרה ופתוח על כל הנושאים שקשורים לNBA אין מה לחפש כאן.
ולגבי הדבשת.
אני חושב שמי שירצה לראות יצליח לראות אותה.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=175224568#175217780
אל תרגישו צורך להגיב כי אני כבר לא רלוונטי לפורום הזה.
שיהיה לכולם בהצלחה.