משאל

BeniTaz

New member
איזה חפירה
.. יאללה סע

כמה מניפולציות בשקל. מגיבים לך כמו שאתה מגיב.. כל אחד אוכל את הדייסה שבישל.

בתור אחד שגולש שנים בפורומים וניהל/מנהל קהילות בתפוז ובפייסבוק אני חייב לומר שמדובר בפורום איכותי, חברי עם אחלה אנשים שמנוהל על ידי מנהל רגיש ונחמד. ולראיה הסבלנות שנתנה לטרול הזה.

אל תתנו למניפולטור להציג את אמת שקרית. הסיבה היחידה שלא הגבתי לשטויות שלו עד עכשיו היא רק בגלל שלא רציתי להאכיל את הטרול, כמו שרעם כתב ובצדק.. פשוט אל תאכילו אותו ויימאס לו. ההיסטוריה מוכיחה שאורך חיים של טרולים קצר במיוחד שלא מתייחסים אליהם.. הם מחפשים צומי במקום אחר.

Ring Bearer

New member

"אני יכול להעיד שכל מי שהגיב לי בצורה מכובדת קיבל תגובה מכובדת."
אני עדיין מחכה לתגובה המכובדת ממך, אם אתה מסוגל לזה.
נראה שבהחלט היה צריך לנהוג בך בקצת יותר פיהוק, אז היית נכנס לפורום באופן הדרגתי כמו כול אחד אחר.

בוא אסביר לך איפה התחילה הבעיה בהתנהלות שלך

בתגובה הראשונה שלך לראפגיימר.
הוא הגיב לך ב
. סבבה - אפשר גם להתעצבן מזה - אבל תראה באיזה ביטויים השתמשת:
"להגיב כמו אינפנטיל מראה על חוסר בגרות או יכולת לבחון את המציאות."
"אבל אני מניח שאין לך ואתה מעדיף לחזור להתכרבל בתנוחת עובר בתוך הבועה שלך.
אז ההודעה הזו אינה מיועדת לך ולאנשים מסוגך. והיית צריך פשוט להתעלם כמו שאומר הפתגם " עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם מאשר שתפתח את הפה ויבינו שאתה טיפש".

זו השתלחות חסרת רסן באדם שבך הכל כתב לך
.
תגובה אחרי זה כתבת:
"או כמו טוקבקיסט מצוי אתה לא לוקח אחריות על השטויות שאתה מוציא מהפה ומהמקלדת?"

אתה מבין שנכנסת והתחלת ללכלך בצעד הראשון שלך כאן?

ראפגיימר המשיך להתדיין איתך ברצינות, וגם אקזקיושנר ונושא הטבעת, שניהם (וגם אני) עדיין לא קיבלנו ממך תגובה רצינית למה שכתבנו. מה גם שבינינו אתה כבר העלית את הנושא הזה בפורום, היה דיון נחמד לפני קצת יותר משנה, ומאז דממה - אתה בכלל רוצה לנהל דיונים רציניים בנושא כדורסל? או רק בנושא הזה?
שיהיה לך בהצלחה.

fatnoam

Active member
אמיגו

באת לכאן וישר התחלת לקלל אנשים. אולי הסגנון הזה מקובל עליך, אבל לא עלינו. מי שמתלהם, שלא יצפו שיתלהמו עליו או אליו בחזרה.

חבל שאתה קורא כל כך הרבה הודעות של אחרים, אבל לרגע לא קורא מה אתה כותב. הייתי מביא ציטוטים ולינקים כמוך, אבל אתה לא באמת שווה את המאמץ.

בברכת "אתה עדיין מוזמן לשחק לי בביצים",
נעם.

למעלה