משאל עם

drz400e

New member
אני חייב לציין...

שכאדם שמטיף כאן, ובצדק, להגירה ועבודה לפי החוק, יש משהו מוזר בהגנה שלך על נושא הנסיון הקנדי, כיון שהוא לא חוקי!ואם ממשלת קנדה ראתה לנכון להוסיף את הנושא לרשימת הנושאים המפלים שאסור להם להשפיע על בחירת עובד, הייתי אומר שיש בזה משהו.

sweet pita

New member
אני איתך !

בהחלט ההבחנה שלך נכונה ויש לי אפילו מה להוסיף : אתמול בערב נוספו זוג חברים קנדים חדשים למעגל החברים שלנו : כמו כל שיחה עם קנדים ששושמעים שבאנו מניו-יורק : השיחה החלה בכמה האמריקים מטומטמים, בורים ולא יודעים כלום על קנדה והממשל בה : וכמובן כמה הקנדים טובים, מנומסים, נבונים , מערכת בריאות מצוינת ומערכת חינוך נהדרת וחוסר פשע... למודי ניסיון קודם נתנו להם להוציא רבע שעה קיטור ואח"כ שאלתי שאלה פשוטה : עכשיו מצעים לך לעבור לקלפוניה , עבודה במקצוע שלך ומשכורת אמריקאית : כן או לא? בשניה נעלמו כל טיעוני הבריאות, מערכת החינוך, ההשכלה הכללית והפשע והתשובה הייתה כן.. עובד כל פעם

Torontonian

New member
I can tell you of people I know

where the "more money" issue just does not fly with, my case is one My daughter& her husband had offers for 40 percent more money (in US dollars) and they declined to take it. Yes, quality of life here matters, and REAL COST makes the value of your income better then the rate of exchange suggests. Look at what you get here for the money, convert it to US dollars & see for yourself. Even cars are up to 20% less expensive here. Add the cost of similar coverage in a medical HMO, and schooling for kids, where the US public system is far inferior to the Canadian one and you get a very different picture. I have property in Arizone (I am going there in two weeks), and I can tell you my wife does not want to live there for more then two weeks per year. I can tell you crime stories & more, but you already know everything better then me anyhow...

Sundancer

New member
Bye bye miss American Pie

בהתחלה שקלתי את זה אבל אני כל כך אוהב את טורונטו שאין סיכוי לעזוב.

../images/Emo113.gifבנתיים אנחנו פה...

האמת שארה"ב מאד קורצת לנו כי טייסי הליקופטר מרוויחים שם הרבה יותר מאשר פה בקנדה, ניסינו לקבל גרין קארד ולא הלך, גם נרשמנו בהגרלה ועכשיו מחכים... לישראל, לצערי לא נחזור בקרוב כי הטייס אינו יוצא חיל האויר הישראלי מה שאומר שעבודה במקצוע שלו בארץ זה בלתי אפשרי למצוא ובאשר לקנדה - כן, מזג האויר שובר גם אותי למרות שיש הרבה איזורים בהם האקלים נוח יותר כמו בריטיש קולומביה לדוגמא, אבל באלברטה.....איזה קור...

מתה על קנדה - ה מקום לחיות בו

לא ארה"ב ובוודאי לא ישראל. אנחנו כבר החלטנו והשתקענו ומאד מרוצים גם ממהחלטה וגם מהחיים בואנקובר. לא מחליפים בשום דבר אחר.

ZAMY

New member
רוח וצילצולים בוונקובר- באיזה אזור

אתם גרים בעיר,והאים אתם שותפים לפעילויות \ מפגשים בקהילת הישראלים אם בכלל קיימת

Zamy - אנחנו בריצ´מונד ../images/Emo143.gif

לא שותפים לפעילויות/מפגשים ישראליים. מכירים פה ושם קצת ישראלים/יהודים, אבל בעיקר מתחברים עם המקומיים. מניחה שאם מחפשים אז יש פעילויות כמו: ריקודי עם וכד´: גם ב- JCC וגם בבתי הכנסת. לו היה מקום מפגש ישראלי חילוני, אולי היה מושך אותי יותר לקחת חלק.

GUIDANCE

New member
הריקודי עם בJCC הם חילוניים...

לגמרי. שהיינו שם למרות שרצינו להתחבר אל המקומיים יותר תמיד נמשכנו לישראליים או יהודים... אין מה לעשות, זה מקל על העזיבה.

צודק! ובכל זאת אנחנו לא שם

לא יכולה לומר שלא נמשכים לישראלים/יהודים - אבל יותר כפרטים ופחות דרך פעילויות מאורגנות. פשוט מעדיפים קשרים אישיים. מבחינת המקומיים: קל לנו להתחבר איתם. א-ב-ל מה שנכון הוא שתמיד תמיד אהיה ישראלית שחיה בקנדה ואולי זו הסיבה שאני, פה, בפורום הזה...

sivani

New member
אתם בריצ´מונד? גם אני ../images/Emo12.gif

יש לכם ילדים במקרה?

נחי1

New member
מעבר לואנקובר

גם אשתי אני והילדים התחלנו להתעניין באפשרות לעבור לואנקובר נישמח לקבל מכם אינפורמציה מכל סוג כמו עסקים, מגורים, בתי ספר וכו´

lucky5

New member
הגירה לקנדה

לרוח וצילצולים ולכל מאן דבעי שלום רב אני ומשפחתי מתעניינים במעבר לקנדה /ונקובר רציתי לקבל פרטים לגבי אופי המקום מבחינת חיי קהילה יהודיים,המצב הכלכלי מזג אוויר איכות חיים בכלל ובפרט לילדים,וכו´ כמו כן האם אזרחות אמריקאית מקלה על הליך קבלת האישורים השונים.

Steppenwolf

New member
America, America

When people talk about America they think of places such as New York, San Francisco, etc. Those are great cities where I would move to anytime. But this is not the average American town. America is also Cleavland, Tulsa, Piitsburgh and Atlanta, not to mention real holes. Would I trade Toronto for Chesterfield, Missouri? Not sure. Why would I? To make more money, not sure it´s worth the bother.

PurpleShoshana

New member
עדיף לחזור לארץ

תיכנתי לחזור ב99- ואז התחיל הבלגן. אין תחליף בקנדה לים התיכון, או מזג האויר, החוש הומור הישראלי. ממש אין.
גם מזמן לא ראיתי כלניות.

למעלה