משאל לשבת

יערית

New member
../images/Emo178.gif

תגיד,חיפשתי את הפואנטה בשורה האחרונה ולהפתעתי גיליתי אותה באמצע
העיקר שזו השעה שאתה הכי מחכה לה מתחילת השבוע

EFRATY10

New member
אוהבת לישון בתשע וחצי בערב.

כי אחרי יום עבודה ארוך ואחרי משמרת שנייה עם בני השובב בן השלוש,אני מתמוטטת.

R a c h e li

New member
זמן איכות ../images/Emo35.gif

לפני שעונה, תגדירי זמן איכות
שבת שלום יפתי

יערית

New member
מאנשרי|נשירה|

השעה שאת הכי אוהבת ב-24 שעות שניתנו לנו ביממה
שבת מקסימה -צריכים להתניע מנועים

Ima Adama

New member
אצלי הסיטואציה קובעת את השעה

אם מדברים על זמן איכות כמובן הסיטואציות הן בעיקר רגעים בהם אני הולכת לאיבוד לגמרי - הרגעים בהם אני רואה את בני הצעיר מאושר הרגע בו ראיתי את הבן הבכור הצליח לקטוף את הפרי הראשון אחרי עמל קשה ודי אכזרי הרגע בו גיליתי שבן אחד שקיבל ממני משהו מיוחד ושסופסוף יש לי מישהו קרוב שיכול להבין את הלך רוחי הרגע הנדיר והמיוחד בזמן ציור שאני מפסיקה להיות קיימת עמידה מול יצירה של בלתוס או מורנדי ולרגע דומעת ומרגישה מלאה וריק בו בזמן אתמול סופסטף הצלחתי לאפות לחם הכי הכי כמו שתמיד רציתי להתפעל מהאור על חול הים כמו ילדה קטנה וזה שלידי יחייך ויבין מה אני מרגישה למצוא פרצופים טובים לגלות שיש אנשים לא צבועים ולבינתיים, יוצאת לטייל שבת שלום לכולם

../images/Emo42.gifחמש או שש בבוקר../images/Emo42.gif

ישמע לך מוזר אבל ה שש בבוקר שלי. הכי מוקדם שאפשר לקום. פעם שעישנתי קמתי בחמש וחצי...הניקוטין בגוף..היה צריך הגוף..ואז הוא התעורר לו.. אוהבת את שעות הבוקר..כי יש שקט. שומעים ציפורים ומתבוננים בזריחה. ורק ב 7 היה מתחיל הבאלאגאן של הבוקר.. הייתי מספיקה לעבוד על המחשב המון זמן בשקט. הייתי עם עצמי שעה שאין לה חליפין.

גלי10

New member
קפה ו ../images/Emo120.gif או'קלוק ../images/Emo133.gif

כשהראש מארגן את מה שעבר ומה בתוכנית הלאה וה
מתנגנת ברקע להשלים את האסוציאציות ולתת רעיונות

Rinattt

New member
השעה שבה אני מתאוששת

כל פעם זו שעה אחרת :) גוד שאבססססססססססססססססססססססססססס

יערית

New member
אז....

רק אחת כתבה על כך ששעת האיכות שלה בהתאם לסיטואציה קשורה לילדיה, אף לא אחד מהעונים כתב שזמן האיכות שלו משתייך לילדיו,אז מה זה אומר? השעה שאני הכי אוהבת ביום זה הזמן שאחרי השינה שלהם,השקט ואני
(או מי שנמצא לצידי) אז מה?אף אחד לא ממש אוהב את השעה שהוא עם ילדיו על מתכונת קבועה?

לא שאלת ספיציפית

ואדם אוהב את השניות והדקות של השקט שלו..להתחבר עם עצמו ולארגן לו את היום..לראות את הזריחה או שקיעה.. אם היית שואלת אחרת.. היית נענית בתשובה אחרת. לדוגמא: איזה שעות עם הילדים הכי אהובות עליך... סתם סתם העלית נקודה מעניינת...

מצוטטת

New member
אמממממממממממ

עכשף הבנתי שכשאומרים .... שזה שזה לא רק עניין של גיאוגרפיה זה גם עניין של טופוגרפייה.... בכלט הבינותי....

שעת הזריחה ושעת השקיעה ../images/Emo141.gif

ואין לזה קשר לשאלה אם הילדים איתי או לא ואם הם ערים או לא. זה היה ככה הרבה לפני שהיו לי ילדים, וזה עדיין ככה עד היום.

למעלה