משאל לשבת

יערית

New member
משאל לשבת../images/Emo124.gif

מהי השעה שאתם הכי אוהבים ביום ולמה
זו שאלה שממנה ניתן להסיק על זמן האיכות שלנו:))) לענות בלי להתבייש,שבת שלום

a n a t i 3 3

New member
21:00../images/Emo133.gif

השעה שהילדים נכנסים לחדר....
והסלון נשאר בבלעדיות מושלמת שלנו
השלט, המחשב, אפילו הספה הנוחה עם השמיכה... הכל עובר אלינו

d a n i e l s 5

New member
12:00

כי זאת השעה שבה אני מתחילה להתחבר אל העולם ....דקה אחת לא לפני :) 24:00 החיבור לעולם בשיאו ....... מה את למדה עלי ?

יערית

New member
אני לא מנתחת אף אחד

רק חושבת שאם תקראי את זה בקול רם,תגלי על עצמך מהו זמן האיכות שלך:))

d a n i e l s 5

New member
בעסה איתך.....

כתבתי בקול........קראתי בקול........... ולא הצלחתי להחליט, האם זמן האיכות שלי הוא ..... עד 12:00 (מרגע שאני מתעוררת) מ-12:00 ועד חצות ...12 שעות של זמן איכות זה טו מאץ' ...... והאם בכלל זמן האיכות שלי הוא בין 24:00 לבין 24:02 .... נשבעת לך התבלבלתי ....... הולכת לקרוא שוב בקול :)))))))

אנסה לפצות לך...

על מה שיערית עשתה לך עכשיו... זה אומר לי עלייך ש... אם בא לי לנג'ס לך דפקא ב-9 בבוקר...שעת הניג'וס החביבה עליי... אתאפק עם זה עד הערב...כדי שתתני לי עד הקצה
אה? איך?

d a n i e l s 5

New member
עלית עלי :)

דפנטלי !!!!!! תתאפקי הכיטוב להתאפק ....... אולי גם אני אלמד להתאפק :)))))))

מצוטטת

New member
~כן~

היא באיפוק מיירבי בדיוק ברגע זה באיפוק מרווח על הכורסא לי ל'פחות קל מאד לדמיין את האי@וק המאד איכותי של הכרגע

מצוטטת

New member
לא הבנתי...

על מה ולמה ואיך א@שרי להתבייש כמו איך בדיוק תסיקי עלי ..... אבל הנה עונת {מבלי להתבייש} זה משתנה א3לי בכל יום כמעט של השבוע אפילו שאני נחשבת אדם שמחבב מאד ת'שיגרה אבל יש ת'רגע הזה של הבוקר , הרגע בו סיימתי את ספירת אצבעות כפות ידיי, ששום "קרח3ן" לא מזקיר לי שאני כבר בת 16 .... ואז יש ת'רגע של בשלוק הראשון של ה
והסנפה ראשונה של הסיגרייה... ואז....... שאני מגיע לעפודה ומקדמים לך עם חיוך שטוב לראות לך , זה עושה לי ת'זה טוב נו, אז לא רגע ספ33י מסויים אצלי זה תמיד באוספים
~שב"ש~

יערית

New member
../images/Emo122.gif

שעה..שעה אחת מותק שעההההההההההההההההה
תהיי צפציצית יותר

למעלה