משאל לשבת

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif

ש'תבשה לי השיגרעעעע אפילו המיינד נימחק לי מה יותר ספציצי מ'זה את צ'כה כשגיע רגע העונג מפטיחה לAך, הפורום כולו יעמוד על הרגליו עם אטמים באוזניו , מיאווווווווווווווווווווווו

שש ורבע בבוקר לערך..

וכל בוקר.. המיים שזורמים ..שמבריחים את רוחות הלילה..

n o g a1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גדול עליי , מצטערת . מתה מבושה
איזה פאדיחות. סופ"ש מקסים לכולם

מזל חי

New member
שתיים עשרה

ועדיף בחצות משהו קורה לי בשעות האלה ב-12:00בצהריים אני מתחילה להתעורר ולזרוח ב-00:00 בחצות גם אם הייתי עיפה מתה אני מתעוררת כאילו מחדש

מגשימה1

New member
12:00 בצהרים השמש כבר זורחת ../images/Emo42.gif

יכול להיות שיש עוד סיבות , אני לא בטוחה למה בדיוק , אבל אני אוהבת את השעה הזאת .

שעת בין ערביים

השעה בה כבר אין ממש אור וגם החושך עוד לא נכנס כשהשמש כבר בחצי הדרך שלה לתוך הים

יוסי סיאס

ממש מתוק..שתיתי איתו קפה לפני שבוע.. סאטר באק ליד הבית..מקסים הבחור.. ועוד ידו נטויה..בא לו עוד ילדים...ואללה....

n o g a1

New member
נו....

אפשר כבר לקרוא את התוצאות המדגמיות ? מתה מסקרנות

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

רגע האיכות של היום הגיע))))))))))))))))) הסייאסטה המקוDשת של שבת המלKה אבל אחזור לבטח לקרוא את הפיענוח הספ33י ש'לך
אז למה לא כל יום שבת........

r e d head

New member
6.30 בבוקר

נעלי התעמלות, שני כלבים ואני בריצת בוקר .... פרט לשבתות וחגים - קצת יותר מאוחר. אחרי זה הבא בתור 22.00 בלילה .

בשעה טובה?

מאכל אהוב : פרוסות אבטיח על מצע בולגרי מתחבר ל: אנושיות במערומיה. כנות מתרחק מ: רוע. אלימות משורר : ז'אן ארתור רמבו. נתן אלתרמן השראה: אנשים. שקט. מוסיקה מסרטים: נינו רוטה, אלני קרנדורי, זבגנייב פרייזנר סצנת הפתיחה בסרט "פרסיליה מלכת המדבר". פסקול:חייה הכפולים של דומיניק (ז. פרייזנר) נופים בערפל (א. קרנדורי) אומן:אנט מסז'ה. אלברכט דירר. רמברנדט. מיכלאנג'לו. דגה מוסיקה: בוב דילן. באך. בטהובן. יצירה מוסיקלית: הכתרתה של המלכה מארי, הנרי פרסל. Atom Heart Mother, פינק פלויד דיסק: The Beatles, Sargent Pepper etc. Bob Dylan, Blonde on Blonde אלוהי. גדול מהחיים: . המשחק: ג'וליאטה מסינה. Elfib, השיר: רוברט ווייט היצירה: שירי מות ילדים, גוסטב מאהלר. הקול של ויקטוריה דה לוס אנכלס ספרות:גרסיה מרקס. סמואל בקט. איז'ן יונסקו. חנוך לוין שעה אהובה: יום שישי בצהריים - תמיד מוקדם למשהו אחד ומאוחר למשהו אחר סרט:מוות בוונציה. שעת הצוענים. יול. ירח מר. רסיסי חיים במאי קולנוע:קוסטריצה. תיאו אנגולופולוס. דיויד לינץ' סגנון חיים:פשטות, טבעי תכונה רעה:חייב ליצור כדי להיות, רואה את החיים ברנטגן תכונה טובה: לא לוקח עצמי יותר מדי ברצינות, לא נולד מי שהוציא אותי משלוות הרוח פאקים באישיות:לא מסוגל לעסוק במשהו שלא מעניין, או לעשות משהו עם מישהו שלא מסמפט ברוך שלא עשני: עורך דין, ישראלי מצוי החלק המושך באשה: עיניים חלומות שלא הגשמתי: לעשות סרט. לנגן בפסנתר. גם גווינת פלטרו ומישל פייפר יצטרכו לחכות ארוע מכונן: כשהגעתי לבגרות העפתי את אבי מהבית מאחר והתעלל באמי. הבנתי אז שיש לנו כח לעשות הכל הכי חשוב בחיים: אהבה רוצה להיזכר כ: מישהו שחיפש מישהי לאהוב וזה היה רגע בשעתו של אוטסיידר

למעלה