משאלות
.

השאלה היא, אם אתה מבין בעניין,

מה באמת האינטרס של החנונים להתבזות כך בציבור. את האינטרס של הכוסיות הבנתי. הן מפנטזות על פריצה. אבל החנון מה?

למה לא, אם אלה הם כללי המשחק -

חשיפה ארצית פלוס התחככות בנשים יפות גם אם לא חכמות במיוחד - המטרה מקדשת את האמצעים. יש לך מושג כמה נערות ובחורות מעריצות את החנונים האלה ויהיו מוכנות לעשות להם טובה מאז שהתוכנית החלה? פירסום שווה הרבה סקס, גם במקרה הזה.

xcalibur

New member
אני לא בטוח כמה הם מתבזים

יש מלא בחורות בארץ שמחפשות גם טיפוסים כאלה ובגדול הם גם ככה זוכים לאהדה. זה גם מה שהם בסופו של דבר חיפשו - תשומת לב והכרה. חנונים הם ימשיכו להיות גם אחרי איבוד הבתולין, מבטיח לך.

xcalibur

New member
מציע לכולם לראות BEDAZZLED לפני שאתם עונים

כבר הספקתי למצוא לא מעט כשלים ובעיות שעלולות להתעורר מהמשאלות שלך יש לציין :) 1 - די יהיה מבאס לראות את כול העולם ואישתו מתפגר על ימין ועל שמאל. זה כולל מפורסמים, גיבורי ילדות, אנשים שהיה ויהיה להם משקל בחייך, נינים, ניני נינים - את ממש מזמינה כאן שורה ראשונה לראות את משפחתך לדורותיה מתה בזה אחר זה. כלומר, זאת כול עוד העולם לא יוחרב בשואה גרעינית במאה השנים הקרובים. 2 - למיטב הבנתי את אישה של גבר אחד. מעטים הם בני ה-90 ששרדו עם אותה אישה 50 שנה, אז על אחת כמה וכמה בני ה-30 שהיו 100 ו-200 עם אותה אחת. לא משנה כמה אהבה ואמון יש, אחרי כול כך הרבה זמן משהו חייב לדעוך. משאלה זו לדעתי מזמינה הוללות, ביגמיה, יחסים פתוחים ועוד כול מיני "איקי סטאף" המעלים בי חלחלה רק מעצם המחשבה עליהם.

ראיתי, סרט חמוד ../images/Emo140.gif.

קברתי את שני הוריי, אני יודעת, בוריטו
. לכן כל מי שאוהב יחיה לנצח בבריאות טובה ונעורים. אה
! אהבתי יותר מפעם אחת, אני יודעת, בוריטו
. אישה של גבר אחד כל עוד אני אוהבת אותו, היסטוריה מראה שדווקא לי נמאס מהם לפני שלהם נמאס ממני. אה
! משאלות, בבקשה
!

xcalibur

New member
נו, טוב

1. בריאות ללא דופי. 2. כסף בלי חשבון. 3. קריאת מחשבות.

מחשבות ../images/Emo2.gif?

זה עלול לעלות בפגיעה רצינית בבטחון עצמי. לעיתים אנו טועים במחשבותנו, ועד שנתקן את עצמנו כבר תברח לנו
.

xcalibur

New member
אם יש משהו אחד שזה כן יכול לעשות

זה לתת בעיטה לשמים לבטחון העצמי של הקורא. את מתארת לעצמך גבר שישב בדייט ויודע מה לעזאזל עובר במוחה של הבחורה מולו? ע"ע "מה נשים רוצות" עם מל גיבסון.

ראיתי ../images/Emo178.gif.

לא שמת לב שהן חשבו המון חרטא פוגעני ביותר
? אנשים מרגישים מאוימים מול זרים, לכן מחשבותיהם תחילה שליליות ושיפוטיות. בלי קשר לתכונות הזרים בפועל ולעתיד המשותף לבוא
...

xcalibur

New member
נו, בדיוק

את חושבת שהנשק הכי טוב שלנו כאן הוא פשוט לא לדעת? דווקא הסרט מוכיח בדיוק אחרת. רק אחרי שהוא פאקינג ידע סוף כול סוף מה לעזאזל אתן רוצות, הוא פתאום הפך לזיין על, איש שיחה והחברה הכי טובה שלכן בגדול.

בהחלט, כן.

אין לי עניין במחשבות שנובעות מחרדות ולחץ. מחשבות כאלה לא מקדמות את התקשורת לדעתי. גם אני אישית לא אוהבת לחדור לפרטיותם של אחרים, קל וחומר בסתר - אבל זאת אני
.

למעלה