משאלות
.

פנומן. חלאס עם הליכלוכים פה מסביב.

יד על הלב - יש אמת בעלילת פול התמנון או שאתה והוא שני אנשים שונים? סגור לי את הפינה בצורה רשמית, אחרת עוד נראה הרבה חחחחחחח וכאלה מאחד המרטינים (1-3)

פנומן 72

New member
בו'נה - אתם אנשים הזויים חבל"ז

תביאו לי פה שמץ פיסת הוכחה שהתמנון זה אני - ואם אין אז רדו לי מהווריד.

martin rawls 1

New member
בדיוק ככה !!! תראה להם !!!

חוצפה שכזאת ! זה מזכיר לי מישהו שהאשים אותי שאני ואיזה אחד...נראה לי martin rawls 4 (או משהו כזה) זה אותו בנאדם או קיי, להוסיף את ה-ח'-ים, או שניחשתם כבר לבד ? טוב, נו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זיקן

New member
מנהל
ואני יכול להביא לך הוכחה שהרב שגל זה לא אני.

תישאל את ג'ניפר נתתי לה את הטלפון שלו.

martin rawls 1

New member
שמע, יא חתכת מעפן בלי הומור

גם בדיחה מטורפת כזאת יכולה להמאיס את עצמה בסוף, אז תרד מפנו, או קיי ??? הוא בסך הכול מנסה לעשות לנו קצת טוב על הלב, god damn it ! יש אנשים שחייבים לחרבן הכול עם הפלצנות שלהם.

לא נראה לי שהוא יודה בזה מרצונו החופשי

אולי רק אחרי שיטולטל כהוגן, כנהוג בחקירות השב"כ
אבל סמוך עלי, יש דברים בגו'.

אם הבנאדם אומר שלא

אני נוטה להאמין. עכשיו אני רוצה לתחקר גם את פול. פול האם שומע? עבור.

martin rawls 1

New member
כמו שפנו אמר בעצמו

אנחנו סומכים רק עלייך בעיניין הזה - כמובן שלאף אחד אין מושג על מה את מבססת את זה - אבל שיהיה, העיקר שנהיה פה כיף אחרי הכול, זה מה שחשוב

נדלק זו מילה חזקה מדי

אבל בהחלט אני חש משיכה עצומה אליו. במיוחד אחרי שהבנתי שהוא כדורגלן. דוגמנית שכמוני. בחייך שוש. למה להגעיל ולהבחיל? לא עדיף לכולנו לפנטז עלהרומן הלסבו-שושיטי עם גב' red?

גניפר14

New member
משאלותי

1. להיות בת אלמוות 2.שיהיו לי 10 בנים אבל רק בנים למה? ככה אוהבת רק בנים . 3. להיות כוסית על. זהו? אי אפשר עוד משאלות? רק שלוש משאלות? איזה קמצנית.

גניפר14

New member
אלו תיאורים? האם מסרתי כאן תיאורים ומידות שלי

לא זוכרת? לא יודעת? לא ידוע לי? תרענן את זיכרוני אולי אני טועה. אולי אתה מתכוון לשם שלי אשר אמרתי שיוצר קונוטציה מינית אז כששומעים מינית חושבים שאני איזו כוסית על. וגם אם אני נראת או נראיתי כמו ג'יזל אני מאוד מאוד צנועה ואני לא אפרסם את נתוניי. כבודה של גי'זל במקומה מונח.

למעלה