משאלות
.

פנומן 72

New member
כי זה בדיוק מה שזה

אנשים שאוגרים כל מני קרטונים וזבל שהם מוצאים ברחוב וחושבים שהם שימושיים נקראים ... אספנים. אותו הדבר - אנשים שמחזיקים כל מיני מכוניות שעבר זמנן ומחפשים דרכים להשמיש אותם נקראים ...אספנים. גם אלה וגם אלה הם בעצם... זבלנים.

נאום הזבלן בשכל

והלוואי שהיו רנצ'רואים בשטחים. אבל גם ה"בז'ו" 404 טנדר מחיל להיות פריט לאספנים.

פנומן 72

New member
למה שלא תודה שאתה פשוט זבלן של מכוניות ?

במרבית מדינות העולם גורסים את החרא הזה לפרורי מתכת, ורק סהרורים כמוך אוספים אותם, בדיוק כמו הזבלנים שמלקטים את הקרטונים מהכביש.

מיצויין! כל אחד משנינו יזבל את מה שהוא טוב בו

אני את המכוניות ואתה את השכל. מקבל את הצעתך הנדיבה...

פנומן 72

New member
ואני מסכים איתך.

הזיבולים של אף אחד לא תופסים מקום כמו הזבל שלך. ודי לחכימא.

martin rawls 1

New member
בני, עזוב, אין לך סיכוי חחחח

אם אתה חושב לרגע דל שבהתנצחות עם פנו אתה תהיה זה שיגיד את המילה האחרונה אז אתה באמת ספל
("המילה האחרונה" היה יכול להיות השם האמצעי שלו, אם לא היתה הבעיה ששם המשפחה בא אחר-כך חחח)

גניפר14

New member
איך עושים כסף

טוב המון דרכים כדי להגיע לעושר א. לגנוב ב.לקבל ירושה מאיזה סבתא רחוקה ג.לרמות ד.לעבוד קשה ולהתמיד וזה מה שאני עושה

גניפר14

New member
מזבל אין בעיה זו המומחיות שלי

אני זבלנית מספר אחד. אז כך אפשר למחזר כל דבר פלסטיק,נייר, קרטונים,מתכת,ברזל,שמנים למיניהם גם של אוכל. בקיצור כמעט הכל עכשיו רק צריך להשיג זאת עדיף בניפרד וכמה שיותר נקי. אני למשל מפנה ממפעלים שנשארים להם פלסטיק נקי שיתן למיחזור אבל לי יש רקע בנושא אני מכירה את סוגי חומרי הפלסטיק צריך לפחות קצת מינימום הבנה שזה יכול להגיע עם הניסיון או אפשר בקורסים קצרים ללמוד לגבי נייר ישנם משרדים שמעוניינים לאסוף את הנייר הלבן והוא שווה הרבה כסף משהו כמו 600 שקל לטונה. עיתונים פחות וגם קרטונים פחות וכמובן אני לא מתכוונת על לאסוף אחד אחד אלא כמויות ממשרדים מפעלים וכו. היום כולם נכנסו לשיגעון של ירוק ואיכות הסביבה והיום לכן הזבל נהיה יקר.

למעלה