שאלה איזו מתנה מביאים לילדה שמנה במיוחד?
ש שושיטה בפיתה New member 30/12/10 #130 יש לי אחד כזה. אחד התחביבים שלי הוא התעמלות אומנותית עם חישוק ההולה הופ . אשמח לאחד חדש אבל, שלי כבר חרוש.
יש לי אחד כזה. אחד התחביבים שלי הוא התעמלות אומנותית עם חישוק ההולה הופ . אשמח לאחד חדש אבל, שלי כבר חרוש.
ש שושיטה בפיתה New member 30/12/10 #132 יש להם סה"כ 3 מידות, ילדים, נוער ומבוגרים. מבוגרים בבקשה, ומקצועי אחד .
ש שושיטה בפיתה New member 30/12/10 #134 זה משעמם, בוריטו ../images/Emo24.gif. זה לא מזיז לי, אני מאוד מודעת למראה החיצוני שלי ונורא מבסוטה ממנו .
זה משעמם, בוריטו ../images/Emo24.gif. זה לא מזיז לי, אני מאוד מודעת למראה החיצוני שלי ונורא מבסוטה ממנו .
ש שושיטה בפיתה New member 30/12/10 #140 ראית מה זה ../images/Emo178.gif? קדח לי חור כזה ענק בראש אתמול בערב . עכשיו יש לי חור באמצע הראש. והכל מקנאה על אהבתנו האפלטונית, הכל מקנאה .
ראית מה זה ../images/Emo178.gif? קדח לי חור כזה ענק בראש אתמול בערב . עכשיו יש לי חור באמצע הראש. והכל מקנאה על אהבתנו האפלטונית, הכל מקנאה .
פ פנומן 72 New member 30/12/10 #136 מי אמר שהוא סיים את הילדות ? לפי ההתבטאויות שלו - ביום שישתילו לו מוח הוא יהיה מפגר.
M martin rawls 1 New member 30/12/10 #143 נכון, אבל הוא כל כך חיפש הזדמנות לרדת עלי אז תהיה חמוד, בחייך, אל תהרוס לו, טוב ? חחחחחחחחחחחחחח
ב בני הספל New member 29/12/10 #19 שלוש משאלותיי עוד נכד/ה אחד/אחת לפחות (ולא מהפיה...) עוד ענתיקה אחת לפחות (פלקון רנצ'רו) עוד אוטובוס קלאסי אחד לפחות (מרצדס 303) ואם יורשה לי מעל הכל, הרבה הרבה בריאות לכוווולם. הנה הרנצ'רו (1960)
שלוש משאלותיי עוד נכד/ה אחד/אחת לפחות (ולא מהפיה...) עוד ענתיקה אחת לפחות (פלקון רנצ'רו) עוד אוטובוס קלאסי אחד לפחות (מרצדס 303) ואם יורשה לי מעל הכל, הרבה הרבה בריאות לכוווולם. הנה הרנצ'רו (1960)