חוצפה שכזאת ! זה מזכיר לי מישהו שהאשים אותי שאני ואיזה אחד...נראה לי martin rawls 4 (או משהו כזה) זה אותו בנאדם או קיי, להוסיף את ה-ח'-ים, או שניחשתם כבר לבד ? טוב, נו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם בדיחה מטורפת כזאת יכולה להמאיס את עצמה בסוף, אז תרד מפנו, או קיי ??? הוא בסך הכול מנסה לעשות לנו קצת טוב על הלב, god damn it ! יש אנשים שחייבים לחרבן הכול עם הפלצנות שלהם.
אבל בהחלט אני חש משיכה עצומה אליו. במיוחד אחרי שהבנתי שהוא כדורגלן. דוגמנית שכמוני. בחייך שוש. למה להגעיל ולהבחיל? לא עדיף לכולנו לפנטז עלהרומן הלסבו-שושיטי עם גב' red?
לא זוכרת? לא יודעת? לא ידוע לי? תרענן את זיכרוני אולי אני טועה. אולי אתה מתכוון לשם שלי אשר אמרתי שיוצר קונוטציה מינית אז כששומעים מינית חושבים שאני איזו כוסית על. וגם אם אני נראת או נראיתי כמו ג'יזל אני מאוד מאוד צנועה ואני לא אפרסם את נתוניי. כבודה של גי'זל במקומה מונח.