מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

מצב
הנושא נעול.

דיברגנט חדש

Well-known member
דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.

certified.woke

Well-known member
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.
דברי.

בימי ציד המכשפות של סנטור מקארתי, בלשים מתדפקים על דלת אדם.
הוא פותח הדלת.
הם "באנו לעצור אותך. אתה קומוניסט".
הוא "אבל אני אנטי-קומוניסט".
הם "לא משנה לנו איזה מין קומוניסט אתה".

הומופוב, או הומופיל - לא משנה איזה מין הומו אתה... :)

דיברגנט חדש

Well-known member
דברי.

בימי ציד המכשפות של סנטור מקארתי, בלשים מתדפקים על דלת אדם.
הוא פותח הדלת.
הם "באנו לעצור אותך. אתה קומוניסט".
הוא "אבל אני אנטי-קומוניסט".
הם "לא משנה לנו איזה מין קומוניסט אתה".

הומופוב, או הומופיל - לא משנה איזה מין הומו אתה... :)
טעות בידך, לא אני ההומו, אלא אתה ולכן זה יושב עליך חזק |נחמה|

eקא זו או

Well-known member
אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות.
לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
OMG
פרוייקט שלם רק כדי להראות ש"שלא רק הומואים רוקדים", מה יגידו אברכי וצעירי החסידים הרוקדים כמו מטורפים בחתונות, או חסידי הבראסלאבער הרוקדים ומחבקים עצים, הפכת אותם להומואים בשניה.

דיברגנט חדש

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
OMG
פרוייקט שלם רק כדי להראות ש"שלא רק הומואים רוקדים", מה יגידו אברכי וצעירי החסידים הרוקדים כמו מטורפים בחתונות, או חסידי הבראסלאבער הרוקדים ומחבקים עצים, הפכת אותם להומואים בשניה.
התייחסתי לריקודים אציליים כדוגמת בלט וריקודים סלוניים ובבלט זה עוד יותר מובהק.
יש המון ריקודים שגם גברים רוקדים, כמו ברייקדאנס, היפ הופ, קפוארה וגם האברכים שנתת כדוגמה.

certified.woke

Well-known member
אכן, לדוג', בלט הוא ריקוד אצילי. במקורו מגיע מחצר המלוכה של איטליה במאה ה15, שם המלכה טיפחה אצילות צעירות לרקוד. משם הריקוד התפשט לצרפת ולרוסיה, ורכש את הדיוק והטכניקה שאנחנו מכירים היום.
בלט - אולי. דלת העם לא "השקיע" בבלט ולא עסק בו.
ריקודים - גם ב"חגיגות אכרים" וחגיגות עממיות רקדו, רקודי זוגות עם פרטנר, או קבוצתית...ובימינו - בִּדור ריאליטי להמונים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה