מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה שתחזור על הדברים לא ייעשו אותם נכונים בעוד העובדות מראות אחרת,
מצחיק לשמוע דווקא אותך אומר זאת כאשר אתה זה שנוהג כך דרך קבע (אך מצד שני, כבר ידוע שאתה נוטה למנגנון ההשלכה :)), מכיוון שאתה טיפש מספיק בשביל להשלות את עצמך שהמנצח הוא אומר המילה הנכונה, ולא זה שהוכיח את נכונות דברי עצמו תוך כדי הפרכת דברי הצד השני.

אני מצרף תמונה מתאימה של שלוש תגובות, ראשונה שלך, מלאת שקרים ובדיות, שנייה שלי שבה אני הן מפריך את דבריך והן מוכיח את האמת ואת צדקתי, ושלישית שלך חוזר על אותה תגובה שזה הרגע הופרך כל האמור בה, תוך כדי הוכחתי אני מצידי את הנקודות שלי :)

__צילום מסך_31-3-2025_114658_www.tapuz.co.il.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
מצחיק לשמוע דווקא אותך אומר זאת כאשר אתה זה שנוהג כך דרך קבע (אך מצד שני, כבר ידוע שאתה נוטה למנגנון ההשלכה :)), מכיוון שאתה טיפש מספיק בשביל להשלות את עצמך שהמנצח הוא אומר המילה הנכונה, ולא זה שהוכיח את נכונות דברי עצמו תוך כדי הפרכת דברי הצד השני.

אני מצרף תמונה מתאימה של שלוש תגובות, ראשונה שלך, מלאת שקרים ובדיות, שנייה שלי שבה אני הן מפריך את דבריך והן מוכיח את האמת ואת צדקתי, ושלישית שלך חוזר על אותה תגובה שזה הרגע הופרך כל האמור בה, תוך כדי הוכחתי אני מצידי את הנקודות שלי :)

צפה בקובץ המצורף 125875
מוגבי,
היבלת מאוד כואבת? |חבול| חייך חסרי תכלית, מחפש שרשורים ישנים, אפילו בתגובות שהם לא אליך רק בשביל לשכפל את פנינך, בקיצור כישלון חסר חיים :)
ככה זה שנמצאים בכיתת מוגבלים |טמבל|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אמר מי ש-11 אנשים שונים העידו עליו שהוא מוגבל בשכלו:

הם באים הביתה, הם באים הביתה. תגידו לכל העולם, שהחטופים שלנו באים הביתה. | תפוז פורומים

לא מבין איך עוד לא חשבתי לעשות שרשור של כולם אומרים שאתה מוגבל בשכלך. זה הרבה יותר טוב, ויחסוך הרבה זמן, מאשר לשים את התמונות של כל מי שאומרים שאתה מוגבל כל פעם, בוודאי כאשר יש כה רבים. לא רבים כמו מה שיש אנשים שאומרים שאני גאון, אבל בכל זאת :).

למרות שתיאורטית, אני מניח שאפשרי לעשות צילום אחד גדול של כל העדויות שאתה מפגר וככה אוכל לשים רק תמונה אחת כל פעם :unsure:

טוב, נו, חוץ מהתמונה שלך עצמך, בשביל לראות איך אתה מתמודד עם מבחן המראה :)
היבלת מאוד כואבת? |חבול|
עמך :devilish:

jp89u39r.png

חייך חסרי תכלית, מחפש שרשורים ישנים,
זה לא שרשור ישן.
אפילו בתגובות שהם לא אליך רק בשביל לשכפל את פנינך,
מותר לי לענות על כל תגובה שבא לי.

בסה"כ הראיתי שאתה עצמך אשם במה שאתה מאשים בו אחרים :)

פרקטיקה קבועה אצלך :)
בקיצור כישלון חסר חיים :)
אמר האקדמאי החדש, ש-11 העידו עליו כמפגר, שנעצר על-ידי המשטרה ולכן וגם בגלל רמתו הנמוכה פוטר מהעבודה באוניברסיטה, שיש לו הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן, שבגיל 40 ומשהו מקנא בילדים בשנות ה-20 לחייהם על הכסף שלהם, שהעידו עליו באלו המילים:

__צילום מסך_4-4-2025_131413_www.tapuz.co.il.jpeg

ועוד ועוד ועוד :)
ככה זה שנמצאים בכיתת מוגבלים |טמבל|
שמועה שקרית חדשה? או שאולי לא חדשה. מרוב שמועות שקריות שהומצאו עליי על-ידי המתנגדים כבר הספקתי לשכוח מה אומרים עליי ומה לא :)

דיברגנט חדש

Well-known member
אמר מי ש-11 אנשים שונים העידו עליו שהוא מוגבל בשכלו:

הם באים הביתה, הם באים הביתה. תגידו לכל העולם, שהחטופים שלנו באים הביתה. | תפוז פורומים

לא מבין איך עוד לא חשבתי לעשות שרשור של כולם אומרים שאתה מוגבל בשכלך. זה הרבה יותר טוב, ויחסוך הרבה זמן, מאשר לשים את התמונות של כל מי שאומרים שאתה מוגבל כל פעם, בוודאי כאשר יש כה רבים. לא רבים כמו מה שיש אנשים שאומרים שאני גאון, אבל בכל זאת :).

למרות שתיאורטית, אני מניח שאפשרי לעשות צילום אחד גדול של כל העדויות שאתה מפגר וככה אוכל לשים רק תמונה אחת כל פעם :unsure:

טוב, נו, חוץ מהתמונה שלך עצמך, בשביל לראות איך אתה מתמודד עם מבחן המראה :)

עמך :devilish:

צפה בקובץ המצורף 126155

זה לא שרשור ישן.

מותר לי לענות על כל תגובה שבא לי.

בסה"כ הראיתי שאתה עצמך אשם במה שאתה מאשים בו אחרים :)

פרקטיקה קבועה אצלך :)

אמר האקדמאי החדש, ש-11 העידו עליו כמפגר, שנעצר על-ידי המשטרה ולכן וגם בגלל רמתו הנמוכה פוטר מהעבודה באוניברסיטה, שיש לו הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן, שבגיל 40 ומשהו מקנא בילדים בשנות ה-20 לחייהם על הכסף שלהם, שהעידו עליו באלו המילים:

צפה בקובץ המצורף 126156

ועוד ועוד ועוד :)

שמועה שקרית חדשה? או שאולי לא חדשה. מרוב שמועות שקריות שהומצאו עליי על-ידי המתנגדים כבר הספקתי לשכוח מה אומרים עליי ומה לא :)
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה.

fs67l8z9.png

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 202, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 202 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה.

צפה בקובץ המצורף 127890

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 202, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 202 😂
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

צפה בקובץ המצורף 128288

מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
מעניין על מה המשטרה עצרה אותך. מעניין אם זאת אחת הסיבות, לצד חוסר הכשירות הבוטה שלך, לכך שפוטרת מן האוניברסיטה בה עבדת בבושת בפנים, וכעת אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

eקא זו או

Well-known member
אתה צודק, יש מחסור חמור של בנים בתחום הזה :( יוצא שבנות רוקדות עם בנות כי אין להם בני זוג.
מטרת פרויקט כיתות רוקדות היא להלהיב את הבנים, ללמד אותם צעדים ראשונים, איך לאחוז בת זוג בריקוד, לשבור את הקרח בין בנים לבנות בגיל הזה, יש במהלך הריקוד חילופי זוגות רבים בכדי להתנסות כמה שיותר.
הפרויקט מיועד לכיתות ד' וחלק מבתי הספר עושים אותו בכיתה ה'.
מפרסמים את הפרויקט כריקודים סלונים בשביל שילכו אח"כ לחוג ריקודים סלוניים, מהפרויקט הם נשלחים לחוג לריקודים סלוניים, שם הם לומדים הכול מהתחלה, שם מתאימים לכ"א בן/בת קבועים שמתחרים בתחרויות.
OMG
כמה תלמידים שלי, לא הומואים, מעליות בריה"מ המפוארות היו רקדנים בתחרויות ריקוד בינלאומיות.
מה רע בריקוד? במה התעמלות טובה יותר?

OMG
כמה תלמידים שלי, לא הומואים, מעליות בריה"מ המפוארות היו רקדנים בתחרויות ריקוד בינלאומיות.
מה רע בריקוד? במה התעמלות טובה יותר?
היכן כתבתי שרע בריקוד? האחרונה שיכולת לפנות אליה בעניין זה אני, כרקדנית ריקודים סלוניים לשעבר, לרבות השתתפות בתחרויות הן בארץ והן בחו"ל.
גם לא מובן, למה הדגשת בפניי שהיו גם לא הומואים?

eקא זו או

Well-known member
היכן כתבתי שרע בריקוד? האחרונה שיכולת לפנות אליה בעניין זה אני, כרקדנית ריקודים סלוניים לשעבר, לרבות השתתפות בתחרויות הן בארץ והן בחו"ל.
גם לא מובן, למה הדגשת בפניי שהיו גם לא הומואים?
שורשר אלייך בטעות.
כרוקד ריקודים סלוניים, כרקדן מקצועי לשעבר חובב בנות מושבע, הסטיגמה על גברים רוקדים :) אבל שורשר אלייך בטעות.

אל תעוף על עצמך, אינך יכול להעליב איש.
מטרת האגודה - רקודים סלוניים כליבה.
קרא את תגובתי לדיברגנט, הוא צודק במה שכתב לך.
ילדים אלה אולי יגדלו להיות אהבלים בוהים בתכניות ריאליטי "רוקדים עם כוכבים".
לא שיש, אלא כשיש.
הצחקת אותי, החלק של הריקודים הסלוניים הוא מינורי בתוכנית, גם יש לך שני שופטים שכמעט ולא מבינים כלום בריקודים סלוניים, גם כאשר עושים את עצמם מבינים והבולט ביותר הוא דויד דביר שפולט המון שטויות שאנה ארונוב מתקנת אותו והוא בשלו.
כל ההרמות הן גימיקים, אין הרמות בריקודים סלוניים, זה לא החלקה על הקרח, לא ריקודים מודרניים שזהו תחום התמחותו של דויד דביר.
רק שלא תבין לא נכון, מאוד יפה לראות את הריקודים בתוכנית, אני סאקרית של התוכנית, אולם קשר ביניהם לריקודים סלוניים הוא מיקרי לחלוטין.

certified.woke

Well-known member
קרא את תגובתי לדיברגנט, הוא צודק במה שכתב לך.

הצחקת אותי, החלק של הריקודים הסלוניים הוא מינורי בתוכנית, גם יש לך שני שופטים שכמעט ולא מבינים כלום בריקודים סלוניים, גם כאשר עושים את עצמם מבינים והבולט ביותר הוא דויד דביר שפולט המון שטויות שאנה ארונוב מתקנת אותו והוא בשלו.
כל ההרמות הן גימיקים, אין הרמות בריקודים סלוניים, זה לא החלקה על הקרח, לא ריקודים מודרניים שזהו תחום התמחותו של דויד דביר.
רק שלא תבין לא נכון, מאוד יפה לראות את הריקודים בתוכנית, אני סאקרית של התוכנית, אולם קשר ביניהם לריקודים סלוניים הוא מיקרי לחלוטין.
שניכם כ"משכני" ו"נרוצה", סוסיו של נטע העגלון מ"הכנסת כלה" של עגנון...בחיי...

eקא זו או

Well-known member
נעלבת? סימן שדרכתי לך על יבלת |נחמה|

ריקודים אלו הם קדם ריקודים סלוניים, לא ניתן לקרוא להם ריקודים סלוניים.
אני מניח שאם נוסטלגיה תראה את השרשור, היא תוכל להסביר לך את ההבדלים ביניהם.

נראה לך שילד ביסודי יצפה בתכיות האלו?
תן להם הישרדות, האח הגדול ולא ריקודים.

אין לי מה להכחיש, דעותיי בנושא ידועות ולא שונות מאשר של טראמפ בנושא ;)

אין לי מושג מה כתוב באתר, עשיתי עבורך חיפוש בגוגל, כי אני יודע מה זה.
ככה זה שיש ילדים בבי"ס שהשתתפו בפרוייקט כזה :)
דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה