מר שוקור- לידיעתך!

לבונה

New member
מר שוקור- לידיעתך!

עצם העובדה שאתה מוחק את הודעותי, ואת תגובותיך מהווים עילה לסילוקך מהנהלת הפורום. לידיעתך- הדפים בהם כתובים כל ההודעות, מועתקים. כך שאינך יכול למחוק ולהכחיש.. מדהים ההתנהגות ``הבוגרת`` שלך למחיקת הודעות ענייניות!

לבונה

New member
מאוד ``אופייני`` שתענה כך

לידיעתך- הכל, כולל תגובות, מודפסות במדפסת על נייר, אם בתאריך ואם בשעות וכולל כל התגובות. כולל תגובתך זו הנוכחית, די בה בכדי לשקול צעדיי, אני מזכירה לך שאתה מנהל פורום בו כולם רשאים להביע דיעה ואין לך את הזכות למחוק הודעות לעניין! אפרופו ``דו קיום``, (הפורום) צריך לשרת את שני הצדדים ולא למי שיפרגן לך! (גם הודעה זו מודפסת),

B.Shokor

New member
גם חברי הפורום צריכים לראות את זה..

לבונה יקרה, אם את אומרת שאני מחקתי הודעות כך לסתם ומטעם שלי אז נא להביא את ההודעות האלה לפורום הזה בשביל ששאר חברי הפורום ייראו אותם.

לבונה

New member
חוצפה בשיאה

בוודאי שאביא הודעות ואלה של כולם הנכתבו לא מזמן ולא לחברי הפורום, כי אם לצוות הנהלת תפוז. אינך יכול להתגונן ולהכחיש כאשר יש בידי מסמכים מודפסים תחת שם כותב ההודעה, תאריך ושעה. זה רק יכול ללמד על התנהגותך כבר אמרתי בהודעתי הקודמת-ציפתי זאת ממך. לידיעתך, עקב חוצפתך ומחיקת הודעות דיעות ותגובות בעקבות האסון, דאגתי לכך ששמך, כמנהל פורום ומעשיך כמוחק הודעות שאינן נראות לך יפורסם בכל פורום אפשרי, עכשיו, תתמודד עם זה.

דעי לך לבונה-שגם לי הוא מחק תלונה

את מבינה איך זה שנותנים לערבי סמכות הכל יגיע לגיא לבירור יסודי. מרק.

B.Shokor

New member
אני מוכן לקבל את העונש המתאים

במידה שפגעתי, מחקתי, או שהתנהגתי בצורה לא מתאימה בפורום או עם אחד מחברי הפורום, ואני אומר את זה בפני כל חברי הפורום. לכל דבר/תלונה/הערהב יש לך, את יכולה לכנס לפורום ``תפוז און-ליין`` זה הפורום של התלונות שמנוהל ע``י הנהלת הפורומים והם יבדקו את התלונה שלך ושל אחרים. כמו שאני אומר תמיד, תודה לכם על הביקורת, ואני אומר את זה ברצינות.

קלייר

New member
שוקורררררררר על מה עונש/שמנסה לשמור H-(

שמנסה לשמור על תרבות דיבור בפורום,וביקורת בונה היא טובה אך התנהגות ברברית ומעליבה,

all

New member
תרבות הדיבור?

לאחר מות 17 אנשים זה לא קצת מוזר בעינייך לדרוש את תרבות הדיבור? את לא חושבת שעדיף שיוציאו קיטור ואת מה שהם מרגישים במילים? אם כך את לא רק לא עולה לכיתה ג`, אתיורדת ל א` עד שתתבגרי

קלייר

New member
לכולם כאב -למה להוציא את הקיטור

לכולם כאב all .ויש להוציא קיטור לכעוס ,אך למה על מנהל הפורום רק בגלל היותו ערבי,אפשר להביע במילים את הצער ,הכאב ,התסכול אין צורך להיות אכזריים ,ואדוןall אדם הנחב בוגר חושב לפנישפותח את פיו אצלך זה לפי הרוח,עדין בוגרת ממך בהרבה גם בגיל,וגם במה שעברתי בחיי במדינה זו,כולל אבדות בנפש למען המדינה ונכון יש להעביר ביקורת,לגנות ,למה לדבר בצורה כה שטנית אל מנהל הפורום רק בגלל היותו ערבי ולא אגרר לרמתך של כיתות כיייייי

all

New member
הצדק איתך

גם ביום של פיגוע את חייבת לנצח את ההתנצחות הקטנה והזעומה שלך. אולי זו זיקנה, אולי זה רק טפשות. תהיי בריאה קלייר, שלא יישבו מול המחשב, שיילכו ליפו לנפץ מסגדים. ההבדל בין הצדק והחכמה הוא הדבר שלא יאפשר לך להיכנס אפילו לכיתה א` ועכשיו מבחינתי ירדת לגן חובה.

קלייר

New member
all לא שמעת באמת עשו זאת/אוי לי

עם אתה תקבע את רמתנו ,ובאמת עשו זאת פה באו להכנס בשוקור מענין שעל זה לא הגבת אני הפכתי להיות קורבנך ומענין בעינין הטפשות חחחחחח חבל על המילים

יוסי26.5

New member
הצדק איתך...

הצדק איתך... ALL תגיד ,אתה תמיד דוגל באלימות? או שמא לא הבנתיך נכון.. למה רק היא מתנצחת??? גם אני מתנצח... ואני גם נלחמתי כמה שנים טובות... וגם ניסו לדקור אותי... וגם הלכתי פעם לקיבינימט...כי גיליתי מטען...כמה דקות לפני שעמד להתפוצץ... אז מה??? אסור לי לנסות ליישב הסכסוך ע``י דיבור עם הערבים בעצמם??? אני צריך להתיאש מכך??? אני חייב להרוג בהם??? אני חייב להיות חיית טרף כמו החיות אצלהם??? או אולי כמו החיות אצלנו??? למה ההתנשאות שלך ושל שכמותך??? למה אתה חושב שלך מותר הכל??? למה אתה לא חושב טיפה לפני שאתה מדבר???? ....ואם הורדת את קלייר לכיתה א` אותך לא הייתי מקבל גם לטרום חובה או אפילו לא לגנון של תינוקות... חלאס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרגעו כבר אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קלייר

New member
הוא באמת איש גדול- כי למען השלום

כי למען השלום יודע גם לפעמים שיש להבליג על הכאב ולנסות שוב

יוסי26.5

New member
למען מטרה נעלה כמו שלום......

למען מטרה נעלה כמו שלום..... קודם כל תודה גם לך קלייר...על שכך את חושבת עלי... באזורנו נלחמים אנו בערבים והם בנו...לפחות 100 שנה בתקופה המודרנית...לא אכנס להסטוירה רחוקה יותר... כל הרוג/הרוגה משני הצדדים רק מוסיף כאב וצער... ואצל חלק מהאנשים גם רצון לנקום !!!! אז מה יהיה ??? כל פעם ננקום מותו של מישהו.... ככה לא יהיה שלום גם בעוד 1000 שנה..... לכן הכאב גדול שבעתיים,אם כן,להבליג ולנסות שוב ושוב כי אין דרך אחרת להפסקת האלימות.... והגיע הזמן שכל הצדדים יבינו זאת... ושאף אחד כאן במיוחד מהצד היהודי שלא ילמד אותי מה זה מלחמה ומה זה קרבות .....

all

New member
יוסי

ממש תעית בכתובת. תקרא כמה הודעות שלי ואולי תבין

למעלה