מר שוקור- לידיעתך!

יוסי26.5

New member
לכולם כאב-למה להוציא את הקיטור

לכולם כאב-למה להוציא את הקיטור קלייר ,אני ממש אוהב איך שאת כותבת ... יש לך חדות ראית המצב...ואולי הנולד...מהשהו מדהים ושיקפצו כל המקטרגים... אני עוד אתאהב בך !!!!! :))))))))))))

קלייר

New member
חחחחחחחה יוסי/אפילו שall הוריד אותי

הוריד לגן כי אני תתרמה ,אתה מתוק יוסי

לבונה

New member
מעניין שמחקת את החיוכים שלכם ב-0130

ואני ממליצה לך מר שוקור, לא למחוק תגובותיי כיוון שהן מודפסות. אגב..איפה ההיי והשלום והחיוכים שלך ושל קלייר בשעה 01:30 ???? זה שמחקת..זה לא אומר שאינם קיימים איפה שהוא. נראה שהתסבכת קצת חבוב.

יוסי26.5

New member
לבונה

לבונה... מה הבעיה שלך עם החיוכים??? מה את כל כך תוקפת??? מה את עשית כלכ ך למדינה שלנו שאת מרגישה צורך להתנשא בצורה כה מבישה??? מה קרה??? והנה לך ולכל המקללים... :)))))))))))))))))))))))))))))))))) אני מחייך כי למרות הרצח הנתעב... צריך לחייך ולהמשיך את החיים... וזה בדרך כלל מרגיז את הצד השני יותר... אבל אתם לא חושבים עם הראש...

תמשיך לחייך יוסי-ותהיה הבא בתור..

הם לא עושים הבחנה בין יהודים טובים לרעים תאוות הדם-בעורקיהם בנתוש ?

קלייר

New member
השם מתאים לך -עוקץ ללא הבחנה

מה שייך מה שקרה לפורום שרוצה לנסות דו-קיום ,משעמם לך אתה פשוט תת תרבות

יוסי26.5

New member
קק-טו-סון ,אני תמיד מחייך...

קק !!! אני תמיד מחייך.... וכי אם אני הבא בתור,אני צריך לפחד??? אתה מפחד קק??? אתה בקקט?? בגלל זה???? אם אני מבין אותך נכון...מרוב פחד שאני בתור,אתה מוכן להרוג אותם לפני כן... אני מודה לך על הדאגה שלך לי... ידידי אדון קקטוס... אולי אתה תתחיל להבין שאיומים כאלה או אחרים אף פעם לא הפחידוני... ואתה בודאי לא תהי זה שיפחיד אותי אישית או באיום עקיף.. ןכן...גם שאמות בגלל שאני הבא בתור...אחייך....!!!!!! תודה שהיית בהודעתי ועיינת... אולי תלמד כבר מהשהו ידיד היקר... כי אני אוהב אותך למרות הכל... כי אתה בן העם שלי....נפל לך האסימון??? חבר יקר???

קלייר

New member
מחפשים שעיר לעזעזל/ומצאו את מנהל הפ

שכל רצונו בדו-קיום,זה מראה על רמתם ותרבות הדיבור שלהם

קלייר

New member
שרואים תרבות דיבור כשלך -בוכים

שרואים אדם חסר תרבות כמוך המחפש קורבן ערבי ישראלי שכל רצונו לנסות לדבר על דו -קיום אני בוכה שאת חלק מעמי

קלייר

New member
אתה צודק קקטוס-אוי לי שאתה

בן עמי ,אדם המחפש מריבות ולא מסוגל לשוחח לא לקלל ןלפגוע ילד מגודל ,

all

New member
ומי קופץ בראש

קלייר, יש לבדוק את ההאשמות תחילה, אם הבן- אדם מחק הודעות פשוט בגלל ששם לא מתאימות לו, עליו לתת על כך את הדין. אם אלו האשמות ריקות מכל תוכן אין שום בעיה.

קלייר

New member
all יקר-נכון בזה אתה צודק/מה שייך

נכון ,בזה אתה צודק,אך לא כך זה התחיל קראת את כל מה שכתבו הצמד קקטוס =לבונה לא כך היתחיל כל הסיפור,ישר ניכנסו לפורום תקפו את הפורום קראו לשוקור ערבי מלוכלך,על זה כעסתי,הרי אנו כעם שכל חייו פגעו בו בגלל היותו יהודי,יש גם דרך לבדוק את עבודת ,מנהל הפורום הם ניכנסו מההתחלה כדי להציק לשוקור, וממך ציפיתי ליותר לא להצטרף לחגיגה שלהם, כי הבנתי שאתה בוגר ונבון, ויודע שיש דרך לבדוק ,ולמי לגשת כדי להעביר תלונות, ולא הפורום המקום לחסל חשבונות אישים,

B.Shokor

New member
ALL לא הגיב, זאת אומרת יעני

שמר ALL מסכים שיקראו לערבי מלוכלך ומסריח?

קלייר

New member
הגיב רק לי-תלמידת כיתה ביחחחחחחח

הוריד אותי כיתה מה לעשות אני לא ברמתו

all

New member
לא זו הסיבה שלא הגבתי

ואל תכניס לי מילים לפה. בעצם, אתה יודע מה, תעשה כל מה שבא לך, גם ככה אתה עושה את זה. אז חבל על הזמן שלי. הבטחת תקנון פורום, תפרסם אותו וגמרנו.

B.Shokor

New member
התאריך: 19:09:39 - 03/06/01

ותקנון הפורום עלה בתאריך: 01:07 - 03/06/01 אז נא בפעם הבאה לבדוק לפני שאתה מדבר, זה כמו מה שקרה ביום שבת, האשימו אותי שלא גיניתי את הפיגוע, והתנצלו אחר כך כשידעו שגיניתי והם לא ראו, כי כמו שאני תמיד אומר: מבינים ורואים רק מה שבא לכם.

B.Shokor

New member
אחי, תעשה לי טובה ואל תגזים..

אל תתחיל גם אתה לטעון שאני מוחק הודעות, הנה אני אומר לך ולכולם, תביאו לי הודעה שלא הייתה מעליבה שמחקתי של לבונה וקקטוס הזה .

למעלה