מר שוקור- לידיעתך!

all

New member
הביאו לך שתי הודעות

תחפס אותם בעמוד 11, אם לא מחקת אותן מחדש.

B.Shokor

New member
אחי, חלק מהם בעצמם התנצלו, אז על מה

אתה מדברררררררררררר?????????

all

New member
אם רוצים לא להיחסם אצלך

אנשים מתנצל על הדעות שלהם ולא על קללות או פגיעות.

לבונה

New member
יוסי -

לא זכור לי שקיללתי, כי אם הבעתי דיעה בשפה עניינית שאולי אינה מובנת לך. ובכלל- להזכירך כי לא הגעתי לכאן להתווכח, כי אם להביע דעתי על ``הדו-קיום``. וכן, יש לי בעייה עם החיוכים, לי לא מתאים עכשיו חיוכים כמו שלך כן מתאים, איש איש באמונתו יחיה. הבעייה שלי היא עם מחיקת אי אלו הודעות ותגובות. ולמען האמת..שמתי לב ל``דו-קיום`` החוגג כאן, אין עם מי לדבר, (למעשה, מתי היה)? ואם לזה אתם קוראים ``דו-קיום``..אבוי לנו. ולגבי השאלה..מה עשית כל כך למדינה..אני מציעה לא לשאול אדם שאינך עומד על זהותו. ``דו-קיום`` נעים לך- ותחזור בשלום.

לבונה

New member
נתחיל עם אחת - ונראה אם היא תמחק שו

שער תפוז ספרים | מכרזים | פורומים | צ`אט מעבר לנושא אחרדף ראשיאקטואליהבריאותדפי-זהבחינוך ולימודיםכלכלה ועסקיםמחשבים ואינטרנטמפותמשחקיםמשפחהספורטספריםפורומיםפנאי ובידורצ`אטתוכנותתיירותתרבותאתר הסרטים שער תפוז > פורומים השעה האחרונה בפורומים רשימת הפורומים מקרא סימנים כללי התנהגות בפורום הודעת מקור תאריך ושעת ההודעה: 02/06/01 1:16:28 שם: B.Shokor נושא: פורום אנטי-דו-קיום!!!!! תוכן: את לא במקרה מנהלת את הפורום הזה? התגובה שלך שם: לבונה דואר אלקטרוני: [email protected] נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] תוכן ההודעה: [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו כתובות אינטרנט נלוות תיאור: כתובת: 1 2 3 צירוף קובץ (מסוג gif , jpg , bmp , doc עד 100K) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 100K לא יתקבלו בחר/י קובץ: כותרת/תיאור לקובץ: לחץ על ``שלח`` פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז. אודות תפוז עזרה עברית פרסום דרושים הוסף אתר כתוב לנו אחלה פורטל לישראל בע``מ ,Copyright©1996-2001

לבונה

New member
והנה עוד אחת שנמחקה..שוקור

לו היה לי העונג 2.6.01 02:00 עצם תגובתך, מורה על רמתך, בוודאי ואין זה מפתיע שברגעים אלה אתה מחייך ובוודאי שבע רצון - ראה התנהגות היו``ר שלך (עראפאת). לדוגמא- באסון וורסאי הוא אמר ``איננו צריכים לעבוד קשה-אתם עושים זאת בעצמכם``. (דברים מאוד ``בוגרים`` מאיש זקן ורועד) אגב מר שוקור, אינך יכול (גם כאן) לנפנף באגרופים ובאיום על כך שאנשים מגיבים בעקבות אסונותנו. רוצה עוד? או שמספיק? או שאולי למדת..שמשהו כאן מריח לא טוב ..מישהו משקר, הלא כן? או..שאולי למדת שאכן יש בידי הוכחות להכחשתך למחיקת הודעות. רוצה עוד? רק תגיד..

אנושית~~

New member
חברי פורום דו קיום

יש להוקיע מתוכנו אנשים שבזמן קשה כזה יכולים להתבדח על אבל שכזה בין אם יהודי או ערבי .היות ולא כולם מבקרים בפורום הזה ואם אכן יש דברים בגו, יש להביא הוכחות ולהראות את זה בכל פורום אפשרי. ואני כולי תקווה שנתבדה. ליבי עם משפחות ההרוגים והפצועים.

למעלה