מיטוכונדריה4
New member
מרק"ם ערעור
שלום לכולם
ומזל טוב לכל המתקבלים:]
לצערי כנראה שקיבלתי ציון מרק"ם נמוך כך שאאלץ לדחות את לימודי הרפואה בשנה.
מה שמבאס אותי היא התחושה שממנה יצאתי במרק"ם. יצאתי בתחושה טובה. אני אפילו אתיימר ואומר מעולה. הרגשתי שניתחתי כל מקרה לפרטי פרטים. הפעלתי שיקול דעת. הייתי כנה. התייחסתי ברגישות למציגים בסימולציות. בקיצור הייתי בטוחה ששנה הבאה אני בלימודי רפואה..
אני עדיין לא יודעת את ציון המרק"ם שלי (כי כבודו של מאל"ו טרם פירסם ציונים ואפילו לא שלח למייל כפי שהבטיח)
אך זהו לא פוסט מרמור (מופתעים??)
רציתי לשאול.. האם יש פה מישהו שערער בעבר על מרק"ם? הבנתי שבודקים את המבחן בצורה רוחבית- ז"א מתוך 8 החדרים בוחרים רק כמה וביחס אליהם משווים. האם ערעור יגרום להם להביט על מכלול החדרים?
אשמח להתייחסות. ואפילו אם לא ערערת ויש לכם על זה ידע יותר מאשמח לקבלו.
עם מאל"ו כבר דיברתי והם די מה שנקרא מסתוריים..
בהצלחה לכולם.
ונתראה מתישהו בלימודים, או בהתמחות :]
שלום לכולם
ומזל טוב לכל המתקבלים:]
לצערי כנראה שקיבלתי ציון מרק"ם נמוך כך שאאלץ לדחות את לימודי הרפואה בשנה.
מה שמבאס אותי היא התחושה שממנה יצאתי במרק"ם. יצאתי בתחושה טובה. אני אפילו אתיימר ואומר מעולה. הרגשתי שניתחתי כל מקרה לפרטי פרטים. הפעלתי שיקול דעת. הייתי כנה. התייחסתי ברגישות למציגים בסימולציות. בקיצור הייתי בטוחה ששנה הבאה אני בלימודי רפואה..
אני עדיין לא יודעת את ציון המרק"ם שלי (כי כבודו של מאל"ו טרם פירסם ציונים ואפילו לא שלח למייל כפי שהבטיח)
אך זהו לא פוסט מרמור (מופתעים??)
רציתי לשאול.. האם יש פה מישהו שערער בעבר על מרק"ם? הבנתי שבודקים את המבחן בצורה רוחבית- ז"א מתוך 8 החדרים בוחרים רק כמה וביחס אליהם משווים. האם ערעור יגרום להם להביט על מכלול החדרים?
אשמח להתייחסות. ואפילו אם לא ערערת ויש לכם על זה ידע יותר מאשמח לקבלו.
עם מאל"ו כבר דיברתי והם די מה שנקרא מסתוריים..
בהצלחה לכולם.
ונתראה מתישהו בלימודים, או בהתמחות :]