מרק בטטה

ככה

אם הגבות והשער.. איך השער נראה טוב? ורעיונות לנעליים וכאלה..כי חותלות זה קצת לא מלכת יופי כזה=]חעע

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמסכנה!

אף אחד לא מגיב לך.O: זה כבר הפעם החמישית לא? טוב, אני משריינת תגובונת.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif

חותלות
הצורה אמורה "ליפול" אז המשכתי אותה עד הסוף, והיא גם די צריכה להתעגל. השיטה שעשית מצויינת, אבל ניסיתי בקובץ להצליל בצורה שונה ואת יכולה לנסות לפי הטיוט ולבחור מה שמתאים לך.
שיער
בשיער חסר אור - יש לך 2 אופציות. # או להחליף פלטה # או לעשות אור יותר עבה, וגם בחלק התחתון של השיער תוסיפי גוון כהה ותעשי על החלקים הכהים קצת נקודות כהות כדי לחזק את השביל. הצללת על.
חולצה
מוצללת בשיטה די פשוטה, תנסי על פי הטיוט של החותלות להצליל את החולצה, תעשי לה כפלים והיא תהיה יותר מגניבה. הפלטה לדעתי לא טובה, אם את רוצה פלטות טובות רק תבקשי.
חצאית
שיטה מעולה אבל: # תעשי את הצורה של הכפלים בסוף בצורה של כפלים, זה לא אמור להיות ישר. פשוט תעגלי לפי ההצללה. # למעלה יש יותר מדיי מהחלק הכהה. # תעגלי את ההתחלה של החצאית, היא ישרה מדיי. נעליים אין מה להגיד אז אני לא אחרבש..

:)../images/Emo96.gif

את כל מה שהיה לומר כבר שני אמרה^-^, אז אני רק יוסיף שלפי דעתי בחולצה צריכים להיות קצת כפלים, ובשביל חותלות ראשונות זה מעולה:0 שמתי לך טיוט שעשיתי לחולצה, בייס מקיאואנה.

../images/Emo183.gif|מישה|דורררר=]

טוב.. שני כבר אמרה את כל מה שרציתי להגיד נותר לי להוסיף רק שהיא ממש ממש חמודה=] [אה, והחוג ציור מתחיל מחר, אז תתקשרי אלי]

Stinki Winki

New member
יפה../images/Emo99.gif

רק הפריע לי שהשיער נסגר בקצה... זה ממש עושה תחושה של גוש ולא של שיערX: חוץ מזה שהוא נסגר יותר מדי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאממ כן .

ניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי.>< עכשיו קצת הוצאת את השיער החוצה, זה טיפה שיפר את הקצוות?

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifלמה לא מרוצה?../images/Emo2.gif

היא נורא יפה! תוציאי עוד שוונצ כזה בצד השני, זה יוסיף חיים לשיער. זהו^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifבהחלט יותר טוב :]

הדולי מדהימה
השמלה בכלל
ועכשיו מה שהפריע לי
בשיער. עשית בו משהו כזה לא החלטי. מצד אחד, [לא צד ממשי
] יש שביל באמצע. אבל מצד שני, השיער מוצלל כאילו לאחורה. את צריכה להחליט על אחד מהם
מוספת תמונה [אני לא מאמינה שבאת ישבתי ואצללתי את זה
] לצורך המחשה
עוד משו. את הוספת שוונצים מאחורי הגוף. באיזור של הידיים.. אני ממליצה שהשיער לא יעלה על הידיים, כי גם הידיים נראו עם פס פתאום, וגם למה שהשיער יגיע לה ליידים?
משו אחרון :] לדעתי יהיה יותר יפה אם הידיים יבואו על החלק התחתון של השמה ולא מאחוריה.. או לפחות יד אחת [עם המלצה על היד הימנית שלנו. עם התיק
]
זהו, דולי מהממת

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא עילגת!../images/Emo2.gif|עילגת|

*יש מילה כזאת מוספת?
נו מילא *שבאמת *והצללתי *נראות זהו
D:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודההההO:

אני לא יודעת אם יש לי כח נפשי לשנות את השיער.. אבל כל השאר ^+^

נו מה יש לי להגיב לך?../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

יפה:) הייתי עושה את הפוני יותר פרוע ואממ*חושבת* אולי קצת כפלים באזור הבטן, וזהו*-* אא

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה. :]

בפוני אולי אני קצת אפריד בין הקבוצות שיער אבל אני אוהבת את השיטה של ככה בעיקר.:p בבטן זה מן שמלה צמודה כזאת, בלי כפלים- כמו בלט.:]

למעלה