מרק בטטה

TEENAGER1

New member
מרק בטטה ../images/Emo110.gif

שדח"ם שלושה חוקים והחיים יפים (??
) לשרשר להודעה ראשית!!!~!;1;1 דולי אחת לשרשור;1~!~2;1;1@!!~!!~@! ואיזכור בייס!!!!!!!!!!!;;1121211331123456789 נמנמ.

שטופ

New member
עכשיו קרדיטים../images/Emo122.gif

שיער[לא הצמות]: שני. בייס: קוויחאנה. פלטה למכנסיים+גרביים:אופיר. אם אני אקבל לפחות 2 ת"ב, אני לא אשים אותה בשדח"ם הבא.

היא מדהימה!

כדאי לרכז את הברק בשיער, מסומן בכחול. ממליצה להוסיף איזה לב או פרח חמוד על החולצה, ואולי איזה סיכה קטנה בשיער :)

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מסכימה../images/Emo45.gif ויש עוד...

מכנס להוריד קווי מתאר לפי דעתי ובחולצה לעשות כפלים P: אמ.. זהו חמודה מאד

שטופ

New member
תודה רבה../images/Emo25.gif

החולצה אין מקום לכפלים, היא פשוט קטנה מדי.... ואני לא מורידה קווי בתאר במכנסיים

שטופ

New member
תודה רבה../images/Emo25.gif

את השיער אני אוהבת ככה. בסיכות אני לא טובה
אני באמת חושבת שאני אוסיף משהו על החולצה... תודה!

Cool Simsit

New member
טוב אז יש לי דולי

חחח בייס מספירד אפ ווינגס אממ כע תגיבו

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תגובה די בונה ../images/Emo13.gif

שיער- עשיתי נקודות אדומות קצת אחרי השיעא, זה אומר שלפי דעתי זה צריך להסתיים חד יותר, דק יותר. בשיער בחלק שמסומן בעיגול הירוק, הכוונה אל ההצללת ברק שם. את הברק עושים עגול יותר ואת עשית בו פשלה קטנה מעצבנת והוא צריך להיות מעוגל כלפי מעלה. עשיתי לך בערך דוגמא. את יכולה לעשות את הקווים האלה של הברק בכלי המעגל של הצייר זה ממש עושה צורה יפה
אהה וכמובן שאת קווי המתאר להוריד!
חולצה- אוקיי בחולצה עשית משהו מוזר והמשכת את הכפלים עד למעלה וזה לא צריך להיות כל כך ככה. צריכה להיות הפרדה בניהם, תראי את ההפרדה בצבע הורוד, את צריכה לעשות את ההפרדה תמיד בקו החזרה בערך. תורידי את קווי המתאר. הפלטה לא כל כך טובה. את הכפלים תעשי יותר בצורה יפה ונקייה. בחזה בנקודות האדומות, שם היית צריכה לעשות את הכפלים, יש שתי כפלים בחזה שהם בחולצות צמודות בחלק שהשרוולים מתחברים אל החזה. את החזה תצלילי בגוש אחד. מכנס- קווי מתאר להוריד, בכלל לא סיימת את ההצללה, לא עשית אור רק את הכפלים
את הכפלים תעשי בצורה יותר מעוגלת לא חדה כי אז ההצללת אור לא יוצאת יפה. נעליים- אין הערות
בקיצור דולי נחמדה מאד

מיפ מיפ.

אני ממליצה לאחד חלקים מהברק בשיער ולהוריד את קווי המתאר. הם מיותרים, ואני בטוחה שהוא יראה הרבה יותר יפה בלעדיהם.
את איזור העורף עשי חשוך יותר. האור לא מגיע אליו והוא לא צריך להיות כזה מואר. האור, בדולי המסויימת הזו, אמור להגיע מצד שמאל [ציירתי שם שמש, להמחשה
]. בצבע ירוקצומי שבקובץ סימנתי את המקומות שצריכים להיות יותר מוארים בחולצה, ובאדום את החשוכים. בערך. דבר נוסף, הפלטה הכחולה של החולצה לא מתאימה בעיני. היא פשוט יותר מדי בוהקת. לא מצאתי פלטה מתאימה, אבל אני מאמינה שתוכלי למצוא אחת טובה בגלריית הפלטות. ^__^ הצורה של המכנסיים טובה, אבל הפלטה קצרה מדי וההבדלים שבין גוון לגוון יותר מידי קטנים. הייתי מחליפה/משנה גם אותה. יש המוןהמון קפלים במכנסיים. יותר מידי. הירכיים הם אזור דיי בולט בגוף ולא צריכים להיות בו יותר מדי קפלים. אני חושבת שכדאי לרכז את הקפלים בייחוד בסוף המכנסיים, באזור הברכיים ובאזור המפשעה. הקובץ המצורף מסביר בצורה הרבה יותר טובה את כל הברבורים שלי שם למעלה, בכל אופן.
הדולי חמודה מאוד ושילוב הצבעים נורא יפה בעיניי
. הנעליים מעולות
. מקווה שעזרתי
.

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifבין הראשונות../images/Emo2.gif

בייס מסטודיו סטלה. אשמח לתגובה בונה^^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif למה לך תגובה בונה?

באולסטאר השמאלי [שלנו] לא אמורים לראות את הקווים האלו על הסוליה. [טעות נפוצה
ומעצבנת
] הסמל של קונברס לא - ובכן - של קונברס o_O כדאי לעשות פחות קפלים באיזור הירכיים ומתחת לברכיים ולרכז אותם באיזור הברכיים
השיער פשוט מדהים *-* בציצימ[
] כדאי יותר להצליל כרית נחמדת כזו מאשר קפלים שכזה, זה עושה תחושה מוזרה ולא ציצית! D: |מתה|

Mary00

New member
@|../images/Emo54.gifתודה../images/Emo9.gif

תיקון- הורדתי את הקווים בסוליה. עם הג'ינס השתגעתי, אז אני אוותר עליו להפעם
הסמל אני לא יודעת איך הוא נראה
ותיקנתי בציצי^_^ תודה^^

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מוכשרת ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

מדהימה! מסכימה אם אופיר, חזה עומד מדי חלק אחורי לחצאית, ומסכימה מאד אם ליאל

למעלה