מרחק נגיעה

אני כבר התגברתי

ללמוד חמודה שלי למדתי מספיק בחיי, ואכן לפסול ואני חושב שרצוי לפסול, כי זה המטרה של העם החרדי לפסול, ולרוב זה את הבנים מהעם היהודי שהם חילונים או מסורתיים. שוב השאלה למה? כי אני לא אחד מהקבוצה

אוי ואבוי!!!!

אתה כ"כ לא יודע על מה אתה מדבר! איך אתה מדבר על לפסול אם יש כ"כ הרבה עמותות ותנועות לקירוב רחוקים! אתה מדבר על היסתיגות מחברה רעה שאת זה יש בכל מגזר שהו! אם היית יודע מהו חרדי, אמיתי ולא היית מדבר מתוך כעס ושטיפת מוח, אולי היית רואה מהי 'אהבת אחים' ומהי 'ואהבת לרעך כמוך'. בלי גיזעות. בלי אנטישמיות

אם מדברים על גזענות

זה רק על ערבים שאני לא סובל אותם חבל על הזמן ובגלל זה אני הולך להכי קרבי שיש רק בגלל הערבים שאת והמשפחה שלך ישנו בשקט. אנטישמיות חלילה אין פרט של אנטישמיות כאן אולי הבנת את זה אחרת אני מדבר, ולא מתוך כעס אלה מתוך מה שאני קיבלתי בפנים, ברגע שאת תקבלי הטחה ממסורתי או חילוני מעניין מה המגזר החרדי יגיד על זה, יגיד החילונים ככה וככה, המסורתיים ככה וככה, ובגלל זה אני מדבר ככה.

../images/Emo6.gifככה וככה וככה וככה

שטויות.

טוסט16

New member
חוצפן!!!!!!!

כשקראתי את זה פשוט הייתי המומה! ולא, אני לא חרדית, ואפילו לא ככ מאמינה. אבל להגיד לבן אדם שהוא לא שווה? זה שיא הגועל! לכל אדם באשר הוא אדם מגיע אהבה! זה שיש שבוחרים לוותר עלייה, זה כבר עניין שלהם, אבל היא שווה בדיוק כמוך וכמוני! וזה שהיא בחרה לחיות בדרך שאולי לא מקובלת עלייך, לא אומר שהיא פחות שווה! היא אפילו יותר שווה, אם אתה כזה בנאדם גועלי! אל תתיחסי אליו, זה ממש שטויות מה שהוא אומר, והוא נראלי היחיד שחושב ככה.

TheBeast

New member
יקירי, יש לך עוד הרבה מה ללמוד בחיים...

מאחורי כל אמונה יש אדם. ולכל אדם יש את היכולת לאהוב ואת הצורך להיות נאהב. שלילת אדם על פי אמונותיו בתור פרט, כאשר הן לא פוגעות בסביבתו- היא מעשה מתועב ונרשע.

נו, מה אתה רוצה

הבנאדם שונא, גם חרדים וגם ערבים. הווה אומר, הבנאדם שינויניק.
אז למה, בכלל, אפשר לצפות ממנו.
/

דללה

New member
הבנאדם שינויניק??

אתה לא חושב שאתה חצוף??? גם אני שינויניקית ואני לא שונאת ערבים וחרדים! מספיק עם השטויות האלה!

angelola

New member
וואוו..

וואיי... למרות שזה לא נשמע הגיוני .. אני דתיה.. ואני לא מבינה משהו... אם את חרדית כמו שאת אומרת.. איך את יכולה להראות את הסדרה? איך את ככה כותבת במחשב? משום מה לי זה נשמע מוזר .. כי אני יודעת מזה חרדית למרות שאני לא.. אין זה זלזול.. אני פשוט רוצה להבין... תודה! ואם הסיפור באמת אמיתי ... אני פשוט אין לי מילים להגיד לך.. זה מקרה מאד מסובך.. אבל אני מקווה שתעשי מה שאת באמת רוצה לעשות, ואל תוותרי!

החרדים הם לא ראש בקיר

תפסיקו לעשות ממנו פאנטים ונאיבים! כן אני חרדית ולומדת בית יעקוב! נוהגים לכנות אותי 'דוסית'. הבית שלי פתוח ויש אינטרנט ואמא שלי מרשה לי לגלוש, אומנם לא בחופשיות... למרות שאמא בעצמה מורה בבית יעקוב, אבא שלי כיפה שחורה... אבל תבינו, גם אצל חרדים יש מרידות, וגם חרדים מתאהבים. אני לא ביקשתי חבר חילוני... זה פשוט יצא כך.. וכן, הסיפור כואב, כואב לשניינו, כי אנחנו יודעים שלא נישאר ביחד וזה לא בריא לנו להיות יחד, אבל אף אחד לא מוכן לוותר על המערכת היחסים הזו...

angelola

New member
סורי לא רציתי לפגוע בך..

אני פשוט כך מכירה את החרדים.. בשבילי זה דיי מוזר... טלויזיה יש לך?

בבית אין לי טלוויזיה

אבל מישפחה, חברים, בייביסיטר.. ניחשפים לזה.. וגם עם האינטרנט, מי צריך טלוויזיה?

willo1

New member
כן באמת די עם זה

נורא מרגיז שברגע שכותבים פה "חרדית" יש התקפה "אבל איך את רואה את הסדרה, איך יש לך מחשב בבית"? שאלות קצת מיותרות ומאוד. מאוד מעצבנות. כי חרדים לא בהכרח שווה פרימיטיביות. יותר מזה, קצת פרימיטיבי לחשוב שחרדים מנותקים מהעולם.

טוסט16

New member
כי מה שאנחנו רואים חיצונית,

זה ככה. ועובדה, לאחותי הגדולה [בת 30 ככה] היא הכי חרדיה שאפשר [ואני חילוניה..] וקנו לה מחשב וששאלתי אותה מתי יהיה אנטרנט היא הייתה בשוק! היא אומרת שהיא לא מכניסה את הדבר הזה הביתה שזה הדבר האחרון שהיא צריכה! ועוד כמה כאלו.. אולי לא כולם ככה, אבל מה שאנחנו כן רואים, הוא ככה, ומזה אנו מסיקים מסקנות. כי באמת עוד לא פגשתי מישו חרדי ממש עם מחשב!

willo1

New member
אבל זה שלא ראית לא אומר

שלא קיים. ומה שקיים הוא הרבה יותר חרדים עם אינטרנט מאשר בלי.

למעלה