מרחק נגיעה

אני חושבת

שהיא היתאמצה כי אתה תקפת את הציבור החרדי, ואני בסה"כ היזדהתי עם הסידרה ואמרתי שאני חיה באותו הסרט..

חיה באותו הסרט?

הסרט שלך רק מתחיל מאמי, חכי שתגיעי לעיניין ההורים נראה כמה את תעמדי בזה.

אמרתי שאני חיה בסרט

כי אנחנו חברים חצי שנה, וכן, ההורים שלי לא יודעים מהקשר הזה. ולא יודעים שאני מיתגנבת בלילה כדי להיתראות איתו ולא יודעים שישנתי אצלו בבית, ולא יודעים שהוא היה בחדר שלי בזמן שכולם היו בסלון ולא יודעים עוד הרבה דברים. (רק אל תטיפו לי על זה)

בואי נלך על רחוק יותר

החיים הם חיים שלך תעשי מה בא לך, לי את לא חייבת דין וחשבון כמו שאני לא חייב לך דין וחשבון למה אני שונא ערבים. אבל בתכלס אם יהיה מצב שההורים שלך אומרים תבחרי אנחנו או הוא במה תבחרי? אהבה או משפחה? (למרות שאני חושב שהשאלה הזאת רטורית אבל בואי נשמע ממך)

בוא נלך על הרחוק ביותר!

בוא נלך על חשיפה שלמה!ההורים תפסו אותי מיתנשקת איתו בחדר שלי! כבר עמדתי במצב הזה! ואני הייתי צריכה להיתמודד בין אהבה ומישפחה. לגלות לך סוד. קיבלתי את שניהם. "ניפרדתי" ממנו בשבל ההורים. אבל בתכלס. שמרנו על הקשר.... והימשכנו את החברות שלנו. לא מתוך מרידה, אלא מתוך היתמודדות.

מסתבר....

שאת ילדה חרדית שובבה מה... מתנשקת נפתסת מתנשקת נחמד לדעת דברים כאלה על העולם הזה..... טוב תכלס אין מה להגיד, רק שוואלה את יוצאת עם משהו שחסר סיכוי וזה מורכב רצח לעומת הסיפור שלי.

שמעי..

תלוי איזה גבר חילוני שמרגיש רגשות יכבד אותה, אני למשל מסורתי שמוכן לכבד כל אישה, אני עדיין גבר שלא קיים יחסי מין עם מישהי, למרות שבנים כמוני בגיל שלי מתפרעים אפשר להגיד, אני במקרה שלי הייתי מוכן לכבד כל דבר, אני אחד שעשה בגיל 13 בר מצווה ועוד בכותל המערבי בירושלים, שנולדתי עשיתי ברית מילה, אפילו למדתי מוסרים דתיים שהייתי ילד בגן דתי, איפה כל ההיסטוריה שלי נכללת בכך שהסיכוי של בחור כמוני שיש לו ערכים של הדת לא יכול לצאת עם מישהי חרדית? ושוב למה בגלל שאין לי שטריימל? בגלל שאני לא כמוה שומר נגיעה עד לחתונה? יש גרועים ממני אם היא חושבת שאני חילוני לכל דבר, יש אנשים שלא שומרים את החגים ולא את יום כיפור עצמו ולא צמים, ובואי נדבר תכלס גם המגזר החרדי לא טלית שכולה תכלת.

ציפי81

New member
בבקשה תהיה ענייני

זה לא השטריימל (גם לבעלי אין שטריימל, שטריימל זה רק לחסידים), ולגבי נגיעה - הבהרתי לך שזה איסור חמור!!! אם אתה לא מסוגל להבין שזה בעייתי בשביל שומרת מצוות, איך תוכל להסתדר איתה? ואנחנו לא מדברים על המגזר החרדי - בעייתיים יש בכל מקום, מותק, השאלה היא רק באיזה אחוזים - אנחנו מדברים על מישהיא ספציפית שאמורה להיות שומרת על הכל. אז אם היא בעייתית - תשאל את עצמך, זה מה שאתה רוצה? חרדית בעייתית? ואנחנו לא מודדים אותך לא מול גרועים ממך ולא מול טובים ממך. אנחנו שואלים אותך: האם תוכל לעמוד בקריטריונים של בחורה חרדית? עצם העובדה שלא הבנת שאיסור נגיעה הוא בעייה, הוא איסור חמור מהתורה, כבר מרמזת על כך שלא תעמוד בקריטריונים הללו. והכי חשוב, ופותחת השרשור כבר אמרה לך את זה: כל מה שאני מדברת עליו קשור לנישואין, כי אצל חרדים אין "לצאת" סתם. יוצאים למטרות שידוכים. מתאימים - מתארסים ומתחתנים. לא מתאימים - מפסיקים את הקשר מייד ולא ממשיכים אותו הלאה לצרכי שעשוע. (כן, גם אהבה היא סוג של שעשוע).

TheBeast

New member
אתה מקובע מדי מאחורי החומה הזו שמגינה עלייך

משום מה אתה חושב שיש לך יותר סיכוי לא להיפגע בשנית אם תשלול מגזר שלם וסיטואציות מסויימות לפי מקרה אחד שקרה לך. דע לך שזו טעות חמורה. ואגב, אני ממליץ בחום להשתמש בEnter, פיסוק ופסקאות, ההודעות שלך מבלבלות נורא

angelola

New member
זה שהיא כך.. זה אומר שכל הבנות כך?

זה כמו שתגיד לי שבכל הסדרות הטלויזיה כך מתנהגים הבנים וכך מתנהגות הבנות במציאות.. זה שהיא לא ענתה לבקשתך זה לא אומר שמישהי חילוניה תעשה מה שאתה חושב.. רק שתדע שמזה עצבנת אותי שאתה חושב כך למרות שאני בטוחה שיש עוד המון אנשים שחושבים כך.. הרבה חילונים לא יודעים מזה בכלל דת, הם חושבים שכל מי שמאמין בה' אומר שהוא לא בן אדם, עובדה שאני פה מדברת יתך על הנושא הזה אני יכולה עכשיו לכתוב לך שעה על דתיים-חילונים, אבל אני חושבת שאני צריכה לעשות זאת.. לא כולם חושבים כמוני לא חילונים ולא דתיים אבל זוהי דעתי. אני מקווה שאתה תשנה את דעתך..=/

למעלה