אוקי, אז ככה:
שרון, תבין בבקשה משהו, אני לא בא לריב אתך, לבקר אותך או לטעון שאתה לא מורה טוב. חיפשתי אותך קצת בהיסטוריה של הפורום ועכשיו יש לי תמונה ברורה יותר, אני רואה שאתה מכניס את עצמך לויכוחים האלה באופן קבוע וזה לא רק איתי. אני אנסה להבהיר לך מה אני אומר בעצם. רק דבר אחד לפני - בבקשה קח את זה כביקורת בונה, אבל ההודעות שלך הן קצת... איך לומר, מאתגרות מבחינת הבנת הנקרא, אני מוצא את עצמי מתקשה מאד לפעמים להבין מה אתה אומר וזה לא קורה לי בדרך כלל, אולי זה חלק מהסיבה שלאנשים קשה להבין אותך, הייתי ממליץ לך לעבור קצת על ההודעה לפני שאתה לוחץ "שלח".
אז קודם כל זה לא רלוונטי איך אני מעביר את הנושא של מרווחים, זה לא נושא הטופיק, אני גם לא טוען שהשיטה שלך לא טובה, מה שאני טוען הוא מאד ברור: השיטה שלך, והמונחים שאתה משתמש בהם הם אזוטריים, הם ממש לא תקן בינלאומי. נראה שאנחנו הולכים סביב העניין הזה במעגלים. אתה אומר:
"תאוריה מוזיקלית מודרנית אומרת תקן למידה בינלאומי שאגודת הקומפוזיטורים הבינלאומית הגדירה אותו לפי ידע מצטבר של שנים ארוכות,ותמיד הידע היה נמצא בעולם המודרני אם אתה בקטע של למידה לפי תקן של שבט נידח במוזמביק לך על זה."
א. לא שמעתי על איגוד הקומפוזיטורים הבינלאומי ואני לא מצליח למצוא גוף כזה בגוגל (אין גוף שנקרא international composers union, אתה מתכוון למשהו אחר?)
ב. הנקודה המרכזית, אם התקן שאתה מדבר עליו הוא באמת כל כך מקובל, תסביר לי איך זה שאני, שלמדתי בשני מוסדות מהגבוהים בארץ למוזיקה, מעולם לא נתקלתי בו? איך זה שאף אחד בפורום לא שמע עליו? איך זה שהמורים בתיכון לא מכירים אותו (אמרת בעצמך)? איך זה שהתקן לא מופיע בגוגל, אני לא מבין, זה מידע מסווג? לפני כמה הודעות אמרת: "יכול להיות שיש דברים שעוברים רק ממורה לתלמיד ולא בגוגל או ויקיפדיה(לא יודע)." אז אם זה עובר ממורה לתלמיד איך זה יכול להיות תקן בינלאומי? נראה לך הגיוני שתקן מחייב ובינלאומי ללימוד מוזיקה לא יופיע באינטרנט?
תסביר לכולנו פעם אחת ולתמיד, איפה אנחנו יכולים למצוא את התקן הזה? מתי הוא נכתב? איך זה שלא נתקלנו בו עד היום?