מרווחים-בקטנה...

Kfitzi

New member
זה ממש לא מה שהוא אמר -

הוא אמר שאצלו מלמדים בלתי מושלמים - כקונסוננטים (בהם גם הטרצה).

הבנת הנקרא היא חלק מהותי מדיון בפורום.

זוידברג

New member
הבנת הנקרא גם לא הצד החזק שלך

הוא הכליל טרצות ב"בלתי מושלמים" לא בדיסוננטים.

התחושה החזקה שאני מקבל עם קריאת ההודעות שלך היא בעיקר של רחמים כלפי אלה שלומדים אצלך ומפקידים את מיטב כספם בידיך השמנוניות.

deathOrat

New member
בבקשה תקרא שוב,

בלתי מושלמים= unperfect כלומר טרצה קטנה(מינורית), טרצה גדולה(מג'ורית), סקסטה קטנה,סקסטה גדולה
אלו מרווחים קונסוננטים לא מושלמים!

deathOrat

New member
כדאי לקרוא את התג' לפי הסדר לפני שמגיבים

בהודעה הראשונה שלי אליו כתבתי:
"לומדים את המרווחים עצמם בחלוקה הבאה

קונסוננטים
בלתי מושלמים
מושלמים

דיסוננטים

הגדלה והקטנה של מרווחים

מראות ומרווחים מורכבים
"

כלומר מרווחים קונסוננטים מתחלקים ל2 סוגים:
מושלמים=זכים כמו: אוקטבה
לא מושלמים: סקסטה קטנה

קומונצי

New member
נו...וחלק מהאנשים חושבים שאני

מלמד מסובך...

להשכלה כללית סוגי מרווחים הם:מוקטן,קטן,גדול,מוגדל ובאנגלית Dim ,minor,major, aug

והקבוצות הם זכים או גדולים ובאנגלית perfect/major זהו..תפסיקו לבלבל ולהתבלבל.

nadav779

New member
אוקי, אז ככה:

שרון, תבין בבקשה משהו, אני לא בא לריב אתך, לבקר אותך או לטעון שאתה לא מורה טוב. חיפשתי אותך קצת בהיסטוריה של הפורום ועכשיו יש לי תמונה ברורה יותר, אני רואה שאתה מכניס את עצמך לויכוחים האלה באופן קבוע וזה לא רק איתי. אני אנסה להבהיר לך מה אני אומר בעצם. רק דבר אחד לפני - בבקשה קח את זה כביקורת בונה, אבל ההודעות שלך הן קצת... איך לומר, מאתגרות מבחינת הבנת הנקרא, אני מוצא את עצמי מתקשה מאד לפעמים להבין מה אתה אומר וזה לא קורה לי בדרך כלל, אולי זה חלק מהסיבה שלאנשים קשה להבין אותך, הייתי ממליץ לך לעבור קצת על ההודעה לפני שאתה לוחץ "שלח".

אז קודם כל זה לא רלוונטי איך אני מעביר את הנושא של מרווחים, זה לא נושא הטופיק, אני גם לא טוען שהשיטה שלך לא טובה, מה שאני טוען הוא מאד ברור: השיטה שלך, והמונחים שאתה משתמש בהם הם אזוטריים, הם ממש לא תקן בינלאומי. נראה שאנחנו הולכים סביב העניין הזה במעגלים. אתה אומר:

"תאוריה מוזיקלית מודרנית אומרת תקן למידה בינלאומי שאגודת הקומפוזיטורים הבינלאומית הגדירה אותו לפי ידע מצטבר של שנים ארוכות,ותמיד הידע היה נמצא בעולם המודרני אם אתה בקטע של למידה לפי תקן של שבט נידח במוזמביק לך על זה."

א. לא שמעתי על איגוד הקומפוזיטורים הבינלאומי ואני לא מצליח למצוא גוף כזה בגוגל (אין גוף שנקרא international composers union, אתה מתכוון למשהו אחר?)

ב. הנקודה המרכזית, אם התקן שאתה מדבר עליו הוא באמת כל כך מקובל, תסביר לי איך זה שאני, שלמדתי בשני מוסדות מהגבוהים בארץ למוזיקה, מעולם לא נתקלתי בו? איך זה שאף אחד בפורום לא שמע עליו? איך זה שהמורים בתיכון לא מכירים אותו (אמרת בעצמך)? איך זה שהתקן לא מופיע בגוגל, אני לא מבין, זה מידע מסווג? לפני כמה הודעות אמרת: "יכול להיות שיש דברים שעוברים רק ממורה לתלמיד ולא בגוגל או ויקיפדיה(לא יודע)." אז אם זה עובר ממורה לתלמיד איך זה יכול להיות תקן בינלאומי? נראה לך הגיוני שתקן מחייב ובינלאומי ללימוד מוזיקה לא יופיע באינטרנט?

תסביר לכולנו פעם אחת ולתמיד, איפה אנחנו יכולים למצוא את התקן הזה? מתי הוא נכתב? איך זה שלא נתקלנו בו עד היום?

Quitty

New member
הסבלנות שלך ראויה להערכה,

וחבל לי על המאמצים שלך, באמת.
אתה מאכיל את הטרול.

קומונצי

New member
זה לא הגיוני אבל

זה בדיוק המצב לצערך...כמו שרק גיטריסט 1 מתוך 100 זורק לך את השכל...

ורק 1 מתוך 100 צעק המלך הוא עירום.

EvilPizza

New member
שיחה עם קומנצי, מבט מהצד:

נדב : 1+1 = 2
קומנצי: יורד ברד בדרום ספרד
נדב: אבל עכשיו קיץ בדרום ספרד
קומנצי: מי אמר?
נדב: העובדות
קומנצי: מגרד לי ברגל

Quitty

New member

קומונצי

New member
פיצה

המרושע

אתה שוב מצחיק אותי אבל אתה חייב להיות מקורי.

זה החוק היחידי שלא מוזיקאים יכולים לשתף בפוסט שלי.

nadav779

New member
נצל"ש!!! אתה נראה לי בחור שמבין עניין

לגבי ספרד - אני בדיוק מתכוון לבצע רכישה של גיטרה קלאסית באיכות גבוהה. התקציב שלי לא בשמיים - אולי 6,000, 7,000 ש"ח. חשבתי לטוס לספרד ולראות שם גיטרות. עכשיו, אני לא מבין בכלכלה, אבל ההיגיון שלי אומר שמאחר וספרד מתפרקת מבחינה כלכלית - המחירים של הגיטרות אמורים לרדת. אני טועה?

רונסולD

New member
כל כך קשה לך

לקשר אותנו למוסד שמלמד בתקן שאתה מלמד בו?
אם זה תקן כ"כ מפורסם, לא אמורה להיות לך בעיה.

אני לא חושב שמישהו פה כתב שהשיטה שלך לא טובה, אלא רק שהם לא נתקלו בה בשום מקום.
לכן יהיה הרבה יותר פשוט אם תקשר אותנו למקום שמלמד בשיטה שלך ותסגור את הסיפור.

אם לא תתן לינק\פרטים של מוסד שכזה, בבקשה אל תגיב לתגובה הזו.

ש נ י1

New member
התגובה הזו מוכיחה

שאין לך באמת תשובות לתת..

נראה לי שאפשר לסגור את האשכול הזה.

orez17

New member
אני חושב שכבר ענו לך, אין טעם שאני אענה שוב.

אני לא רוצה שתשלח לי קובץ לאימייל, אני רוצה לינק לאתר רשמי של איזשהו שמשתמש בשיטות האלה.

את התקן מהאתר שלך כבר ראיתי.

orez17

New member
נכון

לינק שאני כבר מכיר, ובלינק הזה לא מוזכרים המושגים או השיטות שאתה מדבר עליהם.

למעלה